עגלקטיקוס
פשוט מזעזע, אני עצבנית עכשיו כמו שלא הייתי כבר הרבה זמן. יש לי עוד הרבה הרבה הרבה כעסים להוציא למרות שעכשיו צעקתי על חברה שלי בפלאפון כמה שהקבוצה הזאת מזעזעת. כמה הבטיחו, כמה דיברו, ממש כמו מכבי ת"א בכדורגל, ציפו למשהו ענק. אז מה היה לנו היום? -מאמן שכל שניה עושה החלטות גרועות, אחת אחרי השניה, החלטות שלא קשורות לחיים. -שחקנים שמשחקים כמו סולומון, אבל לא ברמת הכושר, אלא באגואיסטיות שחוגגת על הפרקט, חוסר שיתוף פעולה גמור בין השחקנים. -וכאילו שזה לא מספיק, הרצון שלהם לנצח שאף לאפס, רובם שיחקו כמו עגלות. -הקפטן, אלוהים ישמור, הוביל את הקבוצה כמו ילד בן 3, עוד שניה נרדם אם לא הקהל שכל המשחק קילל את אמא של פיני גרשון ואיחל לדון שימון שיחטוף סרטן המעיים. -נשבעת לכם שעכשיו אני אובייקטיבית. מי מוריד את מתן נאור לספסל בדקות הכי גורליות?!! לקבוצה המסכנה לא היתה היום הגנה, זה היה מוטציה, משהו בין הגנה אישית לאזורית, הגנה חסרת תחלית ולא מועילה בכלל. אז כשיש שחקן אחד בקבוצה שיודע לשמור כמו שצריך, מורידים אותו לספסל?! -ולמה הגיעו שני האיבודים המפגרים האלה מטפירו וג'נקינס(?)????! ממש כאילו ששיחדו אותם שיגרמו להפועל להפסיד. אפילו אני לא הייתי מאבדת את הכדור הזה. -אז, אם אדון אדלשטיין רואה שאחרי 40 דקות שבעת השחקנים היחידים שהוא נתן להם לשחק עייפים, הוא מוזמן להעלות את אוחנון (היינו חייבים עוד גבוה שיהיה מתחת לסל), את קנטור שהוא בעל שליטה טובה+ בכדור והתקפה טובה לדעתי, או את לימונד, והפעם ליותר מ-5 שניות לפני המחצית. -דבר אחרון- אמרתי למעלה שהשחקנים שיחקו לבד ובאגואיזם מוחלט. אני רוצה לומר שבעיקר הזרים שיחקו ככה, זה היה פשוט רע. לא הצלחתי לספור על שתי ידיים את כל הפעמים שהם היו בתוך השדה (בתוך הקשת) והיה שחקן מחוץ לקשת, פנוי לגמרי, בלי הגנה, שרק מחכה שמישהו ימסור לו את הכדור המטומטם והוא יעשה שלשה בכיף ובנחת, אבל הם החליטו לא למסור אלא להיות מאגניבים ולעשות המון המון נקודות, והחטיאו את הכדור, הפסידו שתי נקודות. אבל אני כן אסיים ואומר משהו טוב- כל הכבוד לקהל. הוא היה נהדר רוב הזמן (כשלא קיללו את אמאמא של פיני גרשון), ואפילו הזקנים שרו. וכל הכבוד לשני שחקנים שעשו לי את היומולדת, מתן נאור ומריו אוסטין, שני השחקנים ששיחקו כמו שצריך היום. ואני נשבעת לכם שאני אובייקטיבית, באמת באמת. אה, וסליחה ליואב בשם הפועל שהוא היה צריך להגיע לפה מנס ציונה כדי לראות את המחזה "המרנין" שהפועל נתנה היום.