אממ יורשה לי ויורשה אז דעה קטנה שלי
אוקי אנשים אני לא מעביר ביקורת על אף אחד ובטח שאני לא צדיק אבל זו דעתי. באו ניראה מה קרה כאן: נכנס אדם ולא משנה בן כמה או איזה גזע, אמר מה שאמר שבעיינים של רבים לא מקובל ואולי בצדק ! אבל במקום לנסות ולהבין או להסביר בדרכי נועם, נוצר מצב שאותו אדם עכשיו לא יכנס לכאן יותר לפורום ולא ילמד דברים חשובים שקשורים לחמוסים ובכלל לבעלי חיים. מה היה קורה אם במקום לתקוף היינו מנסים להבין ולדבר איתו, לראות מאיפה נובעת הבעייה שהוא מעונין למסור אותם ? אולי זה בגלל שהם משתינים לא בכל מקום בבית ?, אז במקרה כזה היינו יכולים להמליץ לו לנקות במספר דרכים שואלי היו גורמים לחמוסים שלו ולו לחיות בשלום ואהבה !. בקיצור מה שאני מנסה להגיד, לכל אחד יש את הסיבות שלו, לכל אחד יש את הדרך שלו, אבל אנשים במקום לתקוף אולי היה אפשר לנסות להבין ולהציעה עזרה ובכך הוא לא היה מותקף לא היה מפתח דגובת נגד אילה באמת מפנים את מה שרושמים לו !!. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שמה שהוא אמר או מתכוון לעשות מקובל עלי, אבל אחרי הכל יש כמה מליירד אנשים בעולם שזה אומר שיש כמה מיליירד סוגים של אנשים בעולים, ואת כולים צריכים לנסות להבין, ולא לתקוף תמיד על אימרות אילה לנסות לראות או להבין מאיפה זה מגיע ואך אפשר לגשר על-הם. ועכשיו אחרי 5 דקות של יפה נפש שכמני הרשה לי להגיד לך את הדברים הבאים: חמוסים או בכלל בעל חיים אינם חפץ שניתן לזרוק לאחר שימוש כמו צלחת או נייר טואלט. לבעלי חיים יש רגשות שלרוב מפותחים הרבה יותר מבני אדם, הידעת שישנם בעלי חיים כמו כלבים, תוקים ועוד שברגע שהבעלים שלהם ינטוש אותם הם יכולים לפתוח שביתת רעב ולמות או דיכאון ?!?! בכל מקרה לעצם העניין, בעלי חיים זו אחריות לתקופת חיים של אותו בעל חיים, וכן אני מודע שלפעמים בגלל סיבות כאלה ואחרות יש צורך למסור אותם, אבל גם אז לא לכל אחד שבא ואומר לך אני אוהב מוסרים אותם. יש באמת לעשות חשבון נפש עמוק ולראות אם אותו בין אדם מתאים לגידול חייה ואם הוא צעיר מתחת לגיל 21/22 אול יותר אפילו לא הייתי מוכר אילה אם כן היה מגיע עם אחד ההורים. זהו מקווה שוב שאתה קורה את זה ולוקח מכאן את הפרטים החשובים, שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתמצא להם משפחה חמה ואוהבת.