הקדמת גיוס..

anabulbul

New member
הקדמת גיוס..

טוב, אני רוצה לשלוח פקס שיקדימו לי את הגיוס ואני לא יודעת מה לכתוב: איזה סיבות וכו' וכו'... יש כאן מישהו שהקדימו לו את הגיוס בעקבות פקס שהוא שלח או מישהו שמכיר מישהו שהקדימו לו את הגיוס? אם כן, אני נורא אשמח שתרשמו את הסיבות שנראה לכם שיתאימו.. לסקרנים - הסיבה האמיתית היא שהמדריכה שלי בקורס שתחליט מה אני הולכת לעשות במהלך השירות היא ידידה מאוד רחוקה שלי, אבל אנחנו עדיין מכירות ומסתובבות אם אותם אנשים אז זה יהיה קצת לא נעים אם היא תדפוק אותי בתפקיד שאני ממש לא רוצה.. והמממ זהו.... תודה מראש

אלכס 000

New member
אז ככה תרשמי את הסיבה שבגללה

את רוצה שיקדימו לך את הגיוס תלשחי להם בפקס ותתקשרי וככה עד שתדעי אם הם הסכימו לזה או לא

yossir41

New member
אז למה שתדפוק אותך אם אתן מכירות?

תפיקי מזה את ההפך... תנצלי את זה... כל הצבא זה רק קשרים...

anabulbul

New member
אבל היא לא כזאת...

ובעיקרון לא רק היא מחליטה יש איתה עוד שתי בנות, ואם אני אהיה גרועה בכל המבחנים וזה אז היא לא תוכל להביא לי את התפקיד הטוב, פשוט אם זאת תהיה מישהי אחרת שתראה שיש לי ציונים גרועים משום מה יהיה לי יותר נוח...

indigo wing

New member
את צריכה לתת יותר פרטים-

לאיזה קורס את מתגייסת? מאיפה את בטוחה שהחברה הזאת תדריך אותך? אני די בטוחה שלא היא לבדה תחליט על השיבוץ שלך.. מה שגם שהכל בעייתי כי זה ניגוד אינטרסים (או משהו כזה... יש לזה שם בבתי משפט..)

anabulbul

New member
פרטים..

אני מתגייסת למאבחנת פסיכוטכנית. בעיקרון יש רק אחת שעושה את התפקיד הזה והקורס הראשון שהיא מדריכה אותו מתחיל בינואר ז"א שהיא לא תדריך את הקורס לפניו (אוקטובר). היא לא מחליטה לבד יש איתה עוד איזה שתי בנות אבל הקול שלה בעיקרון קובע.

indigo wing

New member
אה.. אבל כמו שאמרתי, אני לא חושבת

שרק היא קובעת, בטח המפקדים שלה יותר משפיעים ממנה היא יכולה לומר את דעתה אבל לא לפסוק סופית ומי אמר לך שהיא קובעת? אם היא חדשה, פחות יסתמכו עליה, כי מה לעשות יש לה פחות נסיון

anabulbul

New member
המממ

היא אמרה לי שהיא קובעת.. וגם אם היא לא, אז פשוט לא נעים לי שהיא תדריך אותי בכל מקרה..

indigo wing

New member
נראה לי היא סתם אומרת..

בצבא דברים לא הולכים ככה.. היא מנסה להשוויץ. אניווי- תנסי כן לכתוב את זה שזה ניגוד אינטרסים, שאת מפחדת מפרוטקציה או להפך יחס נוקשה יותר כי אתן מכירות. משהו כזה, במכתב. מה גם, שלדעתי אם לא- היא סוג של אמורה לפסול את עצמה מלהדריך אותך כי זה לא בסדר

למעלה