הצתה מאוחרת

chenmatix1

New member
הצתה מאוחרת

היי אני כבר כמה ימים קוראת בפורום הזה והחלטתי היום לשתף אותכם בבעיה שלי. מלפני חודש וחצי בערך קשר שהיה לי חודשייםהסתיים בצורה מוזרה. במשך חודשיים הכול היה ממש טוב הוא עשה רושם שהוא ממש רציני לגבי ולי היה מאד טוב איתו. אבל פתאום אחרי חודשיים בלי שקרה שום דבר היה מאד קשה להשיג אותו בטלפון, היינו אמורים להיפגש והוא ביטל את זה באסאמאס, הוא היה אומר שהוא יתקשר אלי ולא עושה את זה, וכשהיינו קובעים עוד פעם על יום להיפגש הוא היה נעלם ויום אחרי זה שולח לי הודעת אסאמאס של בוקר טוב בלי להתיחס לזה שהיינו אמורים להיפגש. אחרי כמה שבועות כאלה נמאס לי לגמרי הפסקתי ליצור איתו קשר, ביטלתי את האפשרות לקבל אסאמאס בפלאפון כי לא רציתי לקבל יותר את ההודעות שלו, (זאת הייתה הדרך היחידה שלו לתקשר איתי) ועכשיו כבר כמעט חודש שאין ביננו שום קשר. אני חושבת שעשיתי טוב ושהייתי צריכה להתנתק ממנו אחרי יחס כזה. אבל עכשיו יש לי בעיה מוזרה אני רוב הזמן לא חושבת אליו וממשיכה כרגיל אבל פעם בכמה זמן זה פתאום חוזר אין לי מושג למה. אני פתאום כול הזמן חושבת על זה, לא מצליחה לישון בלילה, ונורא רוצה ליצור איתו קשר שוב (אבל אני לא עושה את זה!) אחרי כמה ימים זה עובר ואחרי כמה זמן זה חוזר שוב. זה מרגיש כאילו פעם בכמה זמן יש לי הצתה מאוחרת בקשר לזה. אין לי הרבה ניסיון עם מערכות יחסים ופרידות אבל נראה לי שמה שעובר עלי מאד מוזר. זה באמת מוזר? והכי חשוב איך אפשר להפסיק עם זה? המון תודה למי שקרא את זה

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

קורה שנושאים צצים לנו בראש, לטוב ולרע...אני חושבת שאם תמשיכי את הניתוק ביניכם,אין דבר שלישי במחשבות... מה במחשבות עליו מפריע לך?

chenmatix1

New member
תודה!

כול פעם שאני חושבת על זה אני נעלבת מחדש, וגם אני לא מבינה מה קרה אני הרגשתי שהכול בסדר עד שפתאום הוא התחיל להתנהג ככה בלי שום הסבר. המחשבות האלו מציקות

כשיו יותר ברור../images/Emo13.gif

לא "נסגר המעגל". הרבה פעמים זה קורה בחיים. לי עוזר לכתוב מכתב למגירה לאדם שאיתו אני רוצה לסגור משהו שקרה. וחוץ מזה,תגידי את האמת, האם זה משנה מה קרה? האם יש הסבר שירגיע אותך באמת?

chenmatix1

New member
נראה לי שלא

יכול להיות שהסבר רק יעצבן אותי עוד יותר :) מכתב מגירה נראה לי יכול לעזור אני אנסה את זה, תודה.

בבקשה../images/Emo13.gif

את יכולה לכתוב אותו גם פה ו\או בפורום מכתב שלא נשלח
.

זה טבעי מדי פעם להיזכר

כולם נזכרים וחושבים מדי פעם על אנשים מהעבר, לפעמים אפילו מתפתים ליצור קשר. למה? כי מתגעגעים לתחושה של זוגיות, ללהיות עם מישהו, לזמנים הטובים. כל עוד את לא באמת הולכת ויוצרת קשר את במצב טוב, כי זה אומר שאת יודעת שהוא לא בשבילך ומעבר לסתם תהיות "מה אם" לא הולכת ורודפת אחרי מישהו שהתייחס אליך בצורה כל כך מזלזלת. פשוט תני לזמן לעבור ואל תהיי קשה עם עצמך אם מדי פעם מתגנבת מחשבה או חרטה, להפך אם תתחילי לחשוב לעצמך שאולי את בכל זאת רוצה אותו ולמה את חושבת עליו וממה זה נובע אז תרגישי עוד יותר רע וזה רק יגביר את הרצון לדבר איתו, וחבל כי לא נראה לי שיש לה טעם. בסוף תשכחי ממנו.

chenmatix1

New member
נכון!

באמת ככול שאני חושבת למה ככה ההרגשה יותר גרועה. יהיה בסדר בסוף ותודה רבה :)

omer73

New member
זה טבעי

דבר ראשון- עשית בשכל שחסמת את ההודעות, זה מעשה חכם. ודבר נוסף- את יודעת, כשמע' יחסים נגמרת יש דברים שלא נגמרים, אלא נשארים, כמו רגשות, זכרונות וכו', וזה טבעי שלפעמים יעלו בך זכרונות מהקשר, וזה טבעי שתרצי לצור איתו קשר, כי עדיין הכל "חם", אבל ככל שהזמן יעבור, או שתכירי מישהו חדש זה יתקרר ויעבור. ככה שאת בסדר, זה משהו טבעי:)

למעלה