הקבלה

הגנוב

New member
הקבלה

ממשלת שרון היא ממשלת וישי פרס משול למרשל פטן. פרס עובד היום בשיתוף פעולה מלא עם האמריקאים להקמת מדינה טירור פלשתינית. ההיסטוריה תשפוט את האדם הזה ואת הממשלה הזאת כממשלה שהקימה את מדינת הטירור הפלשתינית. הקריאות שרון רוצח ב83 עיי השמאל המטונף הבוגדני סללו את הדרך להקמת צבא טירור צפוני שהולך ומתעצם וגדל והוא אירגון החזבאללה ואילו במזרח ובדרום הולכת ומוקמת יישות או מדינת טירור בחסות השמאל. יוצא מכך שבמקום שיהייה לנו גבול עם מדינות ריבוניות יש לנו גבול עם אירגוני טירור. זיכרו פרס מקים לעראפת את המדינה שלו ללא השגת המטרות הישראליות קרי הפסקת ההסתה והאלימות והטירור. זיכרו את אמירתו של שרון לא מנהלים משא ומתן תחת אש במציאות היום ישנה חגיגה של משא ומתן להקמת מדינת טירור שבה שותפים השמאל הישראלי ואירופה וארה"ב. כל פעם אנו מתפרקים מחדש מהעמדות הקודמות שלנו. אנחנו נכנעים לתכתיבים חיצוניים ללא שום קשר לבטחון שלנו. איפה הימין בישראל מדוע הוא שותק?

אלוני.

New member
אסימוב ../images/Emo35.gif

ממשלת שרון רחוקה מלהיות ממשלת וישי (או ממשלת Dell
) , לא דומה אפילו. מעבר לכך, אתה רוצה להציג גישה רצינית יותר מהשר ליברמן תן נימוקים יותר רציניים מאשר אמירות כלליות כאלה. איפה הימין אתה שואל
זה מה זה פשוט, הימין בשלטון

הגנוב

New member
אתה טועה אלוני הליכוד זה לא

הימין האמיתי הליכוד זה ימין מזוייף. הימין האמיתי אינו מיוצג בכנסת. כל מה שכתבתי מבוסס על תפיסת עולמי את המציאות באיזור. הנימוקים שלי הם נימוקים פשוטים ולא מתוחכמים מבוססים על אירועים ועובדות.וצר לי על שאינך רואה אותם בעין נכונה. בבקשה הזם את דברי תוכיח לי לא דייקתי בעובדות ואשר לדעתי האישית זאת פרשנות שלי שאפשר לא להסכים עימה.

אלוני.

New member
הליכוד לא לבד

הימין בישראל מיוצג על ידי עוזי לנדאו-צחי הנגבי-ליברמן וחבריו, אלה לפחות הימין שקיבלו מנדט כלשהו. אם יש ימין שיש לו מנדט אחד הרי שהוא אינו רלוונטי, בכל מקרה בראש הממשלה עומד אלוף נעוריהם-אריק שרון. לגבי העובדות, אשמח להשיב לך לאחר שתנמק את קווי הדמיון בין הממשלות. מקובל

בלר

New member
הימין בישראל לא שותק הוא לא קיים

אתמול ראיתי בטלביזיה הרבה אנשי עמך (מצביעי ימין)מפגינים בדימונה ובעכו ובירוחם נגד אבטלה ונגד קיפוח ונגד המצב הכלכלי והחברתי-אנשים קשי יום שלא יודעים איך לגמור את היום. אם אתה קורא לעצמך איש ימין ואתה לא מזדהה איתם ולא מפגין איתם כמו אנשי השמאל אתה סתם פאשיסט. ימין זה לא צריך להיות רק מצע מדיני ובטחוני מה עם המצע החברתי הכלכלי והתרבותי ?

אלוני.

New member
החטא הקדמון

אתה חוטא באותו חטא קדמון, אותה שחצנות שאיפיינה את השלטון "של פעם". אל תייחס לאנשים דעות או שיוך מפלגתי בגלל מוצא או מעמד סוציואקונומי.

בלר

New member
החטא הקדמון מימי הבריאה

מכיון שלכל גוף שנמצא באותו רגע בשלטון יש את אותו חטא קדמון ולא משנה מאיפה הוא בא אין דבר כזה שלטון של פעם פוליטקאים וזונות זה מושג מימי הבריאה. שלטון מפא"י עשה הרבה דברים פסולים אבל אז היתה תקופה אחרת שהמדינה קלטה באפס תקציב פי 3 אנשים ממה שהיו פה. לולא השלטון של פעם ספק אם היינו מגיעים אחרי 30 שנה למה שהגענו. ואם אתה איש שמאל תפסיק להתנצל כל הזמן על השלטון של פעם. תראה את ההתנשאות של ש"ס כלפי מצביעיה(חמסות,קמעות,חרטות,לחשים) אם זאת לא התנשאות מה זאת התנשאות? וכל זאת תמורת מה ?ברכה של הרב כדורי?

אלוני.

New member
שמאל ימין

היותי איש שמאל אינה רלוונטית לדיון. זה שמישהו חוטא בחטא אחד לא מכשיר את החטא שלי. מאין הביטחון בשיוכם המפלגתי של המפגינים בדימונה? בדקת את אחוז הקולות שקיבל שם רבין? את אחוז הקולות שקיבל שם ברק ? והיה והם באמת כולללללם ימניים זה משנה משהו ? להפגנה בחיפה תתייחס כהפגנה של אנשי אבא חושי ? של העיר האדומה ? הכלכלה במשבר ללא קשר ימין או שמאל כרגע. וצר לי אם אני לא קונה את הסיפור של השלטון של פעם, לאף אחד אין מונופול על המדינה או על הקמתה, לאף אחד אין כאן זכויות על קליטת האחר, כולנו כאן אוסף של פליטים שלחלק היה תזמון ו/או קשרים טובים יותר והטיפשים הלכו לדימונה....והעוד יותר טיפשים מוכנים להישאר שם בשם משהו שלא קיים. אם המדינה לא תשכיל להתמודד עם הבעייה הזו הרי שארועי ואדי סאליב יהיו ה"פרומו" של מה שיקרה כאן.

בלר

New member
מה בכלל רלוונטי

הרי כל הזמן עוסקים כאן בשכתוב ההיסטוריה והשנאה של הימין(חלק) לשמאל שניסה להגיע להסכם שלום עם הפלשתינאים(ושנכשל) היא גדולה-כלומר רואים את הפיתרון במלחמה ובטרנספר. הבעיות של פעם(קליטת עליה בישובי הדרום)הפכו להיות לבעיות של היום-בעיות קשות מאד ומה אתה רואה בפורום אקטואליה-פלשתינאים שמאל ימין-מה עם סתם אנשים רגילים שרוצים לפרנס בכבוד את משפחתם ולא מצליחים(או אלא נותנים להם) במקום לטפל גם בבעיות חשובות בחברה ובכלכלה הפוליטקאים בעיקר מהימין (שר האוצר סילבן)מתעסקים רק עם מה שנוח להם לזרות חול בעיני הציבור.

למעלה