הצ'רצ'ילים

הצ'רצ'ילים

נחשבים לאגדת רוק אצלכם (לפחות בישראל)? בכל מקרה, סתם רציתי להיתלהב שקניתי סוף סוף את הרימאסטרינג שלהם על דיסקים! אחרי שכבר בלית ברירה כמעט קניתי תקליט וייניל במחיר מופקע...

melancholy man

New member
הצ'רצ'ילים

זה אחלה! והרימאסטר שלהם הוא אחד האלבומים שיצאו בארץ בכלל, טוב שהם התחילו לקבל את היחס שמגיע להם גם אם זה קרה באיחור. ואנחנו לא מתעסקים במה כן ומה לא אגדות רוק, זה רק שם לפורום לא דבר אמיתי.

בקשר לבדיקת מי הוא מי

פשוט תראה כמה הודעות למטה איך קטלו את ג'ודאס פריסט... בכל מקרה, באמת סוף סוף שלהקה כמוהם תקבל יחס נורמאלי ולא היתעלמות מוחלטת...

נו אז מה?

זה עדיין לא אומר משהו על היותה או לא "אגדת רוק" מה זה לעזעל אגדת רוק? אנחנו מדברים על מוסיקה, בתקופה מאוד מסויימת זה הכל.

אממ... אני זוכר אפילו לפני חצי שנה

(כן, עד שם...) שדנתם אם להכניס את רדיוהד לקטגוריית אגדות רוק...

HelterSkelter1

New member
תגיד, אתה סכיזופרן? ../images/Emo13.gif

אחת ולתמיד, איזה ניק אתה?
NP - Mussorgsky - Pictures at an Exhibition

ganooov

New member
אני דווקא זוכר, ../images/Emo13.gif

שבאותה תקופה ספיציפית, היו שני אנשים שחשבו שרדיוהד הם אגדת רוק, ועוד 5 אנשים שהתעקשו שנירוונה היא אגדת רוק, ואפילו תקופה שהפורום היה בעצתם פורום דייוויד בואי את מארק קנופפלר. שלא לדבר על התקפוה שבזכותי הקטן הביטלס היו הס מלהזכיר.

melancholy man

New member
כאמור התבגרנו

ואם אני מבין נכון גם אתה התבגרת קצת מאז
וטוב שלא דיברת על פרשיית קלפטון

טאקט זה חלק מבגרות...

רדיוהד? נירוונה? אגדות-רוק? מזל שלא הייתי פה... כלומר, לי אישית אין שום דבר נגד הלהקות האלה (מת על דה-בנד'ס) אבל יש מקומות אחרים לדון בהן. מוזר לי שמישהו העלה את זה.

avivs

New member
חשבתי על משהו...

אולי פשוט תשנו את השם של הפורום ל"רוק שנות ה60-70"? זה לא הייה הרבה יותר נוח וברור?

ganooov

New member
חשבת הרבה דברים ../images/Emo3.gif. ../images/Emo13.gif

לא, סתם. תראה, היו כאן מספיק דיונים על שינוי שם הפורום, והיו הצעות אטרקטיביות יותר ממה שהצעת, אבל הוחלט שלא לשנות את השם, זהו.

Tomer 123

New member
מזל"ט!

תאמין לי שהרימאסטרינג עדיף על ויניל, עם כל הערך ההיסטורי... האוסף החדש פשוט מעולה, מומלץ בחום

למעלה