הקאמבק "שלי"

קנו את ישגבול, רק היום, רק היום

מוצע למכירה, במצב טוב, נאמן למקור. יש לנו את הDVD הסוחף והמרגש. (ניתן להשיג גם בוידאו) אם רוצים באמת להתפנק אפשר לקנות את הבובה המדברת. ואפשר גם להזמין אותו לאיזה נאום קטן

מטרניך

New member
היתה לך הצתה מאוחרת. הודעתי כבר

על חזרתך למטה בתגובה לטרול המטורלל ששלחת אותו, משום מה, לפורום של הליכוד: "וד"ש מאל-סחאף. אומרים שהוא כבר חופשי". אבל האמת? אני שם 10 ש"ח כדי לראות אותך על המסך. 'קבלת האחריות' שלך למצב ושלל קללותיך נגד שרון והמדינה הזאת יהיו מעניינים הרבה יותר עם המימיקה והגסטיקולציה המתאימה. מי יודע? אולי אל-סחאף יתחיל לחקות אותך במקום שאתה תחקה אותו כמו עד עכשו? ואולי תופיעו כצמד? 20 ש"ח ממני.

yeshgvul

New member
טוב לראות שהצעצועים של ילדי

ארה"ב (וישראל) חפים מתאוות אלימות, שנאה ודעות קדומות.

Deathatred

New member
טוב לראות שגם על בין-לאדן אתה מגן

אז הוא רצח אלפי אנשים, זה ממש לא סיבה לשנוא אותו.

yeshgvul

New member
לא בצורה הפרימיטיבית שכאן

או שאולי אתה ואיפכא קצת כבדי ראייה. שיחשוב כל אחד אם זה הצעצוע שהיה רוצה לקנות לילד שלו.

iceviper

New member
"דעות קדומות"?

על בין לאדן? איזה דעות קדומות כבר יכולות להיות עליו? מילא,הסרטים בהוליווד שם תמיד הרעים הם קומוניסטים (כי עד לפני 20 שנה היינו אויבים וכו',לא ישירים אמנם אבל מה זה משנה),אבל פה מדובר במחאה נגד רוצח המונים,לא כדוגמא קלאסית של אנטי כלפי התרבות הערבית.

yeshgvul

New member
COCKROACH?

מילא שאיפכא ודת' יקראו את זה בתור תמיכה בבין לאדן (למעשה זו הערצה עיוורת) אבל תסתכל שוב ותראה שזה לא רק אוסאמה, כשאלה המונחים. ראית בקטן את המונח הגזעני והשגור כלפי ערבים "towelheads" ? (כאפיה, יענו)

iceviper

New member
לא טענתי לרגע שזו תמיכה בבין-לאדן

אתה כבר צריך לדעת שהטיעונים בדבר תמיכת השמאל באויבי ישראל וכו' לא מרשימים אותי במיוחד. אבל אתה באת והשוות את החינוך המיליטנטי סטייל החמאס לצעצועי "בואו נהרוג את בין-לאדן",וההבדל רשום בתגובה הקודמת שלי.

yeshgvul

New member
ICE, היית קונה לילד שלך צעצוע

שעליו כתוב משהו על " כל תומכיו *הערבושים* של רנטיסי" ? כנ"ל TOWELHEADS

iceviper

New member
לא

אבל *רק* בגלל הגזענות. אם הצעצוע היה לעשות סלט ממחבלים,היו לי פחות התלבטויות.אולי רק בעניין הערך החינוכי (אלימות והכל).

למעלה