הקבוצה לא מחוברת!!!

AmiTutiT14

New member
עגלקטיקוס

פשוט מזעזע, אני עצבנית עכשיו כמו שלא הייתי כבר הרבה זמן. יש לי עוד הרבה הרבה הרבה כעסים להוציא למרות שעכשיו צעקתי על חברה שלי בפלאפון כמה שהקבוצה הזאת מזעזעת. כמה הבטיחו, כמה דיברו, ממש כמו מכבי ת"א בכדורגל, ציפו למשהו ענק. אז מה היה לנו היום? -מאמן שכל שניה עושה החלטות גרועות, אחת אחרי השניה, החלטות שלא קשורות לחיים. -שחקנים שמשחקים כמו סולומון, אבל לא ברמת הכושר, אלא באגואיסטיות שחוגגת על הפרקט, חוסר שיתוף פעולה גמור בין השחקנים. -וכאילו שזה לא מספיק, הרצון שלהם לנצח שאף לאפס, רובם שיחקו כמו עגלות. -הקפטן, אלוהים ישמור, הוביל את הקבוצה כמו ילד בן 3, עוד שניה נרדם אם לא הקהל שכל המשחק קילל את אמא של פיני גרשון ואיחל לדון שימון שיחטוף סרטן המעיים. -נשבעת לכם שעכשיו אני אובייקטיבית. מי מוריד את מתן נאור לספסל בדקות הכי גורליות?!! לקבוצה המסכנה לא היתה היום הגנה, זה היה מוטציה, משהו בין הגנה אישית לאזורית, הגנה חסרת תחלית ולא מועילה בכלל. אז כשיש שחקן אחד בקבוצה שיודע לשמור כמו שצריך, מורידים אותו לספסל?! -ולמה הגיעו שני האיבודים המפגרים האלה מטפירו וג'נקינס(?)????! ממש כאילו ששיחדו אותם שיגרמו להפועל להפסיד. אפילו אני לא הייתי מאבדת את הכדור הזה. -אז, אם אדון אדלשטיין רואה שאחרי 40 דקות שבעת השחקנים היחידים שהוא נתן להם לשחק עייפים, הוא מוזמן להעלות את אוחנון (היינו חייבים עוד גבוה שיהיה מתחת לסל), את קנטור שהוא בעל שליטה טובה+ בכדור והתקפה טובה לדעתי, או את לימונד, והפעם ליותר מ-5 שניות לפני המחצית. -דבר אחרון- אמרתי למעלה שהשחקנים שיחקו לבד ובאגואיזם מוחלט. אני רוצה לומר שבעיקר הזרים שיחקו ככה, זה היה פשוט רע. לא הצלחתי לספור על שתי ידיים את כל הפעמים שהם היו בתוך השדה (בתוך הקשת) והיה שחקן מחוץ לקשת, פנוי לגמרי, בלי הגנה, שרק מחכה שמישהו ימסור לו את הכדור המטומטם והוא יעשה שלשה בכיף ובנחת, אבל הם החליטו לא למסור אלא להיות מאגניבים ולעשות המון המון נקודות, והחטיאו את הכדור, הפסידו שתי נקודות. אבל אני כן אסיים ואומר משהו טוב- כל הכבוד לקהל. הוא היה נהדר רוב הזמן (כשלא קיללו את אמאמא של פיני גרשון), ואפילו הזקנים שרו. וכל הכבוד לשני שחקנים שעשו לי את היומולדת, מתן נאור ומריו אוסטין, שני השחקנים ששיחקו כמו שצריך היום. ואני נשבעת לכם שאני אובייקטיבית, באמת באמת. אה, וסליחה ליואב בשם הפועל שהוא היה צריך להגיע לפה מנס ציונה כדי לראות את המחזה "המרנין" שהפועל נתנה היום.

