הצתרפות

taly10030

New member
הצתרפות

משהו אולי יודע איך אני יכולה להצתרף בהתנדבותליחידת הסמים של המכס בנתב"ג? או ליחידת הסמים של מ"י ? למי צריך לפנות? תודה

הצטרפות**

אני לא יודע אם את\ה יכול\ה להצטרף ליחידת המכס של נתב"ג, וגם לא נראה לי שיש יחידת סמים של המכס או של מ"י. יש את המכס זה ידוע, להם אני לא חושב שאפשר להתנדב. למ"י יש את הבילוש\ימ"ר שאפשר במסגרת המשא"ז להתנדב לימע"ן - ימע"ר. תפנה\י לתחנת המשטרה הקרובה לביתך או לנקודת משמר אזרחי באזורך.

אצלנו יש יחידה שנקראת סה"ר

אצלנו (משא"ז רעננה) יש יחידה שנקראת סה"ר - סיור הורים רעננה. זו יחידה שקמה בשיתוף פעולה של אגודת אל-סם ביחד עם המשא"ז והעירייה. ביחידה מתנדבים עם הורים ברכבם הפרטי, מסתובבים במקומות מועדים ומבצעים פעילות הסברתית בנושא. יש להם אפילו אפוד מיוחד משלהם. את מוזמנת לפנות למשא"ז רעננה 09-7432432 כדי להתנדב, או לברר אם בתחנה שלך יש פרוייקט דומה.

אלעד מר

New member
אצלכם יש...

ממלא מקום ראש עיר מעולה (ואני אומר זאת ללא מרכאות ובכל הרצינות) עוזי כוהן. מה שהאיש הזה עשה ברעננה, וכמה שהוא עוזר לכל נזקק. הלוואי עוד 100,000 כמוהו. המדינה היתה נראת הרבה יותר טוב!!

משאז

New member
אני לא חושב שזה הכיוון...

אצלנו ברמת השרון יש את מושבה בטוחה שזוהי יח' של האק"ם ומצילה של הורים מתנדבים נגד סמים ואלימות. אם אתה רוצה לברר פרטים על היחידה של הסמים בנתב"ג תפנה למחוז מרכז מרחב נתב"ג תנסה דרך האתר של המשטרה או 144 ושמה אתה יכול לברר פרטים או שהכי פשוט תתקשר 100 ותבקש את הטלפון שלהם.... יש גם מספר ארצי להתנדבות למשא"ז שאני לא זוכר אותו כרגע משהו 1800XXXXXX תראה בסטיקרים בגלריה.... בכל אופן שיהיה בהצלחה

אני מתנדב

למה אתה שואל

danielo18

New member
תגיד...

מי הצוות שם ברעננה???? אני חושב שכולם מתו מאז פעם אחרונה שהייתי...

hafifdalil

New member
סמים בנתב"ג

לא ניתן להתנדב ליחידת הסמים של המכס מכיוון שלא ניתן להתנדב במכס. מה שכן, העבודה שם היא מעניינת. לגבי ימע"ר / בילוש נתב"ג - ניתן להתנדב, אך יש לגור בקרבת מקום + נכונות למשמרות ארוכות, מאומצות והקפצות. היחידה עוסקת בכל מה שעוסקת יחידת בילוש רגילה ולא רק סמים.

taly10030

New member
פניה

את/ה יודע/ת למי צריך לפנות ? מה המס' טלפון של מפקד היחידה? או דרך אחרת לפניה?

למעלה