הקברן, The Undertaker - לאן?

הקברן, The Undertaker - לאן?

כמו הרוב פה בפורום אני חושב שמארק קאלאווי כבר מזמן מיצה את עצמו בזירה. הוא אומנם יכול לתת קרב אחד טוב פעם בשנה אבל זה לא מצדיק את המשך פועלו בזירה כמתאבק שאמור להיות הפנים של סמאקדאון ואחד מאלה שמובילים את הביזנס הזה קדימה. מארק חייב לפרוש אבל הדמות שלו לדעתי לעולם צריכה להשאר. הדמות של טייקר היא מה שגרם לי לאהוב את הביזנס, מה שמשך אותי פנימה ומהדמות לא נמאס לי. נמאס לי מהשחקן שמשחק את הדמות. השחקן צריך לפרוש, הדמות צריכה שחקן חדש שיגלם אותה ויקח אותה הלאה לעלילות חדשות ומרתקות, כאלה שטרם ראינו. בדומה לDoctor Who למי שמכיר ,אני חושב אחרי הקרב ברסלמניה הבאה, טייקר צריך לנצח כמובן אבל המחיר של הניצחון יהיה כל כך חמור שמותו יהיה וודאי. אלא שאז - שנייה לפני המוות - הגוף שלו יעבור תהליך של התחדשות ומתוך העשן, הברקים ושאר האפקטים יעלה שחקן חדש באותה דמות בדיוק. לא רק שהשחקן החדש צריך ללבוש את אותם הבגדים, הוא צריך להיות עם אותם הקעקועים, אותם הצלקות ועם אותם הדימומים שטייקר הקודם חטף באותו הקרב ממש. אם נניח הראש של קאלאווי נפתח והיה לו דימום מהמצח לפני ההתחדשות, גם לטייקר החדש יהיה את אותו הדימום. זה צריך להראות אמין כמובן ולא כמו בדיחה. אישית הייתי בוחר בג'קסון אנדריוז לגלם את טייקר החדש. מי יודע, אולי וינס חשב על אותו סטוריליין בדיוק וזו הסיבה שאנדריוז פוטר לפני כמה חודשים. כדי שכולם ישכחו ממנו. זה נותן לו מספיק זמן לגדל שיער ארוך, לעשות את הקעקועים ולהתאמן. מספר הסטוריליינים האפשריים לאחר שטייקר חוזר להיות צעיר הוא עצום. למשל אפשר להתחיל עם קיין שמתכחש לטייקר החדש, טוען שהוא לא אחיו אלא מתחזה וטייקר מוכיח לו בזירה שהוא טייקר האמיתי. טריפל H כמובן, שלא מוכן לקבל את זה שטייקר יכול כך סתם לשוב לזירה כמו מההתחלה כי תיאורתית הוא יכול לזכות במספר בלתי נגמר של אליפויות. הסטריק כמובן יכול להמשך עד רסלמניה 40 ושם יוכל טייקר לחדש את עצמו שוב... אין סוף רעיונות. מה דעתכם, עדיף על פרישה וסיום הדרך של הדמות או לא?

pufpuf

New member
אהבתי את זה שאתה מתאר אולי

את הדבר הכי מגוחך ורסלקראפי שהיה אי פעם בעולם ההאבקות ואז מוסיף "זה צריך להראות אמין כמובן ולא כמו בדיחה". עוד לא קיימת שום דרך שבעולם לעשות דבר כזה ולגרום לזה להראות אמין ולא בדיחה.

elvis18

New member
בתכלס אסור להרוג את הדמות ...

היא מכניסה כסף ..והרעיון של ניק הוא נכון במהותו ,השאלה היא מה הדרך ..למרות שאני חושב שמבחינה מוסרים עדיף להרוג את הדמות,כי רק קאלווי ראוי ללבוש את הדמות הזאת ,כי אנ ילא רוצה שאנדרטייקר והמותג יעבור הזנייה ,ופתאום יהיה איזה מישהו חדש שמה ,זה נראה לי קצת לא פייר ,כמו שלא יחדשו את אולטימייט ווריר והולק הוגאן וסרג'נט סלטר ודרגון סטימבואט ,ועוד כל מיני שמות גדולים ..אני חושב שדמות שכלכך מזוהה עם מארק קלאווי לא צריכה להיות עם מישהו אחר ,למרות הצער שבאיבוד הדמות ,ולמרות שמבחינה פיננסית וראש נקי מרגשות ,הבחור למעלה ניק ,צודק וחייבים להחזיר אותה עם מישהו אחר ...

