הצתרפתי רשמית..!!!!!!!

amitke1

New member
הצתרפתי רשמית..!!!!!!!

סוף סוף מצאתי את הפורום..!(עכשיו אני יודע לאן כולם עברו מהפורום הקודם.!)

Sweet Fantasy

New member
איזה פורום קודם?

תמיד היינו בתפוז, פשוט בקומונה..
ויש חלק שבאו מהפורום של ג'סי אבל הרוב היה כאן לפני.. בכל מקרה ברוך הבא.. תציג את עצמך?

skarlet ohara

New member
היי, שני דברים...

דבר ראשון, וולקאם!! ברוך הבא, אני מבינה שיש לך חמוס, נשמח לדעת עליו עוד פרטים וגם עלייך. דבר שני, סחטיין על הדיג, אני רואה שאתה בעסק הנכון... :) דבר שלישי... :) שם יפה.... :)

WTR

New member
סחטיין והתעללות (או רצח) לא הולכים

במשפט אחד

amitke1

New member
קצת פרטים...

טוב..היו לי ארבע חמוסים אבל הייתה בעיה של אוכל.(זה היה נורא יקר..)ונשארו לי 2 חמוסים..זכר ונקבה..הזכר קינמון והנקבה סייבל..הנקבה עברה כבר 3 המלטות....אגב..איך יודעים שאני גם בפורום דייג?.. ואם שכחתי לציין...אני בן 15..!

Sweet Fantasy

New member
אה אתה מהייד פארק

ורואים על הפורום דייג בגלל הפרטים שלך.. בקשר להמלטות נראה לי שהגיע הזמן שתעקר אותה, וזה גם מה שאמרתי לל בפורום חמוסים בהייד פארק.. 3 המלטות זה דיי ויותר.

amitke1

New member
את האמת..

יש לי את החמוסים כבר 3 שנים..ובזמן האחרון ירד לי החשק קצת.. ונראה לי שאני יציאה אותם למכירה..

Lovable Stray

New member
../images/Emo4.gif

ומהסיבה הזאת אני לא הייתי מוכרת בעל חיים למישהו מתחת לגיל 17-18. חמוסים הם לא צעצוע.

amitke1

New member
אפרופו גילאים...

אני הכי קטן פה?...ואני לא תכננתי למכור אותם למישהו בגיל הזה..

Sweet Fantasy

New member
אתה לא הכי קטן

וכבר הצעת אותך למכירה, כאמור כבר מכרת 2.. וקראתי תהודעה שלך בפורום הייד פארק.. ותאמת? גועל נפש שיש אנשים כמוך (גם אם אתה רק בן 15)

shir92

New member
אתה לא הכי קטן אני בת 13

ויש פה מישהי בת 12. ומה זה אומר נמאס לך?!?!?!?! מה הם צעצוע????? יש להם נשמה בדיוק כמו שלך... ואם למישהי היה נמאס מהבן שלה היא הייתה מוכרת אותו? לא!!! אז למה אתה עושה את זה? וגם אני חושבת שאסור למכור/למסור חיות לילדים מתחת לגיל 17-18. כי הם לא מודעים למה הם מסוגלים להיות אחראים, והם אומרים שהם רוצים ולאחר מספר שבועות/חודשים/שנים זה 'נמאס להם', יופי פיתרון נהדר... ולי יש כלב, גם אם הוא מתנהג רע מה אני יגיד "נמאס לי ממנו אז אני יתן אותו למישהו..." ???? לא! אני יתמודד עם כל הבעיות העיקר לא למסור אותו. כי יש לו נשמה והוא לא צעצוע הואבעל חיים בדיוק כמוך, כמוני וכמו כל האנשים בפורום הזה.

מעייניT

New member
אתה לא הכי קטן!

גם אני בת 13 ויש לי הרבה מה לומר!!!!! חיה זה נשמה כמוך ולא חפץ ששיך לך!! אבל כיום בני האדם מתייחסים לחיות כמו אל צעצוע אבל כיון שחיה לא תוכל לשרוד בלי בני אדם אני מגדלת! אין דבר כזה למכור,נשמה ט7הורה שלא עשתה רע בחיים שלה לא מוכרים,רק מתמודדים עם הקשיים!! ואם אתה כזה שחושב שזה חפץ שנמאס לך ממנו ואתה יכול לזרוק לפח אז פשוט אל תגדל חיות...זה לא בשבילך!!!! אני עברתי הרבה חיות בחיים שלי וכשהרגשתי שאני באמת יכולה למרגישה מספיק אחראית להביא חמוס הבאתי,ולא יהיה יום כזה שאני אומר "נמאס לי ממנו" כי הוא כבר חלך מהמשפחה, חלק שכבר בלב שלי הוא כבר חלק ממני ובלעדיון אני מתה! עברתי אבדן אחד כבר ועד היום אני לא מתגברת אז אני אפילו לא יכולה לחשוב על לתת לחיה לצאת מהחיים שלך ברצון..!! כדאי שתחשוב על זה...

למעלה