הצתרפתי רשמית..!!!!!!!

Sweet Fantasy

New member
תלמד לשרשר, תקרא פה ../images/Emo27.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=10&a=20&c=3&sc=0&ssc=0 ותמונה
ובקשר ללמה גועל נפש.. כי אתה מתייחס לחיות כמו צעצוע, אתה צריך להתייחס לחמוסים כמו לעוד נפש בבית.. מזה "נמאס לי" תאר לך שלאמא שלך היה "נמאס" לגדל אותך?! אז היא הייתה פשוט זורקת אותך לרחוב..?! עזוב אתה ילד, ואם זאת צורת החשיבה שלך לא מגיע לך בכלל לגדל חמוסים.. אולי באמת עדיף להם אצל מישהו אחר. מאחלת שתמצא להם בית טוב, יותר טוב ממך.

Twinsen2005

New member
ילדים...

יש להם כל כך הרבה אנרגיה והם כמו קפצונים קטנים וחמודים ללא כל מעצור. בסוף יסתבר שיש לו בכלל אוגרים...

Sweet Fantasy

New member
Kא הבנתי מה הקשר לתגובה :)

אהל יש לו חמוסים.. לצערי, והחמוסה שלו עברה 3 המלטות כבר והיא לא מעוקרת והזכר לא מסורס זה רק עניין של זמן, אני לא רוצה לדעת למי הוא מכר את הגורים.

mikonww

New member
אממ יורשה לי ויורשה אז דעה קטנה שלי

אוקי אנשים אני לא מעביר ביקורת על אף אחד ובטח שאני לא צדיק אבל זו דעתי. באו ניראה מה קרה כאן: נכנס אדם ולא משנה בן כמה או איזה גזע, אמר מה שאמר שבעיינים של רבים לא מקובל ואולי בצדק ! אבל במקום לנסות ולהבין או להסביר בדרכי נועם, נוצר מצב שאותו אדם עכשיו לא יכנס לכאן יותר לפורום ולא ילמד דברים חשובים שקשורים לחמוסים ובכלל לבעלי חיים. מה היה קורה אם במקום לתקוף היינו מנסים להבין ולדבר איתו, לראות מאיפה נובעת הבעייה שהוא מעונין למסור אותם ? אולי זה בגלל שהם משתינים לא בכל מקום בבית ?, אז במקרה כזה היינו יכולים להמליץ לו לנקות במספר דרכים שואלי היו גורמים לחמוסים שלו ולו לחיות בשלום ואהבה !. בקיצור מה שאני מנסה להגיד, לכל אחד יש את הסיבות שלו, לכל אחד יש את הדרך שלו, אבל אנשים במקום לתקוף אולי היה אפשר לנסות להבין ולהציעה עזרה ובכך הוא לא היה מותקף לא היה מפתח דגובת נגד אילה באמת מפנים את מה שרושמים לו !!. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שמה שהוא אמר או מתכוון לעשות מקובל עלי, אבל אחרי הכל יש כמה מליירד אנשים בעולם שזה אומר שיש כמה מיליירד סוגים של אנשים בעולים, ואת כולים צריכים לנסות להבין, ולא לתקוף תמיד על אימרות אילה לנסות לראות או להבין מאיפה זה מגיע ואך אפשר לגשר על-הם. ועכשיו אחרי 5 דקות של יפה נפש שכמני הרשה לי להגיד לך את הדברים הבאים: חמוסים או בכלל בעל חיים אינם חפץ שניתן לזרוק לאחר שימוש כמו צלחת או נייר טואלט. לבעלי חיים יש רגשות שלרוב מפותחים הרבה יותר מבני אדם, הידעת שישנם בעלי חיים כמו כלבים, תוקים ועוד שברגע שהבעלים שלהם ינטוש אותם הם יכולים לפתוח שביתת רעב ולמות או דיכאון ?!?! בכל מקרה לעצם העניין, בעלי חיים זו אחריות לתקופת חיים של אותו בעל חיים, וכן אני מודע שלפעמים בגלל סיבות כאלה ואחרות יש צורך למסור אותם, אבל גם אז לא לכל אחד שבא ואומר לך אני אוהב מוסרים אותם. יש באמת לעשות חשבון נפש עמוק ולראות אם אותו בין אדם מתאים לגידול חייה ואם הוא צעיר מתחת לגיל 21/22 אול יותר אפילו לא הייתי מוכר אילה אם כן היה מגיע עם אחד ההורים. זהו מקווה שוב שאתה קורה את זה ולוקח מכאן את הפרטים החשובים, שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתמצא להם משפחה חמה ואוהבת.