התוכניות של הWWE הן תוכניות טלוויזיה לכל דבר

מתוסרטות עם עלילה ושחקנים. ככה תמיד התייחסתי לזה. לא כאל דבר שמתיימר להראות אמיתי. מבחינתי הכל שם פנטזיה, דימיוני ובדיוני: דל ריו מגיע בכל פעם עם רכב יקר אחר וכולם כמובן שלו פרטיות שהוא רכש בכספו שלו ודאג להביא אותן לכל הופעה לא משנה כמה רחוק מהבית שלו; מהלך הסיום של סין קארה; סינה הבלתי פגיע; טייקר נקבר חי אבל שורד; הורנסווגל עובר דרך קירות; הקוברה של סנטינו; הלג דרופ של הוגן ניצח את שון מייקלס אבל היה צריך שלושה טומבסטונס בשביל לנצח אותו בקרב אחר וכו' וכו'. זו תוכנית טלווזיה והכל יכול לקרות. ההתחדשות עובדת יופי בדוקטור הו. היו כבר 11 שחקנים שגילמו את אותה הדמות ב-ד-י-ו-ק. אין שום סיבה שזה לא יעבוד בWWE. אם טייקר היה מכוסה לחלטין כמו לייגר אז זה היה יותר קל והיה אפשר להחליף שחקן בלי שאף אחד יידע בכלל אבל בגלל שטייקר חשוף וכולם יודעים איך הוא נראה זה חייב הסבר וההתחדשות זה הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו. כמובן שלא חייבים לשמור על הדמות ואפשר לתת לה לפרוש כמו רבים לפניה אבל אני חושב שזהו מקרה יחיד ומיוחד שבו לא הייתי רוצה שהדמות תחלוף מהעולם.

MysteriOfir

New member
אני לא מאמין

שאין לך גבולות להשהיית חוסר האמונה וכל מה שתיארת אתה מקבל בלגיטימיות בWWE. כי מה שמשתמע מכך הוא שאין סטנדרטים ובעצם כל סנריו של טייקר חדש יהיה מקובל עליך בסופו של דבר כי אתה רוצה שזה יקרה, אז מה זה משנה איך.

זה לא נכון

אני לא אקבל כל סיניריו. כל פנטזיה חייבת מסגרת חוקים. אני לא אקבל את זה שסינה ידע לעוף פתאום ושיצאו לו לייזרים מהעיניים אבל טייקר מוצג מההתחלה כדמות על טבעית. הוא כבר מת פעם אחת, עלה לשמיים וחזר. אני לא אקבל שפתאום יעשו אותו ליצן כמו סנטינו אבל אני כן יכול לקבל תופעה על טבעית כמו התחדשות של גוף אם זה קורה לו. אני לא אקבל את זה אם זה יקרה להוגאן או שון מייקלס כי אלה מעולם לא הוצגו כדמויות על טבעיות. אני באמת שלא מבין מה הבעיה.

rshamir

New member
אתה אשכרה משווה בין wwe לדוקטור הו?

אני חושב שהמילים ״חילול הקודש״ נולדו בדיוק בשביל דברים כאלה. אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לתאר עד כמה זה מופרך ורסלקראפי, אז אני אפילו לא אנסה. לרעיון כזה ציפיתי מאנשים עם ספרות בשם שלהם, לא ממך.

MysteriOfir

New member
נדמה לי שזה היה עופר

שנתן פעם פנטזי בוקינג לפרישה של טייקר שנשמע טוב על הנייר (למרות שגם הוא היה ראסלקראפ, אבל ראסלקראפ עם מודעות). דיי ברור שכל ניסיון להחיות מחדש את טייקר באיש אחר לא יכול להיעשות בצורה שהיא לא אידיוטית וחמור מכך - בצורה שמישהו אשכרה יקנה את זה. זה נשמע כמו דיזל ורייזר המזויפים מס' 2.

newcomer2011

New member
זה בעייתי..

גם אם תמצא איזושהיא דרך הגיונית לשמר את הדמות הזו (אח שלישי, או איזה בן לאנדרטייקר, או לא יודע מה..) אף אחד לא יקנה אותו כממשיך דרכו של טייקר המקורי. לדעתי עדיף יהיה לסיים את זה ברסלמניה ב-20-0 בצורה מכובדת, לעשות פארוול למחרת ברו, ולא לשחזר את הדמות הזו יותר.

