הקברן, The Undertaker - לאן?

RKO12345

New member
הרעיון שלך

בחיים לא יעבוד היום(ולא חושב שאי פעם), דמויות כמו של טייקר כבר לא עובדות, זה יהיה פארודיה. חוץ מזה אנשים התחברו ואהבו את טייקר לא בגלל שהוא לבוש בשחור ואומר RIP, זה הבן אדם עצמו, המתאבק עצמו והאישיות עצמה, זה למה הוא הצליח גם כבאדאסס.

pufpuf

New member
דרך אגב

להערכתי (והערכתי בלבד, זה לא מבוסס על כלום) קיין היה אמור להיות סוג של "המשכון" לטייקר. אני לא חושב שבתקופה שהם הביאו אותו הם ציפו שטייקר ימשיך כל כך הרבה זמן. בסופו של דבר קיין היה שעתוק של טייקר עם אותו סגנון של גימיק ומובסט. פשוט טייקר נשאר עוד כל כך הרבה זמן אחר כך שזה כבר נהיה לא רלוונטי. אם רוצים "המשכיות" לטייקר אז אפשר שהוא לוקח תחת ידיו מישהו והופך אותו לטייקר החדש כמו שהוא גייס אנשים למינסטרי, אפשר להביא את "הבן" של טייקר - אבל "הצערה" זה פשוט רעיון מגוחך. וזה שעושים את זה בסדרת מדע בדיוני קומי כמו דוקטור הו לא אומר שזה מתאים לז'אנר של ה WWE. יש תוכניות טלוויזיה שיש בהם עולמות מקבילים, אז למה ששבוע הבא ברו לא יעשו לנו פרק של איך ה WWE היו נראים בעולם מקביל שבו הג'וברים אלופים והאלופים ג'וברים? מה, זאת סך הכל סדרת טלוויזיה, אם זה עבד בגולשים בזמן זה יכול לעבוד ב WWE. לסיכום, לא אומר שהם לא יכולים לעשות את זה, רק אומר שזה יהיה הדבר הכי מגוחך בהיסטוריה של ההאבקות אם הם יעשו את זה, וזה כולל מתאבקים שבוקעים מתוך ביצים. ויותר מהכל, זה יהיה זלזול במארק קאלוואי עצמו ובאוהדים עצמם.

meidadc

New member
לא היית רוצה לראות יקום מקביל שבו אלוף העולם

הוא זאק ריידר?

הגימיק מיצה את עצמו מזמן וחייב למות

אי אפשר סתם להלביש אותו על מישהו אחר כאילו שזה טייגר מאסק/בלק טייגר/דה פטריוט. מרק קאלוויי עשה את הגימיק והגימיק צריך לפרוש איתו. בכלל, כל הקטע של על-טבעי אולי היה מעניין כשהיינו קטנים, אבל היום נראה מגוחך.

R TRUTH

New member
לך נראה מגוחך

גם היום יש ילדים קטנים שיתלהבו מזה. לא רק אתה היית פעם ילד. והאמת שטייקר זה הרבה יותר מגימיק. הוא פשוט אגדה ולא יהיה בקרוב מישהו שיגיע למעמד שלו.

tetris6

New member
אויי באמת כמה שטיות

טייקר זה המתאבק האהוב עלי בכל הזמנים ביגללו אני רואה האבקות אם למשל יבוא משהו וירש אותו... כל העניים יהיו עליו כי הוא נכנס לנעליים גדולות יותר נכון מגפיים!!! טייקר לא זכה בכבוד שהוא זוכה לו היום ביגלל שהוא אנדטייקר הוא זוכה לכבוד ביגלל המהלכים שלו בזירה ההליכה שלו הפיודים שלו והוותק שלו אתה לא יכול לבוא למתאבק חדש וצעיר ולהגיד לו אתה נאדרטייקר מה שכן את יכול להביא מתאבק שדבוק עליו אופל כמו למשל הבוגימן שזכה בזמנו להייפ יפה מאוד! או להחזיק את קווין טרון עם הגימיק הערפדי שלו ולנשות לבנות הייפ מיסטורי חדש על חיסרון אנדרטייקר

deathcaster

New member
מסכים עם חצי מהדברים

מארק קלאווי מיצה את עצמו, אין ספק, ואני בין הראשונים שרשם זאת בפורום כבר לפני כמה שנים טובות. אבל הגימיק לא מת כלל, נכון אי אפשר יהיה להלביש אותו בקלות כמו בלק טייגר ואחרים... אבל כמו שראינו גימיקים חוזרים ומומצאים מחדש בהצלחה, אין שום סיבה שאם עסק ההיאבקות ישרוד לא נראה גימיק קברן זהה עוד עשר שנים. "בכלל, כל הקטע של על-טבעי אולי היה מעניין כשהיינו קטנים, אבל היום נראה מגוחך."- רוב המרצ'נדייז של WWE לא נרכש ע"י "Shaul The HitMan" אלא ע"י ילדים שאוהדים היאבקות בגלל גימיקים ילדותיים ולא בגלל היאבקות טהורה. גם אנו ואתה היינו כאלה, גם דור חדש של ילדים ודור חדש שיבוא אחריו יהיו כאלה.

