הקדשה של שיר

הקדשה של שיר

להופעה הקרובה אני מביא את הבת שלי, בת שנתיים, שמאוד אוהבת את עמיר בניון. הייתי רוצה שהוא יקדיש לה את השיר "דרך" (שמשום מה בהופעות הוא קורא לו לפעמים "אלוהי") שאותו היא מבקשת לשמוע כל הזמן. יש לכם רעיון איך לעשות את זה?

שם חדש10

New member
יפה שאתה מביא ילדה בת שנתיים (רחל לגבר?)

אני לא נתקלתי עד כה בקבוצת הגיל הזו בהופעות של עמיר. אבל אתה באמת מאמין שלילדה בת שנתיים יש מספיק מודעות להבין משמעות של הקדשת שיר בתוך הרעש והאורות והחמשתלפים איש? אני מכירה כמה מחוננים בני שנתיים שלא היו מבינים מה קורה סביבם במצב כזה. ובמחילה - נראה לך לגיטימי שבתוך כל ההתרגשות והלחץ של הופעת עשור ותזמורת סימפונית ומיליארד איש ודוד המלך על הגבעה ממול, עמיר יעמוד להקדיש שיר לביתך שתחיה, סתם כי בא לך, ולצורך העניין ממש לא משנה בת כמה היא? ממני, שמעולם לא הבינה תקטע של ההקדשות (מה יוצא מזה לאנשים? אם מישהו יכול להסביר לי את הפסיכולוגיה של הענין הזה אני אשמח) וממש סובלת כשבהופעות בירושלים עמיר בא עם קלסר של דפים ופתקים. זה שהוא צדיק אנחנו יודעים, אבל שמישהו פחות צדיק כבר יגיד לו להפסיק עם זה. ממילא יש אחר כך 15 שעות של קבלת קהל, וכל מי שרוצה תשומת לב אישית מקבל בלי חשבון. אבל אני גם לא עומדת אחר כך בתור עם כל עם ישראל כי גם את זה אני לא מבינה, אלא הולכת הביתה, אז כנראה שהבעיה היא - כרגיל - אצלי.

אתי Z

New member
נראלי שמשהי קמה על צד שמאל הבוקר..

והיתה צריכה מקום כדי לפרוק מתחים... איך הפכת הודעה תמימה עם בקשה יפה למשו שיכול לפתוח שירשור מכוער?? (סחטיין על הכישרון...) לא מוצא חן בעינייך שם המשתמש שלו, לא זה שהוא מביא את הבת שלו להופעה, זו בכלל חוצפה מבחינתך שהוא חושב לבקש משו מעמיר וגם כל אלה שנכנסים לעמיר אחרי ההופעה נראים מוזרים בעינייך... שלא יהיה לך ספק, הבעיה היא בהחלט אצלך!!! לא יודעת באיזה ובכמה הופעות היית, אבל בתור אחת שהיתה בכמה וכמה בכל הארץ יצא לי לראות לא פעם ילדים בכל קבוצות הגיל שנהנו מכל רגע והיו נראים מאושרים גם אם לא היו מחוננים כדי להבין את מילות השירים. יותר מזה, עמיר עצמו היה מאושר לראות אותם, דור העתיד של הקהל שלו... הפעם תורי לא להבין, מי שם אותך להחליט מה לגיטימי בעיני עמיר ומה לא, בכלל באופן מגמתי את כותבת פה כאילו הייתי מינימום הדוברת של עמיר (תפקיד שלא ממש יהלום אותך, במחילה), יש לעמיר משרד שמייצג אותו, נבל עשור שמו, ואלא אם כן את חלק ממנו, את לא סמכות לצאת בצהרות כאלה ואחרות לגבי מתן לגיטימציה לדברים הקשורים בעמיר בניון, המקסימום שאת יכולה לעשות זה להפנות לשם... לגבי הכניסה של כל עם ישראל ל15 שעות קבלת קהל (שאגב, גם עם המטרה לא היתה לפגוש את עמיר, זה נשמע לי אחלה של מפגש
) כנראה שיש לך בעיה בסיסית בהבנה של הנאה מהדברים הקטנים והמפגשים עם האנשים הטובים והפשוטים, עמיר עצמו אמר לא פעם, די בגאווה, שהוא מכיר אחד ואחת מהקהל שבא להופעות שלו, אנשים שרובם מלווים את עמיר לאורך 10 שנות היצירה שלו, מי יותר ומי פחות, הוא מחפש אנשים פשוטים כמוהו, ולומד על עצמו הרבה מהמפגש איתם.. וכנראה שזה גם מה שהם מקבלים ממנו....

