הקדם של הקדם היום 22.15 בערוץ הראשון מין הסתם נראה לי יראו את מיכל..לא?
C crazy cottage New member 16/5/05 #1 הקדם של הקדם../images/Emo163.gif היום 22.15 בערוץ הראשון מין הסתם נראה לי יראו את מיכל..לא?
A aMiRi GiRl New member 16/5/05 #3 איזה מהממת מיכלי אהה.? כמה תמונות צילמתי מהתכנית! ואיזה הפתעה! הראו גם את פיי פיי המהמם! חחחח.. הרג אותי פיי הזה..) בונבון! יום חמישי , בשעה 21:30 חלק ב' של כל מה שקדם לקדם ואחורי זה (אם אני לא טועה) החצי גמר של הארוויזיון.
איזה מהממת מיכלי אהה.? כמה תמונות צילמתי מהתכנית! ואיזה הפתעה! הראו גם את פיי פיי המהמם! חחחח.. הרג אותי פיי הזה..) בונבון! יום חמישי , בשעה 21:30 חלק ב' של כל מה שקדם לקדם ואחורי זה (אם אני לא טועה) החצי גמר של הארוויזיון.
ר רעות שטיינברג New member 16/5/05 #5 הקלטתי את זה כי ידעתי מראש שאמירוש יהיה ואיך שהיגעתי הביתה ראיתי אותו נשמה שלי.הלוואי ובחלק השני יראו אותו שוב וגם את אייל שחר . ומיכלי הייתה מדהימה כתמיד אני מתה עליה. | | |
הקלטתי את זה כי ידעתי מראש שאמירוש יהיה ואיך שהיגעתי הביתה ראיתי אותו נשמה שלי.הלוואי ובחלק השני יראו אותו שוב וגם את אייל שחר . ומיכלי הייתה מדהימה כתמיד אני מתה עליה. | | |
A aMiRi GiRl New member 16/5/05 #7 מיכל.. בתמונת ה---- (כרגיל) שפגט שלה! היא תמיד מצטלמת כשהיא עושה שפגטים באוויר