הקבוצה שלי

danielb

New member
הקבוצה שלי

Charizard Flamethrower Slash Fly Earthquake Vileplume Solar Beam Sleep Powder Petal Dance Razor Leaf (G/S Bred) Blastoise Earthquake Blizzard Surf Body Slam Zapados Thunder Bolt Thunder Wave Fly Reflect Mewtwo Psychic Amnesia Recover Thunder Bolt Rhydon Earthquake Rock Slide Rest Substitute אגב GS BRED משמע הוספתי לו התקפה בגולד וסילבר והחזרתי אותו לRBY קדימה, תנו ציונים!

mr. man

New member
הערכת המורה :)

זה נראה בערך בסדר... רק למה אין אף פוקימון עם thunder? תשים לזפדוס thunder. אם אני זוכר טוב מהימים של רד ובלו, יש לצ`אריזרד עוד מתקפה טובה... נראה לי fire spin או משהו כזה. עוד משהו שאני ממליץ לך זה לקחת פוקימון רוח, אבל זה רק השיגעון שלי :)

danielb

New member
תגובה

Thunder ממש גרוע! הוא אמנם חזק, אבל הדיוק שלו זה 66%! בקיצר יש סיכוי של 2 מתוך שלוש שזה יפגע! Fire Spin זה מהלך עלוב, זה בדיוק כמו המהלכים האלה שתופסים אותך ל3 מהלכים ואתה לא יכול לזוז, אבל קצת יותר חזק! בקיצר אלה לא ממש מהלכים טובים... והייתי שם פוקימון רוח, אם החברים שלי היו מסכימים להחליף איתי!

Pikachuit!

New member
אהה ..

הייתי שמחה לתת גם תגובה .. אבל אין לי שמץ של מושג מה כל הדברים שאתם רושמים פה !!!

the-viper 15

New member
תראי אני ינסה להסביר

תראי מה שהם מדברים זה על נבחרת הפוקימונים שיש לכל אחד במשחק ועל הרמה שלהם ועל סוג המכות אוקיי מקווה שהבנת אם לא לא נורא

למעלה