יכול שמישהו הגזים קצת במינון.. (שם חדש?)
בתור קורא מהצד, שנאלץ מחוסר רצון אמנם, לעקוב אחר ההודעות שלך בפורום בזמן האחרון, אני מוכרח לציין שזאת לא הפעם הראשונה שאת מתנשאת ומזלזלת בחברי הפורום, ואז מצדיקה את זה במילים יפות כמו "מחילה", מי יודע אולי זה נותן לך ריגוש ואקשן... (כך זה מרגיש לי לפחות, אני שואל אותך, מדוע ללבות אש בין החברים ובאיזו זכות? יש משהו נסתר על הגלוי?) בניגוד אלייך, ראיתי לא פעם ילדים קטנים וגדולים שבאים להופעות עם הוריהם, הם שרים, שמחים ויותר מכל מחויכים אם עמיר מזכיר איכשהו את השם שלהם – לי בעצמי יש חבר קרוב שבנו בן ה-3 יודע לדקלם כמעט שיר שלם ותתפלאי, הוא לא מחונן! אני לא בא לומר שעמיר יתחיל עם אין ספור הקדשות, אפשר לסדר את זה ולסנן פה ושם (לא מתפקידנו אלא זהו תפקיד ההפקה), אך יש דרך לומר לבנאדם "לא" (במידה ואת בדעתך האישית חושבת כך ובטח ללא כל סמכות מוגדרת)... או לפחות להגדיל טיפונת ראש, לחשוב חיובי אם זה אפשרי מבחינתך ולהפנות לנבל עשור שיאמרו "לא" – וזה סופר לגטימי! אין לי שמץ מאיפה הסקת המסקנות הגורפת הזאת לגבי עמיר ולגבי הילדים, (לא זכור לי שלעמיר יש דוברת) אין לי שמץ למה את חושבת שצריך להיות גאון ומחונן כדי ליהנות משיריו של עמיר (וגם אם מדובר על ילד בן שנתיים). יכול מאוד להיות שהם לא מבינים את העומק שבשיר – אך החוויה, הצלילים, האורות, ובמיוחד סבר הפנים היפות של עמיר לאחד ההופעה, ההתלהבות שלו מהילדים ותשומת הלב שהוא נותן להם, מספקים ואפילו יותר. ולגבי הפגישות עם עמיר לאחר ההופעה - 15 השעות המדוברות (כהרגלך בקודש, מגזימה בלי טעם), לא זכור שמישהו חייב לך הסברים כפי שאת מבקשת. אם דקה או שתיים עושות טוב לאדם באשר הוא, לא משנה הגיל או המין, אז לדעתי עמיר עשה את שלו – מה לעשות, זה גם המחיר בלהיות מפורסם. מנקודת המבט שלי, האנשים שנכנסים לאחר ההופעה לעמיר, בד"כ אלו אנשים קבועים, שבאים, אוהבים, מוקירים, ושמחים לראות את האיש והמוזיקה, בתוך המולת היום יום וזהו דבר טוב וממצה עבורם. לגבי התפקיד של האדם השקול והפחות הצדיק, הייתי ממליץ לך להתמודד, את עושה את זה נפלא. כדבריך, כנראה שהבעיה גם הפעם וכמו תמיד היא אצלך. יום טוב.