הקבוצה שלי בSILVER

danielb

New member
הקבוצה שלי בSILVER

אוקיי יש לי כבר סילבר ואני כבר נכנס למפלי הטוג`ו אז הנה היא: יש הסבר ליד כל פוקימון FERALIGATR SURF EARTHQUAKE ICE PUNCH SLASH זה ממש סטנדרטי. SURF מקבל STAB בתור ההתקפה הכי חזקה של מים, EARTHQUAKE לפוקימוני החשמל המזיקים הקטנים, ICE PUNCH, לפוקימוני העשב, וSLASH כמתקפה רגילה... בקיצר אני מגודר מכל כיוון... HOUNDOOM FLAMETHROWER SUNNY DAY SOLAR BEAM CRUNCH עוד סטנדרטי. להביור וCRUNCH כSTAB, וSUNNY DAY גורם לSOLAR BEAM לעבוד בתור אחד כך שSOLAR BEAM מחסה את כל החולשות שלי. AMPHAROS THUNDER WAVE THUNDER RAIN DANCE STEEL WING TWAVE לשיתוק, THUNDER וRAIN DANCE ברור מאליו, וSTEEL WING מחסה את חולשות האדמה והאבן שלו. LUGIA EARTHQUAKE PSYCHIC RECOVER AEROBLAST רעידת אדמה לחשמל, PSYCHIC וAEROBLAST כSTAB, וRECOVER למקרה הצורך... בקשר לפוקימון החמישי אני לא בטוח... אולי SNORLAX או DRAGONITE...

Dragonite

New member
יפה יפה...

FERALIGATR SURF EARTHQUAKE ICE PUNCH SLASH אכן, מהלכים סטנדרטיים... אבל הוא ממש לא צריך להיות המתחיל שלך בקבוצה... אתה צריך מישהו מהיר שיודע THUNDERWAVE, אולי תחליף עם אמפארוס, או אלקטרוד, הפומון הכי מהיר במשחק... אגב, הוא ממש לא פוקמון מים טוב... תחליף אותו לדעתי ב-DEATH-STARMIE HOUNDOOM FLAMETHROWER SUNNY DAY SOLAR BEAM CRUNCH אני חייב להגיד שזה MOVESET ממש טוב, אבל גם הסטנדרתי להאונדום!!! אגב, לדעתי הוא פשוט פוקמון האש הכי טוב, הוא וארקניין! AMPHAROS THUNDER WAVE THUNDER RAIN DANCE STEEL WING פה יש כמה בעיות... דבר ראשון הוא לא לומד STEEL WING, בטח התכוונת לIRON TALE... התקפה חזקה אבל יש לה דיוק גרוע, והיא לא אפקטיבית נגד כל הסוגים הבסיסיים (אש מים וחשמל, וגם לא על אדמה ואבן, למרות שחשבת כך) אני תמיד מעדיף THUDERBOLT על השילוב של RAINDANCE ו-THUNDER, כי הוא לא טוב במקרה של קרב עם פוקמון מים... במקרה של אפארוס זה בעיה כי הוא לא לומד את זה... LUGIA EARTHQUAKE PSYCHIC RECOVER AEROBLAST כאן זה באמת ברור... אין לי מה להגיד, חוץ מ``אל תשתמש בלוגיה ובאף פוקמון אגדתי...`` פוקמון חמישי? סנורלאקס הוא בחירה מצויינת!!! דרגונייט בתור HAZER...

למעלה