הקדמונים מי הם?

uriai

New member
הקדמונים מי הם?

היתי שמח לפתוח שרשור לגבי אותם יישויות שרב הנסתר על הידוע. עכשיו, שגם אטלנטיס משודרת, כל פעם מגלים עוד טיפה....ועדיין לא ממש מבינים אות החבר'ה האלו. להלן כמה שאלות בשביל להתחיל: 1. האם הם יכולים להתרבות? 2. אם היתה להם הגנה אישית כפי שראינו בפרק האחרון של אטלנטיס, למה להם לחשוש מהריית'?? 3. האם הם יחיו חיי נצח? 4. מה בכלל הם עושים בכל כך הרבה זמן? ששבש? לי ממש לא ברור מה הטעם להתעלות...וכנראה שלא אצטרף אליהם כך אם אמשיך לדבר בסגנון זה

Echelon

New member
כמה תשובות

1) כמונו, לא נראה לי, אבל יכולים עוד אנשים חדשים להתעלות. 2) אולי לא לכולם הייתה? אולי הטכנולוגיה הייתה מסוכנת? ככל הנראה זה באמת שימש נגד הריית'. 3) עד כמה שידוע היום - כן. 4) מגלים את היקום ואת סודותיו. למה להתעלות? ידע נצחי, חיים נצחיים, לחיות כאנרגיה טהורה, כוח עצום... קצת מגלומני לא?

lenin972

New member
לגבי המגן האישי

לא יודעים עליו הרבה, כל מה שיודעים זה שרודני מצא אחד. יכול להיות שזה היה ניסוי או משהו כזה ושבזמן המצור של הרייט' עדיין לא היו להם מגנים אישים "מבצעיים".

Hell Rider

New member
יש להם עוד

כמה דברים (לא רוצה להרוס) - אבל תחשבו על כל מה שיש לגואולד ואז תחשבו קדמונים... תבינו לבד נ.ב. בפרק ציינו שהמגן הזה היה במעבדת פיתוח ושהוא היה משהוא שהקדמונים התנסו איתו - משמע לא לכל אחד היה כזה.

2Complicated4U

New member
אני חושב רק אחד

בגלל זה הוא הטביע את החותמת שלו ואף אחד אחר לא יכל להשתמש בו

uriai

New member
אבל מה לגבי התרבות שלהם לפני ש"עלו"

1. האם מקורם בכדוה"א? 2. למה הם גזרו על עצמם בעצם את המגבלות, כי כמו שאני מבין, אלו מגבלות "מרצון" על מנת לא להתערב במה שקורה ליצורים ה"רגילים". 3. למה האסרד לא "עלו" וכנראה ם אינם מעוניינים "להתעלות" ורק הם רצו? ואולי גם הפורלינג.... 4. למה לא המשיכו לחיות בגלקסיה בה אין נוכחות לריית' ? אשמח לשמוע את דעתכם,

lenin972

New member
לדעתי ברגע שהקדמונים התעלו

צורות חיים גשמיות הפסיקו לעניין אותם. זאת תפיסה די סנובית, אבל הם מבינים את החיים הרבה יותר טוב ממני אז לכו תדעו...

Sedna

New member
../images/Emo58.gif אטלנטיס 1X15

לא נראה לי שהם פשוט איבדו עניין. אם צורות חיים גשמיות הפסיקו לעניין אותם, למה אומה דסאלה לקחה תחת חסותה את בנם של שאריי ואפופיס? ולמה שהיא תעזור לדניאל להתעלות אם הקדמונים לא מתעניינים בצורות חיים גשמיות, למה היה לה אכפת בכלל מה קורה בגלקסיה? מישהו יכול לענות לי על שתי שאלות? 1. בפרקים הקודמים דברו על כך שהקדמונים עמדו בפני הכחדה עקב מחלה או איום כלשהו והברירה היחידה שעמדה בפניהם הייתה להתעלות לקיום בו אין צורך בגוף גשמי. אחר כך התחילה אטלנטיס ושם הראו שהקדמונים ברחו מהעיר (מפני הריית' אם אני זוכרת נכון את הפרק שהוקרן בקון) דרך הסטארגייט אל כוכב אחר. באיזה שלב בדיוק הם התעלו, לפני או אחרי שאטלנטיס ירדה אל המצולות? ולמה בדיוק? 2. בפרקים Abyss ו-Full Circle אם אני לא טועה, דניאל תיאר את אומה וקבוצתה בתור "מדריכים" להתעלות (ובכלל?). לפי מה שהוא אמר, זה נשמע כאילו אומה והקבוצה שלה נפרדים באיזשהי דרך משאר הקדמונים שהתעלו. יכול להיות שהם קבוצה נפרדת והם אלו שקבעו את חוק ה"אסור להתערב"? אם כן, אז איפה שאר הקדמונים?

lenin972

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 8

אומה עוזרת לדניאל מפני שזאת התפיסה שלה, לא של שאר הקדמונים. ובאמת בסוף העונה השמינית רואים שאומה הולכת על חבל דק מאוד ביחסים שלה עם שאר הקדמונים.

subatoi

New member
הוא הטביע את החתימה שלו רק על זה,

על הספציפי הזה. אולי לכל מגן יכול להיות רק אחד שמשתמש בו. I guess we'll find out in the future

DNile

New member
הגיוני, לא?

אתה לא רוצה באמצע קרב, אם נופל לך המגן, האויב שלך יוכל להרים אותו ולהשתמש בו.

2Complicated4U

New member
אני לא חושב שהוא יפול בכזו קלות

הרי כמה שהוא ניסה הוא לא הצליח להוריד את המגן זה יכול לרדת רק אם אתה רוצה בכך זה חלק מהטכנולוגיה

DNile

New member
תופסים את הבן שלך,

מחזיקים רובה לראשו. תוריד את המגן, ותביא לו אותו, או שאני הורג את הבן שלך. מה אתה עושה?

burhtk1

New member
ואם

גם לבן יש מגן? @-@ מביאים את הבן של הבן שגם לו יש מגן? XD

lenin972

New member
טוב שאתם לא חיים בסרט

או בעצם בפרק, של סטראגייט

2Complicated4U

New member
ותן לו את המגן בכל מקרה הוא לא יוכל

להשתמש בו המגן כבר יש עליו את החתימה שלי