הצתה מאוחרת.

Witchcrafts

New member
הצתה מאוחרת.

כמו שסבא של מוטו נוהג לומר לג'ואי בקשר לתעודת בגרות: "עדיף מאוחר מאשר בכלל לא", אשרשר לכאן משחקים הקשורים לפסח שנגזלו מפורומים אחרים. שתפו פעולה; אחרת אדאג שפגסוס יבוא לבקר אתכם בחלום.

Witchcrafts

New member
"כנגד ארבעה בנים דיברה תורה:

אחד חכם ואחד רשע ואחד תם ואחד שאינו יודע לשאול..." מי זה מי, לדעתכם? (ניתן לעשות בשלושה אופנים: ללא דמויות GX, רק דמויות GX וגרסה משולבת. כל המרבה הרי זה משובח!)

Witchcrafts

New member
האפיקומן.

בחרו כמה דמויות שבא לכם מהסדרה. מה כל אחת מהן היתה מבקשת אם היא היתה מוצאת את האפיקומן?

tormentor2

New member
מה שהיו מבקשים...

יוגי: קצת גובה. ג'ואי: חליפת כלב חדשה. קאיבה: בובת כחול עין בגודל טבעי. באקורה: פסיכולוג מומחה בפיצול אישיות. טריסטאן: לא להיות קוף (רמז: נוח והעולם הוירטואלי). אקסודיה: להיות שלמה עם עצמה. זיגפריד: צבע שיער חום.

Witchcrafts

New member
חעח, גם אני:

טיה ~> חיים. הגיע הזמן שהיא תפסיק להדחף למוטו. אם כי בטח היא חיה בהכחשה ולא מודעת לזה. מוטו ~> שטיה תמצא חיים? P-: ג'ואי ~> תעודת בגרות. טוב, אין לי השראה. אולי מחר. ד_ד;;

jack4u

New member
אפיקומן...

את'ם- להחזיר את בני ישראל חזרה למצרים, כי ה' שלנו רע, והוא הביס את אלוהי המצרים. יאמי באקורה- כלי מילניום חדש מתנה לפסח, באריזה של אספנים טריסטן וטיה- ללמוד לשחק במשחק, כי כל הזמן הם רק מתסכלים מהצד על יוגי וג'ואי, וכמו עמכות זורקים משפטים דביליים כמו "אתה יכול לעשות את זה" מאריק - ניתוח להסרת קעקועים וצלקות, אני מניח. פגסוס- שימצאו דרך להשתיל עין אנושית, במקום זאת שנמעכה ע"י עין המילניום שרשרת המילניום - עיצוב מגניב כמו שאר פריטי המילניום

Witchcrafts

New member
דצ"כ, עד"ש, באח"ב - עשר מכות.

מהן עשר המכות של הסדרה (דמויות, עלילה וכיו"ב, תתפרעו) או של המשחק?

tormentor2

New member
10 המכות...

1. מכת 'הצל את העולם', ביוגיהו, היוצר פשוט לא יכול, כל עונה הגיבור חייב להציל את העולם! וגם ביוגיהו GX לא התאפקו ואחרי כמה פרקים הכניסו את הצלת העולם..... מ-ש-ע-מ-ם!!!!!!!!!!!!!! 2. מכת 'מוזרים', וואי כמה מוזרים! במיוחד בעונה שלפני זכרונות פרעה, מתחרה בתורניר בשם 'קוף'? סבא של יוגי במסכה? אני עומד להקיע!!!!!!!!! 3. מכת 'הבדיחות', SOS, ג'ואי חייב בטיחות חדשות, רוב הזמן הוא מצחיק, אבל בבקשה יש קטעים שההיתי מעדיף שהוא פשוט ישתוק! 0.0" טוב האמת זה הכל! כל השאר מושלם!

Witchcrafts

New member
../images/Emo6.gif

ומה המכה הכי קשה, לדעתך? כלומר, איזו מכה משתווה למכת הבכורות?

Monsieur D

New member
אני לא מסכים איתך

נכון שהמחשבה ש"הצל את העולם" זה רעיון קיטצ'י וילדותי, אבל אני חושב שהחלק הראשון של יוגי הו GX היה פשוט מ-ש-ע-מ-ם. כאילו הם נלחמים אחד נגד השני בבית הספר שלהם, ואין לזה ממש תכלית, אז פשוט לא אכפת לך מי ינצח ומי יפסיד, אין מתח בשיט וזה היה יבש ורגיל מידי.

tormentor2

New member
אולי ואולי לא!

יכולים לשים רשע נורמלי, לא יריב צללים חזק... מנהיג כנופיה או משהו...

למעלה