הקבוצה שלי

EverMan

New member
הקבוצה שלי

אני מצטער מראש אני משחק בROM ואין תמיכה מלאה לאנגלית אז זה ככה : bakuf lvl 74 slam - cut - fire blast - flame threwer - snorlax lvl 52 sleep - snore - body slam - thounder pounch - houou lvl 72 recover - fire blast - dream eater - swift - dragonite lvl 62 noumboring wind - (שירביגב יל םושר הז) וליאכ שגנתמ זאו בהבהמ טיינוגרדהש תאזכ הכמ - wing.a - surf - Muuma )the goust in ash`s cave( lvl 46 (תוחור תכמ) הללאל הקזח לובלב תכמ- shadow - psybeam - flash - Garydos (red) 49 thounder ball - dragon storm - dragon rage - hydro pump - ועוד כמה חזקים שלא עליי בדר``כ כמו מגנמייט 50.

Dragonite

New member
דווקא הבנתי

יש לך צוות טוב... אבל, אני יכול להגיד לך, שאם יבוא מולך מאמן שעושה THUNDER, אחרי RAIN DANCE, (שעושה שהמכה תהיה 100 אחוז פגיעה) אתה אבוד. וגם את סנולאקס ואת האחרון (נראה לי שזה המתחיל של האש...) אפשר להפיל בעזרת ROCKSLIDE אחד או שנים...

טל16

New member
אוקיי יש לי שאלה!

מה בדרך הכי טובה לנצח את סנורלקס? פוקימון רוח?

mr. man

New member
יש מקום לשיפור

bakuf - אין לי מושג איזה פוקימון זה, אבל למה שני מתקפות אש? תגוון קצת. snorlax - יפה ho-oh - איזה בזבוז. תחליף swift ב- fly (לא מבין איך אתה מסתדר בלי זה) ולמה dream eater בלי hypnosis או sleep powder? תחליף את זה במשהו חזק כמו hyper beam. dragonite - אין לי ניסיון עם דרגונייטים, אבל כדאי שתשים לו hyper beam. muuma - זה רוח, אז כנראה הוא מקבל hypnosis & dream eater. תשים לו את שני אלה, psychic ו flash. gyarados - תשים לו rain dance, thunder, hydro pump & dragon storm. מקווה שעזרתי.

EverMan

New member
תגובה

bakuf הוא הפוקימון אש שאתה מקבל בתחילת G\S הפיתוח האחרון שלו. לגרידוס שלי היה את כל מה שאמרת חוץ מRAIN DANCE ותודה על הטיפ לMUMMA וHO HU

למעלה