הקאבריה: Pigs On The Wing

FunkyMonk

New member
הבעיה העקרונית היא

שאין לך מושג מהי ביקורת, ולא העברת לא ביקורת ולא בטיח. סתם זרקת עלבונות, ואני אישית לא חושב שההודעות שלך שוות התייחסות (בנוגע לשרשור הזה). אלעד כנראה חושב שכן, אבל אם הוא רוצה לשבור תראש מי אני שאפריע לו?

וואלה אין לי מושג

"אחי קצב אתה חייב לעמוד בממונטום ובקצב של השיר.. הוא מאוד קל מבחינת קצב וזה רק להתאמן עליו... עדיף לך להבא להתאמן על השיר לפני שאתה מפרסם אותו כי בסופו של דבר אף אחד לא יקשיב לך גם אם תשתפר כי אתה מעלה שירים כשאתה לא מוכן לנגן אותם ברמה מקצועית. אז קודם כל באמת יפה מאוד אבל אתה צריך להתאמן עוד ועוד ולהחזיק קצב נגינה יחד עם קצב של שירה... המון בהצלחה" אז אם זה סתם עלבונות אז באמת אין לי מושג מה זה ביקורת אתה קופץ מעל הפופיק ואתה לא קורא מה שהבהרתי לו בכלל! להציע שכדאי להתאמן לפני שמעלים שיר לאתר כדי לבקש הערות ולהפנים את ההערות זה עלבון??? אז וואלה אולי אני רק ישים אותו באשליות שהוא גילמור ונתן לו להעלות שירים באיכות מעפנה ואז בחיים לא יתקן את הטעויות שלו

FunkyMonk

New member
אם אלעד רואה בזה עלבון

אז זה עלבון. אחרי הכל, ההודעה מכוונת אליו. אף אחד לא העביר כאן ביקורת בונה, אז תפסיקו להגיד שכן. אתם יודעים מה? אני אפילו לא בטוח שהוא מחפש ביקורת בכלל. הוא העלה את זה לפורום פינק פלויד בשביל לחלוק, אם הוא היה רוצה ביקורת הוא היה מעלה את זה לפורום של מוסיקאים.

טוב אז בוא פשוט נסתום ת'פה ונתן לו לחיות

בתוך אשליה שכולה מדהימה ווורודה אתה גם כן יפה נפש שכשאתה מעביר ביקורות קיצוניות אז זה נראה לך סבבה אבל כשאני בא ואומר לו לעבוד על מומנטום קצב ודיוק זה נראה לך עלבון. בזה סיימתי ת'ויכוח אם אתם רוצים להתלונן על העלבונות שהטחתי אז תשמרו לעצמכם כי זה ממש אבל ממש נמאס לי מכל השטויות האלה. אם אני הצלחתי לקבל ביקורות בלי להתבכיין מהם אז גם אתם יכולים!

איך להעביר ביקורת בונה

המטרה של ביקורת בונה היא לעודד ולחזק את היוצר, לא להרוס לו ת'דימוי העצמי. ביקורת בונה מתייחסת גם לנקודות החוזק וגם לחולשות - לא רק לנקודות שנראות לנו לא בסדר. ביקורת בונה גם משאירה שיקול דעת ליוצר, ולא נותנת לו הוראות. דהיינו, לא "תוריד חצי טון, תיקח שיעורי פיתוח קול" אלא "תחשוב אם כדאי אולי להשקיע בחלק X או Y של הביצוע". ביקורת בונה לעולם אינה אומרת ליוצר שהוא לא שווה, או שאין לו כשרון, או שמה שהוא יצר זה שטויות, או שהוא לא היה צריך להביא את מה שיצר לידיעת אחרים. זו קטילה, לא ביקורת בונה. וזה לתשומת לב כולכם, לא מישהו ספציפי.

FunkyMonk

New member
להגיד לך תאמת?

לא יודע אישית לגבי אלעד, אבל אם אני הייתי מעלה קאבר לפינק פלויד לפורום פינק פלויד, לא הייתי מחפש ביקורת בונה, מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים כאן כנראה לא מוסיקאים. כן, לפעמים רוצים רק לשתף, כי אתה מרגיש שעשית משהו נחמד ואתה רוצה לחלוק אותו עם אחרים. וגם אם הוא כן מחפש ביקורת בונה, בשירשור הזה לא הייתה אף לא ביקורת אחת בונה.