RAFI 20

New member
אני התרעתי אפאחד לא הקשיב!ג€ג€

אני התרעתי וכולכם הייתם עדים לזה תאמר סליי גמור הוא לא שחקן הרגל שלו גמורה... זה גם הסיבה שסליי שוחרר שמגירונה האיטלקית אחרי שבוע זה עצוב שירושלים עם כל הכסף הולכת על שחקן כזה נחות וזה שנה אחרי שנה קורה(זוכרים את ביל אדוארדס?) לגבי מייסון אני פשוט לא יודע איך הוא הגיע למלחה זה עצוב עדיף כבר שחקנים מהליגה כמו קורי קאר או קלי מקראתי אני כותב את הדברים האלה מכאב כי אני אוהד שרוף של הקבוצה נקווה לעונה מוצלחתג€ג€

Jordan232

New member
השופטים דפקו אותנו

זה נכון שהקבוצה עדיין לא מחוברת ויש הרבה מה לשפר, אבל אי אפשר להיתעלם מהשיפוט הגרוע! כמה עבירות נעשו על אוסטין מתחת לסל והשופטים העלימו עין? שני עבירות שרקו לסליי שלא היו מעולם... ולהפועל כמובן שורקים הכל. (וזה תמיד כשמיכאלי ושמש שופטים ביחד!)

tomassi

New member
לדעתי דווקא השיפוט

היה גרוע לשני הצדדים ודי במידה שווה...

Jordan232

New member
מתן נאור תותח!

צריך להיות לפחות השחקן השישי! הוא היה מלא פעמים חופשי על השלוש והזרים לא מסרו לו... חוסר תיאום מוחלט בין השחקנים של הפועל. אדלשטיין, ביחייאת תחבר אותם כבר!

AmiTutiT14

New member
הוא צריך לפתוח בחמישייה.

הוא פשוט שחקן גדול, זה כל כך מרגיז שאנשים לא שמים לב לזה.

adi das1

New member
אוף, אוף, אוף

הייתה לי הרגשה כל כך טובה לפני הפתיחה. הייתי בטוחה שהאווירה המדהימה תגרום לזרים להתאבד על המגרש. רשמיי מהמשחק - הקבוצה ממש ממש לא מחוברת. גנקינס עיצבן אותי נורא כי כל פעם שהוא קיבל חסימה מקוז'י או מרקוביץ הוא עלה ל 3 במקום למסור להם את הכדור כאשר הם לבד מתחת לסל. אוסטין שחקן גדול מבחינה התקפית, אבל הוא רק עושה של קולות של מישהו ששומר ולא מתאמץ באמת. כנל גם גנקינס שפשוט לא שומר. בקשר לנאור, אני מסכימה עם עמית ב 100%. בכל פעם שהוא נכנס הוא הכניס רוח לחימה בהגנה, אבל אדלשטיין הוריד אותו אחרי דקה או שתיים. למאמן הזה אין ביצים. הוא רצה ללכת על השחקנים "הבטוחים" שלו, ובסוף הפסיד. הוא היה חייב להשתמש יותר בנאור, אוחנון ולימונד. חוצמזה, אין שום תרגיל נורמלי שמפנה שחקן לקליעה. גם כשהיו מצבים כאלו, הכדורים לא הולכים IN AND OUT כמו שצריך, אלא כל שחקן לוקח כדור ונכנס בכל הכח (ראו לדוגמא את 2 עבירות התוקף של סליי). תובנה נוספת - מייסון שחקן מוגבל. חשבתי שהוא יותר מגוון. כל כך חבל, אומרים שפתיחת העונה מסמלת את ההמשך, כולי תקווה שלא. כמובן שבשביל להשתפר ארז חייב לעשות שינויים ולא לפחד לקחת החלטות קשות. תגידי עמית, למה הייתה לך בעיה עם הקללות על פיני גרשון?? נ.ב - סליחה על ההודעה המבולגנת, פשוט חזרתי הביתה עצבנית ומאוכזבת בטירוף

AmiTutiT14

New member
כמו כולנו../images/Emo3.gif

בעיקרון אין לי בעיה עם הקללות עליו, כי מגיע לו. אבל היום כן היתה לי, כי שרו יותר מדי כאלה, במקום לשיר נגד אשקלון שהיוו איום רציני על הפועל. פשוט כל שיר שני היה על מכבי במקום על אשקלון (לא שאני מצפה מהם קלל את אמא של בית הלחמי הגאון חס וחלילה). לא הבנתי למה הם שרים כל כך הרבה על מכבי, הם בכלל לא היו קשורים למשחק הנוכחי. אז נכון, צריך לשיר עליהם שירים מדי פעם כדי להעיר את הקהל וגם כי פשוט צריך, אבל לא כל כך הרבה.