אתי Z

New member
כמה תיקונים..

*כאילו היית מינימום הדוברת (ולא הייתי כמו שיצא, כל אחד והתפקיד שהוא מתיימר לקחת על עצמו...) *מכיר כל אחד ואחתמהקהל..

odery

New member
שם חדש10

תראי זה שאישה בגילך לא מבינה הקדשות שירים זה לא אומר שילד קטן ונבון לא יבין לי יש ילדה מחוננת בת 5,שממש במקרה עמיר הקדיש לה לבקשתי בירושלים (כן..זו שאת סובלת כשעמיר בא עם קלסר- אני לא מבינה למה את באה? הכבדי ושבי בבית) שיר-ההקדשה צולמה בוידאו-ובכל פעם שהמחשב דלוק ג'וקר מבקשת לצפות בזה ומייד לאחר מכן שאשמיע את השיר מהאלבום...למרות שהיו מאות אנשים סביבה כשהוא הקדיש לה אתה השיר היא נעמדה על הכיסא שלה וצעקה-אמא זאת אני... נפלאות דרכם של מחוננים. התגובה שלך היתה לטעמי פוגענית ומזלזלת. גם לציניות יש מידה וגבול-והקרבה שלך למערכת לא משנה שום דבר. יכלת להגיב עניינית-נראה שלא שייך שעמיר יקדיש בברכת הסולטן. יום טוב על כולנו.

avishayk

New member
יכול שמישהו הגזים קצת במינון.. (שם חדש?)

בתור קורא מהצד, שנאלץ מחוסר רצון אמנם, לעקוב אחר ההודעות שלך בפורום בזמן האחרון, אני מוכרח לציין שזאת לא הפעם הראשונה שאת מתנשאת ומזלזלת בחברי הפורום, ואז מצדיקה את זה במילים יפות כמו "מחילה", מי יודע אולי זה נותן לך ריגוש ואקשן... (כך זה מרגיש לי לפחות, אני שואל אותך, מדוע ללבות אש בין החברים ובאיזו זכות? יש משהו נסתר על הגלוי?) בניגוד אלייך, ראיתי לא פעם ילדים קטנים וגדולים שבאים להופעות עם הוריהם, הם שרים, שמחים ויותר מכל מחויכים אם עמיר מזכיר איכשהו את השם שלהם – לי בעצמי יש חבר קרוב שבנו בן ה-3 יודע לדקלם כמעט שיר שלם ותתפלאי, הוא לא מחונן! אני לא בא לומר שעמיר יתחיל עם אין ספור הקדשות, אפשר לסדר את זה ולסנן פה ושם (לא מתפקידנו אלא זהו תפקיד ההפקה), אך יש דרך לומר לבנאדם "לא" (במידה ואת בדעתך האישית חושבת כך ובטח ללא כל סמכות מוגדרת)... או לפחות להגדיל טיפונת ראש, לחשוב חיובי אם זה אפשרי מבחינתך ולהפנות לנבל עשור שיאמרו "לא" – וזה סופר לגטימי! אין לי שמץ מאיפה הסקת המסקנות הגורפת הזאת לגבי עמיר ולגבי הילדים, (לא זכור לי שלעמיר יש דוברת) אין לי שמץ למה את חושבת שצריך להיות גאון ומחונן כדי ליהנות משיריו של עמיר (וגם אם מדובר על ילד בן שנתיים). יכול מאוד להיות שהם לא מבינים את העומק שבשיר – אך החוויה, הצלילים, האורות, ובמיוחד סבר הפנים היפות של עמיר לאחד ההופעה, ההתלהבות שלו מהילדים ותשומת הלב שהוא נותן להם, מספקים ואפילו יותר. ולגבי הפגישות עם עמיר לאחר ההופעה - 15 השעות המדוברות (כהרגלך בקודש, מגזימה בלי טעם), לא זכור שמישהו חייב לך הסברים כפי שאת מבקשת. אם דקה או שתיים עושות טוב לאדם באשר הוא, לא משנה הגיל או המין, אז לדעתי עמיר עשה את שלו – מה לעשות, זה גם המחיר בלהיות מפורסם. מנקודת המבט שלי, האנשים שנכנסים לאחר ההופעה לעמיר, בד"כ אלו אנשים קבועים, שבאים, אוהבים, מוקירים, ושמחים לראות את האיש והמוזיקה, בתוך המולת היום יום וזהו דבר טוב וממצה עבורם. לגבי התפקיד של האדם השקול והפחות הצדיק, הייתי ממליץ לך להתמודד, את עושה את זה נפלא. כדבריך, כנראה שהבעיה גם הפעם וכמו תמיד היא אצלך. יום טוב.