טוב עזוב שיהנה שיעשה מה שבא לו לי כבר לא

מעניין איך הוא מנגן ומה הוא צריך לתקן... מהיום כל המוסיקאים פה תיהיו בשקט ואל תעירו לאף אחד זה לא יפה... ואלעד, אתה מנגן מדהים תמשיך ככה אחלה קאבר ואפילו שהמיקרופון שלך דפוק והאיכות הקלטה לא משהו זה נשמע מיליון דולר יש לך עתיד ואל תשנה שום דבר בהרגלי הנגינה שלך

זה היה מיותר.

אני מכריזה בזאת על השרשור כממוצה.
עד לפעם הבאה....

אז מה אתה מתייחס??

מה אתה קופץ ישר להגן כשאתה זה הבן אדם שהכי תוקף פה ורושם בחוסר טקאט מטורף דברים לאנשים שלא פחות מעליבים? ומבחינתי נתתי לך שאלה למחשבה וזהו די נשבר לי לא מדבר על זה יותר

לא לא, אני העלתי בשביל לקבל ביקורת

אמיתית בין היתר. אבל כמובן המטרה המרכזית כדי לשתף. אני יודע את היכולת העכשווית שלי ושאני נשמע בדיוק כמו גיטריסט מתחיל, לא חשבתי שתתבלבלו ותחשבו שאני גילמור בטעות. אבל רבים מהאנשים כאן שפירסמו ביקורת בהחלט צריכים ללמוד איך לנסח את ההודעות שלהם כדי שלא ישמעו כמו ביקורת בסגנון "וואלה תרבות". כמו כן, שמעבירים ביקורת, חשוב מאד להתייחס לרקע של האדם שעליו אתה מעביר את הביקורת. אני לא התיימרתי לרשום שאני מקצועי וככזה חשוב מאד להתייחס לחומר שאני מעלה. אמנם לא רשמתי את זה במפורש, אבל הייתי מצפה מאנשים כאן להבין את זה שאף נגן לא נהיה מקצועי תוך 4 חודשים. חשוב גם לדעת איך לנסח את הביקורת, חלק מהאנשים כאן ניסחו את הביקורת שלהם ברמה של שוק. אני לא אכנס למי ניסח איך ומה, אני לא מחפש לסגור חשבונות עם אנשים. למרות שאני בהחלט יודע לאיזה ביקורות להתייחס, ואילו ביקורות הם פשוט סתם ולא יכולות לעזור לי בכלום. ניראה לי שנסיים את הדיון הזה, ברוח חצי טובה.

אני לא מסכימה אתך

זו אינה ביקורת בונה, זו קטילה. והיא חסרת פרופורציה לגמרי לנסיבות. אני יכולה רק לתהות מדוע אתם מגיבים ככה.

wish i was here

New member
כ"כ לא נכון...

פשוט לא נהנים שכמה אנשים פה טוחנים שם את גילמור כל הזמן זה הכל...

את שינית את כל הפואנטה שלי!

לא אמרתי שאם הוא לא התאמן שנים שלא יעלה את ההקלטות שלו ממש לא! אמרתי שאם הוא רוצה להעלות שיר לאינטרנט כדי לקבל תגובות שלפחות יתאמן עליו עד שישמע טוב כי חבל סתם לנגן ולהעלות ישר כשזה נשמע מעפן ולא בקצב כי אז אנשים לא ירצו להאזין לו יותר... גם להקות מפורסמות לא מפרסמות את הטיוטות והאימונים שלהם כדי לא להרוס לעצמם את קהל המאזינים... בן אדם שמעלה שיצפה לביקורות בנוסף לפידבאקים, לא כל מה שרוצים מקבלים ובמקרה הזה וואלה אני לא מרגיש שיש לי משהו ממש טוב לכתוב פה כביקורת אלא רק להתאמן ולהכיר את השיר יותר טוב מבחינת נגינה כדי שישמע יותר טוב מן הסתם ואז רק לפרסם.... שיהיה המון בהצלחה אבל רק שתבין שלתרץ סיבות עם איכות ההקלטה לא יקדם אותך לשום מקום.(כשאני פעם התחלתי לתופף אני לא הסכמתי להבין שאני לא בקצב ואמרתי שזה רק בגלל ההקלטה וכי זה חזרות ולא הפנמתי שוואלה אין לי חוש קצב, אבל בשלב בו קלטתי את הטעות שלי תיקנתי ולמדתי בדיוק מה הדברים הגרועים בנגינה שלי והיום אני יכול לומר שאני תותח בניגוד לאז...

IamAR

New member
לא

אתה סתם תותח *אוקיי התחנפתי* לא, רציני אבל, אתה מתופף גאוני

למעלה