הקברט שהיה...

Aiyegbeni

New member
הקברט שהיה...../images/Emo28.gif

ביום שישי האחרון הוצג באוהל הקרקס בבנימינה קברט נחמד מאוד ביותר... באו הרבה אנשים, אפילו כמה מהפורום פה, והייתה אויירה טובה מאוד. הקברט ממשיך להציג גם בחודש הקרוב בכל שבוע (הימים קצת משתנים משישי לשבת)... פירוט מלא בקישור שלמטה
אפשר להגיב עם ביקורות וכד'.....
חוץ מזה, לפני כן, בהפנינג נטיעות
שבפרדס חנה גם היה אחלה. עין-אל הופיעה על טיסו שהוגבה לגובה של 10(!) מטרים ע"י מנוף... איציק ואמיר הופיעו 20 דקות בערך (אין מה לומר..), היו די הרבה ליצני רחוב כאלה נורא נחמדים ומשעשעים, ואפילו אני ג'יגלרתי לעצמי עם עוד כמה...

Uri Yurman

New member
לא לפספס!

היא פשוט אדיר נהניתי מכל שניה במופע, וגם לאחריו מהסחבקייה שהיתה שם :) לא אספר לכם על המופע כדי לא לקלקל לכם, אבל הרמה הטכנית היתה גבוהה, היה הרבה גיוון מבחינת הקטעים שם - כמה סוגים של ג'אגלינג, וגם טישו, טרפז וליצנות. אפילו העלילה היתה מרתקת. חוץ מזה שאחרי המופע אני ואמיר נשארנו לג'גל קצת עם חלק מהמופיעים (מיכאל, ירון ושחר). נתראה בשמחות

יש קרקס ישראלי ../images/Emo47.gif בבנימינה

הייתי נהנתי שווה צפיה אפילו אם אתם מגיעים מרחוק ,תעשו את המאמץ ותגיעו. קרקס ישראלי מודרני -אווירה קסומה ומחשמלת באוהל קרקס אמיתי. טובי האומנים בארץ במופע מעניין אחר ולא שיגרתי. המופע משלב קטעי ליצנות משחק ולהטוטנות ברמות גבוהות . ברגע שעוברים את הכניסה לחניה ההרגשה היא שעוזבים את הארץ ומגיעים למקום קסום בעל אנרגיות משלו -לרגעים הרגשתי שאני נמצא ביבשת אחרת. כול הכבוד למארגנים למופיעים לבמאי ולכל שאר המעורבים בעיניין. וכמובן לאורי רוט ששכנע אותנו להגיע .תמשיך לעדכן אותנו .

למעלה