הקבוצה השניה שלכם...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקבוצה השניה שלכם...

נניח והקבוצה שלכם לא מגיע למעמד של מאבק על התואר, איזה קבוצה הייתם רוצים שתזכה באליפות? אולי סתם כי הקבוצה הזאת נראית לכם נחמדה, ואולי בגלל שחקן מסויים שמשחק שם, אבל אני משוכנע שלכל אחד יש קבוצת "גיבוי" כזאת. אז מי הקבוצה השניה שלכם?

עומר ו

New member
דנבר

הקבוצה הראשונה זאת מיאמי, ומכיוון שהיא מן הסתם לא תגיע לפלייאוף, אז אני מקווה שג"ס או דאלאס יעופו כדי שאייברסון יוכל לסלול לעצמו דרך לאליפות...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקבוצה שלי...

ראשית אציין עבור מי שלא יודע שאני אוהד בולס (מושפל ונבוך). בתחילת העונה הייתי מאוד בעד בוסטון, בעיקר בגלל גארנט, אבל ככל שהעונה התקדמה הבנתי שאני מחבב את הקבוצה הזאת פחות ופחות אבל איכשהו אני עדיין מקווה בשביל גארנט שהוא יזכה לאליפות הנכספת. ובכל זאת (ובניגוד למה שרשמתי בפסקה הקודמת) הקבוצה החביבה עליי והמועדפת שלי היא ניו אורלינס. האמת שאני מחבב אותם עוד מהעונה שעברה אבל העונה הם פשוט כבשו אותי וחבל שלא יוצא לנו לראות שידורים שלהם בכלל...נראה לי שזאת קבוצה שכיף לראות אותה משחקת. CP, ווסט וטייסון הפכו להיות אחת מהשלשיות החביבות עליי בליגה ואני מקווה מאוד שהם ימשיכו את העונה המוצלחת הזאת גם בפלייאוף.

STEVE NASH

New member
אממ

דבר ראשון אני אוהד פיניקס[מפתיע], אני ממש מקווה שהם יתעלו העונה, אחרי שלוש עונות של אכזבות. במידה ולא, אין ספק שהסלטיקס הכי כבשו אותי העונה. שלושה שחקנים מתוסכלים, שהופכים יחד עם חבורת צעירים משלימים לקבוצה אדירה. מגיע גם לKG לקחת משהו לא?

קבוצת הגינוי שלי משתנה לפי העונה

העונה זה פיניקס לא בגלל שאק, לא בגלל נאש, דווקא בגלל סטודמאייר!

QuickSilverAviv

New member
קליבלנד

אני באופן אישי חולה על פיניקס כבר הרבה זמן, אבל מה שלברון עושה בקליבלנד זו עבודת קודש וחבל שיש אנשים שמזלזלים בשחקן כל כך גדול שסוחב חבורה של נגרים על הכתפיים כבר 5 שנים ברצף. כל כך כיף לי לראות את השחקן הזה שאני שמח בכל הצלחה שלו.

EizoTop

New member
מיאמי היט / וושינגטון וויזרדס

רק בגלל שנולדתי שם

EizoTop

New member
שיחזור מהפציעה...

המשחקים שהוא מנצח ומוריד את החולצה ושם באמצע המגרש

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo27.gif

הראשונה שלי היא דנבר, אבל בהנחה שהטריו שוב יקרוס בפלייאוף אני אעדיף את קליבלנד, לברון עובד נורא קשה והייתי רוצה לראות אותו קוצר פירות.

Puskas

New member
משתנה כל עונה..

פעם זה היה דטריוט ופעם דאלאס ופעם פיניקס.. עכשיו זה ניו הורלינס ויוטה

אליגטור

New member
על תואר? לא מגיעה לפלייאוף אפילו

לכן אני "אובייקטיבי" כמעט כל שנה מחדש :-\ השנה אולי לא, אבל זה יגמר אחרי סיבוב אחד. אפשר לומר שאני בעד דטרויט, כבר כמה שנים מאז הפעם הראשונה של השושלת הנוכחית, הקבוצה פשוט משחקת הגנה חכמה + התקפה יעילה שזה מדהים. שחקן כמו בילאפס למשל הייתי לוקח בין הראשונים לכל קבוצה.

Oxycodone

New member
הממ

קודם כל אני בעד דטרויט אחר כך , אני אקווה לראות את גולדן סטייט מגיעים גבוה ומפתיעים , בכל מקרה מעדיף שהטבעת תלך או ללייקרס או לפיסטונס מאשר לספרס או לסלטיקס.

הקבוצה הראשונה שלי היא יוסטון

אין לי קבוצה שניה, אבל בגלל שיש לי שחקן אהוב, נלך עם הקבוצה שלו. אז הקבוצה השניה שלי תהיה דאלאס בגלל ג'ייסון קיד. פשוט מגיע לו לזכות בתואר.

במזרח

קליבלנד, בגלל לברון הענק שהייתי רוצה לראות זוכה. במערב לא ממש אכפת לי, רק הייתי מעדיף שלא הלייקרס...ואז לא הספרס, המאבס...לא ממש יטריד אותי אם ה2 האחרונות יזכו אבל הלייקרס כן. בקיצור מהמערב הייתי מעדיף את ההורנטס (סתם כי הם אחלה סיפור) או גולדן (כי אני מחבב אותם). אולי הסאנס בשביל אליקו

lb22

New member
הודעה ראשונה שלי פה...

הקבוצה שלי מאז שאני זוכר מה זה NBA היא הלייקרס... אחרי שספגתי השפלות רבות הגיעו להן כמה שנים טובות עם שאק... מי שמכיר אותי יודע שאני לא מחובבי קובי בראיינט אבל לדעתי מגיע לו העונה MVP. בכל מקרה לא על זה אנחנו מדברים. השחקן שאני אוהד אותו הוא שאק וכל זמן שהלייקרס מפשלים בזמן האחרון כל קבוצה שהוא משחק בה היא מעין גיבוי כזה... השנה זה עוד עלול להיות מעניין אם שתי הקבוצות תיפגשנה בפלייאוף.... אז כיום זאת פיניקס אבל אני מקווה מאוד שהלייקרס סוף סוף יעשו משהו .....שגאסול יחזור כבר

lb22

New member
טסתי לחו"ל ?

לא ממש...אני די שקוע בלימודים שלי.. אבל מקווה בספטמבר לטוס לגראנד פרי מונזה באיטליה.....

למעלה