Deja Voux
טס החוצה ממלמל איזשהו תירוץ, מתנפל על המונית הראשונה. תוך רבע שעה, אני מול דלת המשרד שלך. הדלת נסגרת מאחורינו. את מדביקה אות אליה, בנשיקה ארוכה. כפות ידיים נפגשות, לשונות מתערבבים, פעם בתוך פיך, ופעם בפי. תוך כדי תולשת ממני את הסוודר. כמעט תולשת לי את הראש ביחד איתו. באמת אין לך סבלנות. הידיים שלי מחפשות איך להיכנס לך לתוך הבגדים. ממשיך למצוץ לך את הלשון. פותחת לי את כפתור המכנסיים שצונחים אל הריצפה. פותחת ביד אחת גם את כפתור המכנסיים שלך ומתנשלת מתוכם. מרגיש אותך צמודה אלי. "זה כל כך נעים" את אומרת "רוצה אותך כבר בתוכי!" מניח ידיים על הטוסיקים שלך מצמיד אותך אליי עוד יותר. מלקק אותך, מלקק לך את הפנים, את הצואר, הידיים שלי לא יודעות מה קודם, מרצדות לך על הגוף. מהישבנים במעלה הגב, אל צידי הגב, השפתיים והידיים מגיעים ביחד אל השדיים שלך. "אךךך זה כל כך נעים" את גונחת. יד אחת שלי חוזרת למטה, נכנסת לך לתוך התחתונים, בוערת מהחום שלך, את כל כך רטובה. מושכת אותי בכוח, מושיבה אותי על השטיח, גבי שעון על ארון הפח... ואז פתאום זה "נוחת" עליי.... התחושה הזו. פתאום מרגיש את עצמי כמו טקסט כתוב על מסך. מרגיש כאילו חיישנים מחוברים אל כל איבר בגופי, רושמים, מתרגמים למילים, כל תנועה שלי, כל מחווה הכי קטנה. למילים מרצדות על מסך. ומרגיש גם אותן – מאות עיניים "וירטואליות" שצופות, מציצות. צמרמורת עוברת בי לאורך הגב. לא רק את מה שאני עושה הן רואות. חודרות גם למחשבותיי, לתחושותיי. תוקפת אותי סחרחורת. הדם מציף את פניי, ובין רגליי. את עומדת מולי, מעליי. מושיט יד אל מתנייך. מפשיל את התחתונים. מקרב את פניי אלייך. לוקח נשימה ארוכה, שואף אליי את הניחוח הזה שכל כך התגעגעתי אליו. [החיישנים באפי, עושים אנליזה, מפרקים, מנתחים, רושמים נוסחאות] טומן את פניי עמוק בין ירכייך, פותח את שפתיי, מצמיד אותן אל השפתיים הרכות, הנוטפות האלו שלך. מרגיש טיפה חמה ממך נוזלת לי אל הסנטר. ידיי על ישבנייך. ידייך על קוקודי, לוחצת את ראשי אלייך. רעד עובר את גופך. את קורסת. מתיישבת עליי. מכוונת אותי לתוכך, חודר אלייך. מחבק אותך, פניי בין שדייך. עוטפת את כולי. מניח ידיים על לחייך, מלקקת לי את הסנטר, את הפנים, את השפתיים. מציצה אל תוך עיניי. מדביק שפתיים לשפתיים. נושם אותך. נוגע לך בכל הגוף, הודף בתוכך, מתפתל תחתייך. הישבן שלי מתכווץ, הודף מעלה, הידיים שלי שוב על הישבנים שלך, מצמיד אותך חזק אליי. מרפה ונסוג. ושוב הודף. מרחיק בעדינות את הפנים שלך מעט. רוצה שתראי. יודע שאת אוהבת. אוהב את המבט הזה שלך. [החיישנים בעינייך, סורקים את תנועות שפתיי, רושמים] את נענית לתנועותיי, עולה ויורדת בעדינות. לאט. מושכת ומאריכה את העונג. כמעט עד הקצה, ושוב מטה, כשאני הולם מעלה. גונח, רועד בכל הגוף. המבט שלי יוצא מפוקוס. מרגיש את שלך מתחדד. מבעד לערפל, רואה את המבט שלך מרצין, מהדהד את שלי. כולי נדרך, ננעל למעלה, עמוק בפנים. ידיי לוחצות חזק את הטוסיק שלך אליי. התנועות שלך עליי גוברות. ברק מכה בי, הולם גלים, גלים. גונח בקול, וקורא בשמך. את מלקקת את שפתיי, מוצצת אותן. רוכבת עליי עוד, חזק יותר. [רחש עובר בקהל] זרמים חשמליים עוברים לי בכל הגוף, סחרחורת. מנסה בכוח לשאוף אויר. [# #%כע*Xhg^עד ת`-Aמ] כל תנועה של עליי עכשיו, שולחת בתוכי זרמים של עונג, גורמת לי פירכוסים. לאט, לאט אני מתעשת. אחיזתי מתהדקת על מתנייך. חוזר להלום בך. ידייך נכרכות על צוארי, טומנת את פנייך בשערי, פניי נלחצות אל צוארך. מחזיק אותך חזק, והולם בתוכך. קולות של מיצמוץ עולים מהחיבור ביננו. חושיי מתחדדים, ואת מתערפלת. מרגיש את הרעד שעולה מירכייך, רוטט בכל גופך. את יונקת אותי, מתכווצת סביבי בפעימות. דרך גופך שומע את הנהמה שעולה בך. חזק יותר, ומהר יותר. את נאנקת, ובבת אחת גופך נירפה, צונחת עליי. [שומע הד של מחיאות כפיים סוערות] נשימותייך כבדות. מחבק אותך חזק. מחבקת אותי. נרגעים לאט. ידיי מגששות בתוך נישמתי מוצא את הכבל הניסתר. מושך אותו בכוח. מנתק. [את &Xחב מנש#קת js9יג לי את ^& השפ ,,ho ncyl zurj tjhh 18* ##%עg _____לוחש kl ^^!=S/- */צזו_(#@ JJJ _______ ֹֹּּּּּ=== _________]