הקארד העכשווי של Judgment Day

t-man

New member
הקארד העכשווי של Judgment Day

Judgment Day -19/5/2002 *אנדרטייקר נגד אלק הוגן-אליפות הבלתי מעוררת *טריפל איץ´ נגד כריס ג´ריקו-הייל אין דה סייל *סטיב אוסטין נגד ריק פלייר וביג שואו *קורט אנגל נגד אדג´-קרב שיער *רוב ואן דאם נגד אדי גררו-אליפות הבין-יבשתית *טריש סטראטוס נגד ג´אז-אליפות נשים *צ´אק ובילי נגד ראקישי ושותף בלתי ידוע-אליפות הזוגות *הרדי בויז נגד ברוק לסנר ופול היימן

the Rain

New member
ההימור שלי

אנדרטייקר ינצח את הוגן בעזרת ריק פלייר והnwo ויזכה בחוגרה כריס גירקו ינצח את טריפל איץ´ סטיב אוסטין ינצח את ביג שאו ופלייר קורט אנגל ינצח את אד´ג רוב ואן דאם ינצח את אדי טריש תפסיד לג´אז ברוק לסנר ופול היימן ינצח את ההרדי בויז

DDN

New member
סאמו חוזר!!!!

סאמו יחזור, יתאחד עם ראקישי וההאד שרינקרס 2002 (יחד עם הופה וקפטן לו אלבנו) יזכו שוב בחגורה. או ש. . . . יותר סביר שסיוני חוזר, כי אחרי הכל הוא היה חלק מWCW (הברברי).

t-man

New member
DDN אהבתי את הרעיון שלך...

לדעתי ההד שרינקרז המקוריים היו אחד הצמדים המעולים שהיו ב-WWF,וכרגע אין מה לעשות אם ראקישי ולהחזיר אותו לדוויז´ין של הזוגות (שלדעתי נהרסת לחלוטין לאחרונה) יהיה דבר חיובי מבחינתו

Crossface

New member
t-man אתה צודק לחלוטין

הדוויז´ין של הזוגות פשוט הלך לעזאזל

t-man

New member
העניין הוא...

שסאמו לא חוזר DDN כתב את זה בציניות או בתור משהו שהוא היה רוצה שיקרה לכן זה לא ספויילר

DDN

New member
בהחלט לא הבנת נכון.

כמו שטי מאן אמר, אבל זה לא היה בציניות. זה משאלת לב ותו לאו. כמו שכתבו פה - מצב הזוגות בWWE בקנטים, וצריך מישהו (כמו הHEAD SHRINKERS) שיקפיצו אותו חזרה. וראקישי, לא יודע, סתם "תקוע" שם. אהבתי אותו יותר בתור פאטו (ופחות כמה עשרות קילו) וכשאומרים בן זוג מיסתורי, זה המקום הכי טוב להחזיר מתאבקים מהעבר. . . ע"ע יוקוזונה ז"ל שחזר להתאחד עם אוון הארט ז"ל ולזכות באליפות הזוגות. (יוקוזונה היה בחופשה ארוכה אחרי שטייקר קבר אותו בסדרת ההישרדות 94) בכל מקרה, לדעתי יותר סביר שזה יהיה סיוני, שהיה חלק מWCW. מישהו יודע לאן הלך סאמו?

DDN

New member
מי זה?

שמעתי את השם הרבה, אבל מי זה? הוא לא מישהו שהיה בECW?

t-man

New member
תשובה

אקו(יולילי פיפיטה בשמו האמיתי)התאבק ב-WWF בשנות השמונים ובשנות התשעים המוקדמות לאחר מכן התאבק תקופה ארוכה ב-WCW בתור "מינג" וברואיל ראמבל 2001 חזר ל-WWF בשמו המקורי,כיום הוא עדיין בחוזה אם ה-WWE והוא נשלח ל-HWA

itaikadosi

New member
דווקא אני רוצה ש מי שיהיה שותף שלו זה: 1. גולדברג 2.סקוט סטיינר 3.כריס בנואה אבל לא נראה לי שזה יקרה!

ההימור שלי........

אנדרטייקר מנצח את הוגן ולוקח את האליפות ג´ריקו מנצח את טריפל אייץ´ ביג שואו וריק פלייר מנצחים את אוסטין , כמו בן שזה יהיה בעזת כל ה NWO אדג´ מנצח את קורט אנגל (ואז אנגל עוזב לאולימפיאדה קירח) רוב ואן דאם מנצח את אדי גוררו טריש סטראטוס מנצחת את ג´אז (כי אמרו באיזה כתבה שג´אז הולכת לחופש ל6 או 7 חודשים בגלל הניתוח הקרוב) רקישי והשותף החדש מנצחים את בילי וצ´אק הרדי בויז מנצחים את ברוק לסנר ופול היימן (כמובן שיעשו פה 1 2 3 על היימן בזמן שברוק יהיה עסוק להרביץ אחד מההרדיס וליטה)

BinNs

New member
ג´אז?

חופש בין 6-7 חודשים??? יששששש!!!!!!!! We don´t have to see that ugly face for a long time!

t-man

New member
הקרב של טריש וג´אז בוטל

בגלל הפציעה שלה(שתשבית אותה ל-6-7 חודשיים)סטייסי תחליף אותה בקרב בנוסף ווליאם ריגל יתמודד נגד די-לוי בראוון על האליפות האירופאית

Frostey

New member
התשובות שלי!

אוסטין ינצח את שואו אבל פלייר יצליח לברוח,ובKOTR יהיה לכם קרב בין פלייר לאוסטין בקרב כלוב!(זה כל כך צפוי) טריפל אייג´ יעשה לג´ריקו ג´וב?! חחחחח....טריפי ינצח נקי,כצפוי,כרגיל! טייקר והוגן-אני ממש מקווה שטייקר יזכה בחגורה...רק חבל שהוא יעשה את זה בקרב הכי גרוע בכל הזמנים! בילי וצ´אק יפסידו לרקישי והשותף שלו!
ברוק ינצח את הארדיס ויגמור את הסיפור הזה אחת ולתמיד! טריש תנצח כי סטייסי היא בכלל לא מתאבקת. אני מקווה שRVD יפסיד כדי שאחר כך הוא יזכה בKOTR 02!

BinNs

New member
קצת באיחור..

אנדרטייקר מנצח את הוגאן וזוכה באליפות הבלתי מעורערת. כריס ג´ריקו מנצח את טריפל אייץ´ נקי! סטיב אוסטין מנצח את ריק פלייר וביג שואו. אדג´ מנצח את קורט אנגל ואנגל מוריד 5-4 שיערות מראשו בשביל שיהיה ברייט אנד שייני! RVD מנצח את אדי גררו וזוכה באליפות הבין יבשתית. טריש סטראטוס מנצחת את סטייסי קיבלר. ראקישי ושותפו הסודי ינצחו בקרב ויזכו באליפות הזוגות. פול היימן הכביר ינצח את ההארדיז.

למעלה