TheOrion

New member
לא לצעוק ולא לכעוס...

הפועל תהיה גורם חזק בצמרת הישראלית העונה. הקבוצה עדיין לא מחוברת, וזה נכון, אבל מפה ועד להחזיר שחקני עבר אחרי משחק אחד? הגזמתם טיפה. העונה הזו תיטיב עימכם, כל עוד תהיו סבלניים.

דעות מהמשחק ../images/Emo110.gif

קודם כל אני אגיד שישבתי ביציע 2 (אני חושב) שזה ממש מימין ליציע אלעד. ועכשיו דעות:
קהל - הקהל היה יוצא מן הכלל. הרבה רעש, אווירה טובה ..
פתיחת המשחק הייתה ממש חלשה וכבר הכניסה אנטי.
סליי הזה כזה גרוע. לא יודע בשביל מה הביאו שחקן שלא שיחק כמעט שנה?!
זה כ"כ סאקס לפתוח עונה בהפסד..
לא התרשמתי בכלל משאר הזרים
אמנם היה מתח ברוב המשחק אבל הוא ממש לא זרם
אם בניתם לתת פייט למכבי - שכחו מזה אז מה היה לנו? משחק חלש מאוד אבל מצד שני אי אפשר שלא להתרשם מהקהל למרות שאני ישבתי במקום שלא "הכי מעודדים" בלשון המעטה. ג'נקינס - לוקח זריקות מיותרות מייסון - סביר מינוס סליי - ח. מה הוא עושה<<??>> מריו "סטון קולד סטיב אוסטין" (אליעד, איתן, גיב מי הל ייאאאאה~!) - אוסטין היה אולי הכי בסדר מהזרים. אני מאוד מקווה שזה רק פתיחת עונה והזרים ישתפרו כי הם פשוט חייבים להשתפר ברמות! אומרים שאם היית במשחק והתרשמת הכי הרבה מהקהל, אז זה סימן שהקבוצה שלך גרועה. האמת... נכון. אז התאכזבתי מאוד מהקבוצה החדשה שבנה לנו אדלשטיין. נקוה מאוד לשיפור. |יואב שוקל אם שווה לבוא למשחק הבא בראשון למרות שלא תהיה לו בעיה להגיע| טוב, נקווה למשחקים טובים יותר. חג שמח נ.ב עמית, איפה את היית..?

משחק לא טוב..

היו אומנם כמה רגעים יפים - כשהגדלנו את היתרון עד ל-8 וכשמתן חטף חטיפה של מומנטום והקפיץ ת'קהל.. אבל באמת לא יותר מכך. קוז'יקרו ומרקוביץ' חייבים לשפר את הסיומת - הם באו למשחק עם הרבה מאוד חלודה וראו את זה היטב. טפירו היה מאוד חלש ומאוד לא מתאים לו 10 שניות לסוף לנסות להיכנס לסל בכוח במקום לסדר לעצמו קליעת שלוש כמו שהוא יודע. מתן היה הישראלי הכי טוב היום.. שיחק מצוין, נלחם והקריב את עצמו ולדעתי ארז צריך לתת לו לשחק בדקות הסיום, החילוף שלו באמת לא היה במקום. מבחינת הזרים אז ככה : ג'נקינס לדעתי היה טוב מאוד, אבל עדיין צריך לשפר את קבלת ההחלטות שלו, בעיקר במאני טיים. אוסטין - משחק בינוני שלו. כדורים קלים מתחת לסל הוא החטיא וחבל, והוא צריך ללכת לריבאונד ביותר אגרסיביות. מייסון - יכולת קליעה טובה. יותר מזה הוא לא הראה היום והיה מאוד חד-גוני. סליי - לא עשה כלום. עוד משחק אחד כזה שלו וצריך לשחרר אותו. ארז ניהל את המשחק היום בצורה לא טובה, עשה הרבה נסיונות תוך כדי המשחק שפגעו ברצף המשחק. אבל למרות ששיחקנו היום לא טוב - זה משחק שהיינו צריכים ויכולים לנצח, גם ביכולת שהיפגנו, וחבל שלא הצלחנו בכך.

למעלה