הצתה מאוחרת...

dreamer1

New member
הצתה מאוחרת...

שם פרטי 113 שם משפחה 1245 תאריך לידה 26.11.1972 שאלתי היא כזו כל חיי הייתי רחוק כל כך מכל הנושא הזה של הרוחניות פתאום בגיל 30 כמעט נגלה לי עולם חדש וקסום דבר ראשון למה רק באמצע החיים נפתח לי עולם חדש למה כל חיי לא הייתי מאושר למרות שהיה לי כל מה שרק רציתי חברה אוהבת עבודה נחשבת וכל מה שאדם חולם עליו למה לא הייתי באמת מאושר למה בתקופה הנוכחית כשאני מובטל מעבודה ואהבה למה עכשיו אני פתאום מגלה את האושר האמיתי זה פשוט לא מסתדר לי בהגיון הבריא שלי... בכל אופן פתאום עכשיו אני לא בטוח שאני יודע מה הכיוון שלי בחיים אני חושב שאני צריך לשנות מקצוע משהו שאני יותר אתחבר אליו בחמש שנים האחרונות התעסקתי בתחום ההיי טק... ואם כבר אז מה עם אהבה?... תודה מראש גיא.

עינת

New member
גיא

נתיב גורלך מעיד על כך שיעודך הוא בתחום העידן החדש,אך כל אחד "מתעורר" בזמן שנכון לו,בזמן בו הוא בשל. עזוב את ההגיון ה"בריא" וזרום עם האושר שנגלה לך כיוון שנתיב גורלך מעניק לך מספר מאסטר אשר פותח יכולות מופלאות. האזן לסימנים שאתה מקבל,לך בדרך האור. תחום הריפוי וההוראה בדרך העידן החדש ,הם המתאימים לך ונועדת לגדולות. בהצלחה.

dreamer1

New member
עידן חדש?

היי ענת סליחה על הבורות שלי אבל כשאת אומרת עידן חדש למה את מתכוונת טיפולים ברמה הרוחנית? בכל אופן בלי כל קשר עשיתי קצת חושבים עם עצמי והחלטתי לעשות טיול אמצע החיים למזרח כאשר היעד המרכזי הודו אני מאמין שאני אקבל שם תשובות אמנם התשובות נמצאות בכל מקום למעשה אבל המקום מושך אותי ... מה דעתך בעניין? תודה מראש והמשך יום קסום גיא

למעלה