הקאות והתאמצויות

mika j

New member
הקאות והתאמצויות

הבת שלי בת שלושה שבועות, אוכלת מגיל שבועיים כל שעתיים ולפעמים אפילו פחות (האם תקין?) לפעמים מקיאה בקשת- יכולים להיות ימים ללא הקאות כלל וימים עם 3 פעמים הקאות ביום. בנוסף, כל הזמן נשמע שהיא מתאמצת ביציאות, אפילו מתוך שינה וכמעט לאורך כל היום והלילה! (היציאות שלה תקינות ולאחר כל הנקה..) היינו אצל הרופאה ועפ"י בדיקתה הכל תקין. היא רק ציינה שבמידה ויהיה לה חום/הקאות לאחר כל הנקה/או אם היא תהיה אפטית אז צריך לפנות לרופא/מיון. האם ההקאות יכולות להיות בגלל עודף אוכל? יכול להיות שהיא אוכלת יותר ממה שהיא צריכה?

mika j

New member
שכחתי לציין שהיא אוכלת מהנקה בלבד ללא תוספות

monique18

New member
הקאות בקשת

שלום לך מערכת העיכול של תינוקות לא בשלה בלידה,וישנן לפעמים הרבה פליטות,זה לרב בחודש הראשון שימי לב מתי זה קורה -אולי בימים שהשדיים יותר מלאים?,תישתדלי לא לטלטל אחרי הנקה ,להשאיר אותה בתנוחה ממש גבוהה בידייך ,לאחר הנקה וכן להשכיב עם פלג גוף עליון קצת יותר גבוה ביחס לפלג גוף תחתון מלבד זאת מתחילים להיות שינויים ביציאות סביב גיל חודש ואולי זה מה שקורה אני לא מודאגת מבחינת צמיחה ומישקל כי היית אצל רופא יכול להיות במידה וישנה כמות חלב מאוד גדולה שהיא מקבלת יותר מידי בבת אחת קשה לאבחן מכאן אבל כדאי להתייעץ עם יועצ הנקה אם ימשיכו הקאות בקשת לאחר מכן ובהמשך מציעה לך להתייעץ עם רופא שוב -בהצלחה

mika j

New member
תודה על תשובתך המהירה

משום מה תפוז לא פירסם את התגובה שלי............. יכול להיות מצב שתינוק אוכל עודפים? הרי כשהם לא רוצים לאכול, הם פשוט מתנתקים מהשד. התייעצתי עם יועצת הנקה שהמליצה להפסיק לאכול מוצרי חלב פרה למשך שבועיים- האם קשור? בכל מקרה, לאחר הנקה אני משאירה אותה במצב מאוזן למשך רבע שעה מינימום.. מקווה שיעזור.

למעלה