הקדמה

רונימ1

New member
הקדמה

מכיוון שעדיין לא הצגתי את עצמי אעשה זאת עכשיו. סיימתי לפני שנה לימודי רפלקסולוגיה . קיבלתי לסטאג' אישה מבוגרת וחולה מאוד . בזמן הטיפול נוספו לה עוד כהנה וכהנה. קיבלתי דיכאון. סיימתי את הסטאג' בהרגשה שלא עזרתי בכלל וזנחתי את העיסוק. טיפלתי רק בבני משפחתי. כעת, ממרחק של שנה אני רוצה לתת לעניין הזדמנות נוספת, אבל לפני כן יש לי עוד כמה חובות להשלים. גיליתי את הפורום במקרה כשחיפשתי תשובות ואני נהנית מאוד. תודה לכם על עזרתכם ושנה טובה.

avorly

New member
רוני,

המון
אנחנו פה- גם האוזן וגם הכתף תמיד במצב הכן

טשטושה

New member
../images/Emo140.gifגם אני חדשה

למרות שעוקבת אחרי הפורום כמעט שנה. סיימתי שנה ראשונה רפלקסולוגיה. ככל שאני קוראת כאן בפורום, מתאמנת על מתנדבים ומשוחחת עם חברי ללימודים אני חשה שיש בי חוסרים בנושא הלימודי. עדיין לא למדתי את האבחון, זה יקרה ממש בקרוב. ועדיין, יש בי תחושה שאולי לא הקפנו את כל חומר הלימודים הנדרש. נשאלת השאלה אם זו תחושה שלי, או שיתכן שחסר לי חומר לימודי זה או אחר. האם מי מכם יכול לאמר לי או להפנות אותי לבדיקת היקף החומר הלימודי שאמור להיות מועבר בשנת הלימודים הראשונה של רפלקסולוגיה...? בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,

ברוכה הנמצאת ../images/Emo13.gif

אגלה לך סוד..תמיד יש חוסרים,גם אחרי שלוש שנות לימוד הרגשתי גמדה לעומת שאר חברי שפה. אבל הם מיד החזירו לי את אהיטחון ונתנו לי להבין שככה זה..וככל שתטפלי יותר,תגלי כמה את יודעת..וככל שתלמדי מהניסיון תתקדמי יותר ויותר. במפגשי הפורום למדתי כ"כ הרבה מחברי,מנקודת מבט וחשיבה שלהם,מצורת טיפול שנותנים אחד לשניה במפגשים. אנחנו פה בשביל כל זה. מה שלא ברור לך,רק תשאלי..אנחנו פה. שנה ראשונה זו שנת הכרות עם הרגל..לא ממש לומדים לעומק,יותר תחושתית ולהאמין בעצמך. לומדים דברים בסיסיים, זה בסדר,לכי לשנה שניה מהנה ומעשירה יותר. בהצלחה.

טשטושה

New member
תודה...

מקוה להצטרף למפגש הקרוב ולראות דברים בצורות שונות ממה שלמדתי עד כה.. ת ו ד ה,

csh018

New member
היי טשטושה

לא פלא שאת מטושטשת. ברוכה הבאה לעולם מקסים ומרתק. נכון שבשנה ראשונה נשארים עם הרבה שאלות. ככה זה בחיים, יש כמה אנשים עם דף לפניך בספר. אני מאמין שהזמן והלימוד יעשו את שלהם. היום עפ"י החלטת האיגוד לומדים גם שנה ג'. כך שאת לא צריכה להרגיש מטושטשת לאט לאט הכל יהיה ברור בהצלחה שלומי

אני משוכנעת שנתת,והמון

יש גם את עניין הקבלה של המטופל ומה הוא בוחר לעשות עם מה שנתת לו. אני שמחה שהטיפול בבני המשפחה החזיר לך את הביטחון. תמשיכי לטפל..אל תחשבי על "אשמה" ולידע כללי,אין כזה דבר "במקרה",הגעת לפה מסיבה כלשהי. אנחנו פה בשבילך..ויש פה הרבה אנשים שישמחו לתת לך ממה שיש להם. בהצלחה.

למעלה