הצרות

h-i-l-a

New member
הצרות

קוראים לי הילה ואני בת 15 וחצי מחיפה לפני שבועיים בערך השתחררתי מבית חולים שהיה בו מחלקה מיוחדת לבעיות אכילה הגעתי לשם בתת משקל ככה אמרו לי לפחות ועכשיו עליתי אני עדיין לא ממש מרוצה מהמשקל שלי היום אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר היו לי בעיות בבית עם חברות וזה מה שבערך גרר אותי לזה...

תרנגולת

New member
ברוכה הבאה..

שלום הילה. :) ברוכה הבאה לפורום. כאן תוכלי לספר ולהגיד כל מה שעל הלב שלך.. נעים מאוד. אני תרנגולת B-) לילה טוב.

ילדונת~

New member
מצטרפת לברכות

ברוכה הבאה יקרה שלך כאן תמיד אני שולחת לך חיבוק ונשיקות

הילונת מתוקונת!!!!!!!!

סוף סוף באת............ ברוכה הבאה לכאן,אני מקווה שתמשיכי להיות כל-כך בסדר ולא ליפול שוב כמוני....... למי שלא יודע הילה ואני נפגשנו בבית חולים....... ברוכה הבאה נשמתי!!!!!! אוהבת.....קלי

מיטל*

New member
הי הילה

הילה,אני מציעה לך קודם כל לכתוב הרבה בפורום כדי להוציא ממך את כל מה שאת מרגישה,להשתחרר מכל מיני תחושות שעוברות בך.זה בריא. אני גם מחיפה,ואני מאוד מציעה לך להמשיך עם טיפול פסיכולוגי.זה מאוד יעזור לך להשתחרר מהתחושות שלך לגבי המראה,המשקל.זה תהליך ואני בטוחה שזה יעוזר לך המון המון ותתחילי להרגיש יותר טוב עם עצמך.מגיע לך להיות מאושרת ולא לנהל את החיים שלך מסביב למשקל 24ש עות ביממה. והכי חשוב תאמיני בעצמך-אל תתעללי בעצמך כי לא מגיע לך להתעלל בעצמך.מגיע לך שיהיה לך טוב בחיים ושתהיי מאושרת. שלך מיטל

שלום לך הילה

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מקווה בשבילך שהכל באמת יהיה בסדר. את רק צריכה להאמין ביכולתך....ולהחליט שדי, מספיק מבתי חולים. עברתי את זה...כל כך הרבה שנים. וחבל על כל רגע מיותר של אישפוז. החיים יכולים להיות כל כך יפים...אם רק נחליט ונרצה מספיק. והכל....ממש הכל תלוי אך ורק בנו. את הבעיות עם החברות וכל מה שהביא אותך לזה - הכל אפשר לפתור. אם רק רוצים מספיק. ואם מחליטים שהחיים יותר מידיי חשובים בשביל לבזבז אותם. מקווה שתתאקלמי לך פה בקלות יחסית... ושוב - ברוכה הבאה לביתנו הקט. מאמינה בך. מאמינה בכל אחד ואחת שרוצה לצאת מזה. וגם אם קשה...ואני יודעת שזה לא כל כך פשוט וקל.. אנחנו פה. כדי לתמוך...לעודד....לעזור עד כמה שאפשר. ושרק תדעי שאת לא לבד. את מוזמנת לכתוב פה כל מה שעל ליבך... אני בטוחה שתמצאי לך פה אנשים שיבינו ושאת תביני אותם... כולנו פה באותה הקלחת...סובלים מבעיה כזו או אחרת. ומנסים לתמוך ולהתמך כדי להמשיך במאבק יחד...ולא לבד. ושוב - ברוכה הבאה אלינו. וקליטה קלה ונעימה עד כמה שאפשר. שלך מאיה

שלום לך הילה וברוכה הבאה..

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו.. שנית נראה לי שעברת דרך לא קטנה, את גם לפחות מודעת למה שגרם לבעיה וזה כבר התקדמות.. מקווה שתצטרפי למשפחתינו הקטנה.. מאיתנו, כל הנהלת הפורום.

היי היללי...

ברוכה הבאה לפורום... שמעתי עלייך מקלי, אני שמחה שהצטרפת למשפחה, לאנשים המדהימים פה, אוהבת, ואני יותר על ה``כינוי`` החדש שהמצאתי לעצמי...

למעלה