odery

New member
הפסיכולוגיה(שזה הכי חשוב לשם חדש) טוענת

שהכרה בבעיות היא כבר חצי דרך לפתירתן

גרציה פ

New member
תודה שקבלת פנים כזאת לא חשבת לקבל..../images/Emo6.gif

ברוך בואכם, מקווה ששהותכם ינעם יותר בהמשך....

חח באמת הזויה הבחורה

אני דווקא הייתי בהופעה עם ילד שהיה בן 3 מקסימום 4 והוא התרגש מאוד שעמיר הקדיש לו שיר, אבל עזבו היא באמת כמה הצד הכי שמאלי שמישהו אי פעם קם בבוקר. בלי קשר, אני לא יודע איך מודיעים לעמיר אבל בטח כמה מהאנשים פה יגידו לך בשמחה איך מגיעים לעמיר לפני ההופעות

kerensalo

New member
בקשר לילדים הקטנים שמגיעים להופעה..

אחיין שלי היה איתי במופע פסנתר שהיה בירושלים בעשרת ימי תשובה (נראה לי לפני שנתיים) בגן הפעמון.. הוא היה אז בן כמעט 3.. ובדיוק היום בבוקר כשהוא שמע שאני נוסעת להופעה.. הוא שפך כל מה שהוא זוכר מההופעה אז!! ציטט את עמיר על "הנגן שקפץ מהפסנתר לתופים ומהתופים לאורגן.." ועוד.. אבל בקשר להקדשות והפתקים.. בהופעות האחרונות שהייתי זה היה כבר מוגזם. במקום לשמוע מה יש לעמיר לומר, ולהנות מהרצף של השירים. זה הפך להיות תוכנית רדיו "ד"ש עם שיר".. שכונתי משהו. הלוואי שלא ככה יהיה הפעם! לילה טוב! נתראה בירושלים..

הבנתי

בסדר, אני מבין את הרתיעה מהקדשות בכלל, ובמיוחד במופע חגיגי כזה. אני אביא את עדן גם אם זה לא מוצא חן בעיני חלק, כי היא נהנית מהשירים שלו כבר שנתיים. היא אומרת עמיר בניון כשהיא שומעת שירים שלו, ומזהה שמות של חמישה שירים ברגע שהם מתחילים (דרך, עומד בשער, ניצחת איתי הכל, הכל עד לכאן ואחד מי יודע). על עניין ההקדשה אני אוותר.

גילי279

New member
גם עדן שלי שומעת עמיר מגיל שנה ../images/Emo6.gif

והיא מאוד נהנית בכל פעם שהיא מגיעה להופעה, אני בעצמי התחלתי ללכת להופעות של עמיר רק ב-2006 כשהוא חזר להופיע ומאז ועד היום היא מגיעה איתי כמעט לכל הופעה באזור הדרום וחבל שלא היה לי האומץ ללכת לראות את עמרי כשהיא היתה זאטוטית קטנה, בטוח שהייתי לוקחת אותה איתי, שיחקת אותה מר בחור תביא את עדן היא תעשה חיים משוגעים ותצטלם עם עמיר למזכרת, הייתי מציעה לך לעשות את מה שאני עשיתי בהופעות שעדן היתה באה איתי, תן לו לרשום לה הקדשה על גב הכרטיס זה יישאר לה למזכרת לכל החיים

למעלה