ninjastar

New member
אני מעריץ ענק של טייקר

ודווקא בגלל זה, אני בחיים לא ארצה לראות את הגימיק הזה חוזר. כי זה לא הגימיק טייקר לא קנה אותי רק בגלל הגימיק שלו. זה הכל. איך שהוא זז בזירה, הפרומואים, ההליכה שלו, הצורה בו הוא מתאבק, בין אם זה די די טי, או הפליינג קלוזליין... אני לא רואה הבדל בין טייקר חדש, לבין הדיזל ורמון החדשים אפשר פשוט...ליצור דמות חדשה. איזה קונספט חדשני. אפשר שיהיה גם דמות אפילה, וכל זה...אבל הדמות של טייקר זה לא הדמות. ומוזר קצת שאתה אומר שאתה רוצה שהשחקן ילך והדמות תשאר... הוא הסיבה שאהבת את הדמות. אני מבין מה אתה אומר דרך אגב, אתה אוהב את הגימיק...אז שיהיה גימיק דומה, ושהמתאבק בעל הגימיק יגיע בתור "שליט האופל החדש" ויקח את המקום של טייקר..... אבל מה שרשמת נשמע כמו בדיחה אחת גדולה

RvP

New member
לא מעוניין בכך.

להמשיך לקבל כל שנה את אותו הסיפור ברסלמניה ונמאס כהר מהדמות. שלילי חזק.

שי מילר

New member
מנהל
רעיון מעניין

ויחד עם זאת קיימת לי בעיה אחת עיקרית איתו. עד כמה שקשה לי להודות בכך (ולמרות כמויות הרסלקראפ שהתלוו אליו במרוצת השנים), מארק גילם את הדמות של אנדרטייקר בצורה מצוינת, הייתי אפילו אומר אמינה באופן כמעט מוחלט (עד כמה שאפשר לגלם קברן מת בצורה אמינה). לתפיסתי כל אדם אחר שינסה לגלם את הדמות של אנדרטייקר פשוט לא יוכל לעשות זאת באותה רמת אמינות שטייקר המקורי הצליח לייצר, וזה עלול להרוס את המורשת של אנדרטייקר, על אחת כמה וכמה כשהוא ככל הנראה יפרוש עם 20-0. לסיום הייתי רוצה להוסיף ציטוט של ג'ייק רוברטס מראיון השוט איתו בשנת 2005 שאולי מדגיש עד כמה פגיעה כזאת באמינות הגימיק של אנדרטייקר יכולה לנכר את הגימיק בעיני האוהדים: "נניח שיש לך רעיה/חברה ואתה נמצא איתה במשך 10 שנים. מעולם לא בגדת בה, אבל בשנה העשירית אתה בא אליה ואומר: "מעולם לא בגדתי בך, עד לליל אמש". האם היא תאמין לך שזאת הייתה הפעם הראשונה? אין מצב, משום שאיבדת את אמינותך. אותו דבר נכון גם בהיאבקות. האוהדים רוצים לראות את הדבר ששילמו עבורו. הם רוצים ללכת לאיבוד בתוך המופע. הם רוצים לעזור לך לנצח את הקרב. הם רוצים לתת לך מוטיבציה. אם תיקח את זה מהם, מה נשאר להם? כלום. הם יקרעו את הכרטיס ויאמרו: "למי אכפת?" http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forumId=13&a=81754&c=636&sc=3784&ssc=876

R TRUTH

New member
לאף אחד לא מגיע להיות "טייקר החדש"

ובטח לא לבדיחה כמו ג'קסון אנדרוז. הדמות הזאתי היא של מארק קלאווי ואף אחד לא ייכנס לנעליים הענקיות שלו.

laizler

New member
ענף עץ ענף

אני חושב שלא צריך לחדש את הדמות של טייקר. הדמות של הקברן היא פריט נוסטלגיה משנות ה90 שהתמימות חגגה והקהל קנה כל מה שהאכילו אותו. היום בין אם מביאים משהו שייכנס לנעליים שלא ובין אם מביאים דמות חדשה, זה לא יתפוס כל כך בקלות. היום לדעתי אין מקום יותר מדיי לדמויות בגימיקים ביזאריים, היחידי שעוד תופס במשבצת הזאתי היא ריי מיסטיריו וכנראה גם סינקארה. אני חושב שמארק קאלווי מיצה את תפקידו בזירה, אני מקווה שהוא ייתן עוד קרב אחד טוב בפרישה שלו ברסלמנייה הבאה, שהסטריק לא יישבר והוא יפרוש לעבודתו כקבלן בנייה או מאחורי הקלעים.

Undertaker Enough / Tough Undertaker

אפשר לעשות עונת ריאליטי לבחור את הטייקר החדש, לא? זה יכול לעבוד
ועם כל הכבוד, כבר יש יורש ראןי, אמין ומכובד ביותר לטייקר האמיתי והאימתני של שנות ה-90 ותחילת ה-2000. קוראים לו הבוגימן

R TRUTH

New member
מה אתה אומר

הבעיה שלך היא שאם רשמת את זה בציניות זה לא הצליח לך כי זה אפילו לא שנון ולא מצחיק אפילו טיפה.

למעלה