zulli

New member
כי זה

נראה שיש לך המון זמן פנוי ליד המחשב ובגילנו זה לא כזה נפוץ (אלא אם עובדים בהיי טק)

mikonww

New member
+- זו העבודה אבל לא מדויק ../images/Emo13.gif

זה קצת יותר מורכב מיזה, תרצי אז בפרטי אני הפרט אם זה מסכרן אותך

amitke1

New member
אין שום בעיה..

החמוסים שלי הם בסדר גמור..הם חמודים,הם אוהבים לשחק והם משחקים.!,הם לא נושכים,משחקים יפה אם שאר החיות..מקבלים אוכל טוב..(אגב לא מזמן קניתי להם טיקנים לוחשים למי שמכיר ואני ינסה לתת להם כי זה מלא פרוטאין)..אבל לטובת החמוסים שלי..כבר אין לי את הזמן שהם צריכים..רק בשבילם אני רוצה להעביר אותם למישהו שיש לו יותר זמן לטפל בהם.!וזה רק במצב שאני ארצה למכור אותם..(זה לא בטוח עדיין)..ואגב הם לא אוגרים..

amitke1

New member
../images/Emo4.gif..

אם ההודעה הזאת--תגידו לי הוא נורמלי? נמאס לו........... בישבילו חמוס זה צעצוע ואין לו בעיה ככה סתם לזרוק אותו..... אז החמוסים שלי בכלוב 60X80X120 וזה לא קטן..אתם לא יכולים לזלזל באיך שאני מטפל בחמוסים שלי רק בגלל שאני רוצה שיהיה להם טוב.!!:-{

אם זה עד כדי כך פגע.....

אז סליחה לא רציתי לפגוע פשוט נדהמתי.... את יכול לספר יותר על איך שאתה מגדל אותם? באיזה אוכל אתה מאכיל אותם?....ספר.....

amitke1

New member
טוב...

אני מאכיל אותם ב-רויאל קאנין לגורים...ואין עוד מה לספר חוץ מזה שהם החמוסים הכי טובים בעולם..

Sweet Fantasy

New member
עמית, בבקשה תלמד לשרשר

זה נורא קשה להבין אותך ככה, תקרא את המאמר ותסתכל על התמונה ששלחתי לך כמה הודעה למעלה.. תודה

amitke1

New member
מי אמר?..

אני לא אמרתי שנמאס לי....אמרתי שכבר אין לי זמן לגדל אותם..ובכל הודעה שניה רשום שנמאס לי לגדל אותם..!שאף אחד יבין אותי לא נכון...אני מת על החמוסים שלי ובגלל שאין לי זמן לטפל בהם..אני חושב שיהיה להם יותר טוב אצל מישו שיש לו זמן.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amitke1

New member
אבל זה לא..!

יש לי את החמוסים בסביבות ה 3 שנים ומה לעשות..אם הזמן יורד החשק..לא ברמה כזאת שאני לא רואה אותם יום שלם אלה ברמה שאין לי מספיק זמן להיות איתם בחוץ..!בגלל שאני מאוד מאוד אוהב את החמוסים שלי...אני חושב שיהיה להם יותר טוב אצל מישו אחר......ואתם במקום לבוא ולדבר..ישר תוקפים..!

Sweet Fantasy

New member
מצטערת אני ממש לא חושבת

כמוך, עם הזמן יורד החשק? ושוב אני אגיד, מה זה צעצוע?! זה בעל חיים לעזאזל! עזוב פיצפון בדבר אחד אנחנו מסכימים הם צריכים בית אחר. ושוב אני אבקש!! תלמד לשרשר

למעלה