שרלוק תזהר, גוטמן מאחורייך
נתחיל בזה שעדיין לא החלטתי דבר. מצאתי לי מקום שאני מאוד נהנה להתאמן בו, ונראה לי שאני אמשיך בו, אבל אני בהחלט שוקל אימון מקביל. חוויה יכולה להיות מעשירה ומהנה, גם אם היא לא מה שאתה מחפש. אני מניח שאני מאוד אהנה ואהיה מועשר משיעור של ריקודים סלוניים, אבל אני לא רואה את עצמי לומד אותם באופן רציני (אלא אם כן האופציה להפוך למשורר חצר/סוכן חשאי/בן אצולה חוזרת בתור אופציה ריאלית, ואז אני מניח שריקודים סלוניים יהיו חלק מההכשרה הבסיסית המצופה ממני). אני עדיין לא בטוח שמה שבן מציע ומלמד מתאים לי, גם ברמת אומנות הלחימה, וגם מה שמסביב (הדמיון המודרך וכו´). לגבי המורה האידאלי והמקום האידיאלי, ובכן מצאתי בעבר את הדבר שהיה הכי קרוב לזה (מכון סו כץ בכפר סבא, למי שמכיר או יצא לו להתאמן עם עודד שרייר יודע על מה אני מדבר), אבל לצערי, עקב מעבר דרומה לעיר הגדולה, והעובדה שעודד נסע לאוסטרליה לעשות את הדוקטורט בפיזיקה, אופציה זאת נעשתה פחות רלוונטית עבורי. לא פגשתי מימי איש טוב כמו עודד, ולא פגשתי מימי, בכל מקצוע שהוא, מורה טוב כמוהו. תכונות שאני מחשיב אצל מאמן טוב, ללא קשר לאומנות ולא בסדר מסוים מקצוענות באומנותו כושר הדרכה - כאן גם אולי אפשר לציין נסיון ומתודולוגיה, שהן חשובות מאוד, לדעתי. ענווה וחוסר יומרות אינטליגנציה ואופקים רחבים, לא רק במה שקשור לאומנות הלחימה כריזמה ומעל הכל - שיהיה בנאדם