PES 6

New member
אוי ואבוי אסור שזה יקרה

טייקר זה מארק קלאווי ומארק קלאווי זה טייקר. ולאף אחד לא מגיע להיות טייקר חוץ ממנו....

Sid

New member
בסדר, אמרת את זה כבר בניק של R TRUTH

אל תעשה פה ספאם.

dannygoosh

New member
אני דווקא אוהב את הרעיון, אבל...

קשה עד בלתי אפשרי להמשיך כזה דבר: מה יהיה עם הסטריק? הוא יתאפס או ימשיך אחרי 20? והאם יקראו לו "דה אנדרטייקר" או "דה ניו אנדרטייקר"? ואי אפשר להבטיח שהקהל יקבל את האנדרטייקר החדש. אז מה יקרה אחרי כמה חודשים כשלקהל יימאס? פשוט יחליפו גימיק למתאבק? זה לא יהיה ביזיון טוטאלי לגימיק? וכמובן גם יש את האפשרות שהבחור החדש שיגלם אותו, שצריך להיות איזה מתאבק חדש ולא מוכר, לא סי אמ פאנק עם איפור. לא יהיה מספיק מוכשר, או אפילו ייפול בוולנס או סתם יעשה איזו שטות? אני כבר לא מדבר על מארק קאלוואי עצמו, אלא על הגימיק. הגימיק של האנדרטייקר כבר חזק וחשוב מדיי בשביל לתת אותו לאיזה טירון שעלול להרוס אותו ולקלקל מורשת שלמה וקריירה מפוארת של 20 שנה. חוץ מזה, אמנם הWWE זאת בסופו של דבר תכנית מתוסרטת ומלוהקת, אבל לי אישית תהיה קצת בעיה כשיכניסו את אנדרטייקר לHOF אבל יהיה עדיין מישהו אחר בWWE שמוכר כ"אנדרטייקר". הרעיון הזה היה יכול להיות מעולה מבחינתי, אם הWWE היו מוותרים לגמרי על הקייפייב, לא היו עושים ראיונות שוט, ופשוט מתייחסים לעצמם כאל סדרת דרמה / פעולה / בדיוני. אבל בעידן של היום זה פשוט בלתי אפשרי.

kendog keds

New member
אבל למה לעצור פה?

למה לא להביא שון מייקלס חדש שימשיך את DX, יחד עם טריפל אייץ' החדש לאחר שהמקורי יעבור סופית לעבודה מאחורי הקלעים? שלא לדבר על כריס ג'ריקו חדש, שמאוד מרגישים בחסרונו

RKO12345

New member
אם כבר מדברים על כפילים

אז האמת שWWE כן ניסו למצוא תחליף למתאבקים. סוואגר - אנגל = פלופ, לא צריך הסבר. סינה - הוגאן/רוק = פלופ, ביזנס בירידה מתמדת והמתאבק לא פונה ל75% מהדמוגרפיה של הארגון. אורטון - אוסטין = פלופ, רייטינג יורד כל פעם שהוא אלוף והוא לא ממלא אפילו חצי אולם בסמאק, שלא נדבר על האוס שואו שבוטלו. אני לא רואה למה וואנבי טייקר יצליח אם אחרים שהיו שמות נכשלו. מה שכן, "מנטור" יכול לעבוד, בסגנון של פלייר והאנטר.

the hakimi

New member
אם כבר להביא כפיל לטייקר

דווקא אנדי מטאף אינאף יכול להתאים, הוא ממש גרסה צעירה של קאלאוויי.

גם חשבתי על זה. אנדי די דומה לטייקר הצעיר אבל

לא מספיק גדול לדעתי. גם אנדריוז די דומה לטייקר, אמנם פחות מאנדי, אבל הוא בכיוון מספיק. מצורפת תמונה של אנדריוז בתור טייקר ובכל מקרה המתאבק לא צריך להיות אחיו התאום של קאלאווי. ההתחדשות שאני מדבר עליה נותנת גוף צעיר וחדש לחלוטין. הוא לא חייב להיות דומה לטייקר, רק להיות בכיוון הכללי, כלומר לא להיות נמוך או שמן או אישה. כמו בדוקטור הו.

למעלה