אמא לשניים123
New member
הצקות בבית הספר
שלום,
הבן שלי בן 8 כתה ג', אובחן כסובל מהפרעת קשב וריכוז, הנושא חדש לנו.
התחלנו לפני יומיים טיפול ברטלין 5 מ"ג, זה אמור להשפיע 3-4 שעות.
לדברי המורה היום הראשון היה נהדר וביום השני הייתה "נפילה" כתוצאה מעימותים עם ילדים בכתה.
הוא "לא פראייר" ומגיב אם מעירים לו או מציקים לו ויחד עם זאת מן הסתם כחלק מהבעיה קשה לו לשבת בשקט ולא לזוז - וזה גורם תגובות מהסביבה, הוא מפריע לחברים ולמורה בשיעור.
זה גלגל.
מעבר לעובדה שכל הנושא חדש לנו ואנחנו מנסים לגבש דרכי התמודדות הן בבית והן בשיתוף המורה,
לאחרונה הוא סובל מהצקות מ 3-4 ילדים בכתה שלו.
המורה מעורבת, שוחחה עם הכתה ואמורה לערב גם את ההורים של הילדים.
בינתיים הוא חווה בכל יום הצקות. זה די חדש ואני רוצה לשים לזה סוף לפני שזה מידרדר.
האם להשאיר זאת לטיפול המורה? מה שלא נראה לי שכל כך עוזר
האם אני צריכה בעצמי להתקשר להורי הילדים? זה לא מבטיח שזה יעזור, הורים נוטים להיתמם ולהגן על הילדים שלהם.
האם מותר לי לגשת לכתה ולשוחח עם הילדים האלה בעצמי?
בד"כ הוא עונה לילדים אך מכיוון שהוא נסער הוא עונה בצעקות או במילים לא סימפטיות ולפי מה שאני מבינה קורה לא פעם שמורה כלשהי תופסת אותו ומענישה אותו על התגובה שלו
והם לא נענשים (לפי מה שהוא מספר לי גם הם משתמשים במילים מאוד לא סימפטיות) - לדעתי היא לא ראתה את מה שהם עשו והגיעה בדיוק כשהוא הגיב - והוא יוצא בנזק כפול - גם הציקו לו והוא גם נענש והילדים המציקים שמחים לאיד.
מה לעשות??? אני רוצה לעזור לו, לא יכולה לסבול את הסבל שלו ואני סובלת יחד איתו.
אנא עצתכן
תודה
שלחתי היום את הילד לבית הספר בלב כבד!
שלום,
הבן שלי בן 8 כתה ג', אובחן כסובל מהפרעת קשב וריכוז, הנושא חדש לנו.
התחלנו לפני יומיים טיפול ברטלין 5 מ"ג, זה אמור להשפיע 3-4 שעות.
לדברי המורה היום הראשון היה נהדר וביום השני הייתה "נפילה" כתוצאה מעימותים עם ילדים בכתה.
הוא "לא פראייר" ומגיב אם מעירים לו או מציקים לו ויחד עם זאת מן הסתם כחלק מהבעיה קשה לו לשבת בשקט ולא לזוז - וזה גורם תגובות מהסביבה, הוא מפריע לחברים ולמורה בשיעור.
זה גלגל.
מעבר לעובדה שכל הנושא חדש לנו ואנחנו מנסים לגבש דרכי התמודדות הן בבית והן בשיתוף המורה,
לאחרונה הוא סובל מהצקות מ 3-4 ילדים בכתה שלו.
המורה מעורבת, שוחחה עם הכתה ואמורה לערב גם את ההורים של הילדים.
בינתיים הוא חווה בכל יום הצקות. זה די חדש ואני רוצה לשים לזה סוף לפני שזה מידרדר.
האם להשאיר זאת לטיפול המורה? מה שלא נראה לי שכל כך עוזר
האם אני צריכה בעצמי להתקשר להורי הילדים? זה לא מבטיח שזה יעזור, הורים נוטים להיתמם ולהגן על הילדים שלהם.
האם מותר לי לגשת לכתה ולשוחח עם הילדים האלה בעצמי?
בד"כ הוא עונה לילדים אך מכיוון שהוא נסער הוא עונה בצעקות או במילים לא סימפטיות ולפי מה שאני מבינה קורה לא פעם שמורה כלשהי תופסת אותו ומענישה אותו על התגובה שלו
והם לא נענשים (לפי מה שהוא מספר לי גם הם משתמשים במילים מאוד לא סימפטיות) - לדעתי היא לא ראתה את מה שהם עשו והגיעה בדיוק כשהוא הגיב - והוא יוצא בנזק כפול - גם הציקו לו והוא גם נענש והילדים המציקים שמחים לאיד.
מה לעשות??? אני רוצה לעזור לו, לא יכולה לסבול את הסבל שלו ואני סובלת יחד איתו.
אנא עצתכן
תודה
שלחתי היום את הילד לבית הספר בלב כבד!