הצצתי ונתפסתי

גבעון 1

New member
ברוכה הבאה

אבל לא הבנתי, את כיום חיה כחרדית, או שאת כבר חילונית?...

בחצי הדרך

מבחינת לבוש לחילונים אני דתיה, ודוסים אני פרוצה. מבחינת שמירת מצוות, דעות, חברים וכו'אני כבר חילונית לגמרי. וכמובן יש את הסיפור עם הבן שהופך את זה ליותר מורכב (אבא שלו...) וסתם בלי קשר, שכחתי שאיך שמתחילים לכתוב בפורום חדש מתחילים כל הסוטים להציף את התיבה. אוף.

גבעון 1

New member
הבנתי

אז את לא כאן ולא שם, מה שנקרא. ... מתי החלטת שזה לא בשבילך (הדת)... לגבי הסוטים, אני באמת לא יודע למה את מתכוונת חמודה, אני לא שלחתי לך שום מסר זה בטוח... אבל אשמח לשלוח אם בא לך...

ה"אוף" כוון לסוטים בכללי, התיבה שלי כבר מוצפת

פניות נוספות לא יתקבלו..... בטח לא בברכה. המלצתי: תוותר. אני יותר שם מכאן, כלומר אני לא שומרת כלום, החברים שלי רובם חילונים, כנ"ל בני זוג ודייטים, הדעות שלי ברורות וגם המשפחה הבינה שאני לא בעניין אז כל יום שאני עדיין לא הולכת מכנסיים הם משתחווים אפיים ארצה ואומרים תודה.
לגבי תהליך העזיבה אני אפתח שרשור חדש כשאגיע הביתה כי כפי שציינתי, מחלקת המחשוב המחורבנת כאן בעבודה מונעת את האפשרות לפתוח שרשורים חדשים (גזל זמן וכסף ממעסיק, חחח).

גבעון 1

New member
נו טוף

נו טוף, את יודעת יש כאלה שמאוד "נהנות" לספר לכולם, שהתיבה שלהן מוצפת (בתקווה שהיא אכן תוצף.....)לא מאמין שמישהוא מהקבועים כאן מציף לך את תיבת המסרים(לרוב הגברים כאן יש כבר או אשה או בת זוג).... ולא הבנתי, מי אמור להשתחוות לך אפייה ארצה?(את גם מהבנות הללו, שחושבות שכל העולם אמור להסתובב סביבן)

שוקי נ1

New member
שלום לכולם

אני כנראה לא בדיוק הסגנון הקלאסי של החברים כאן, כי אני ממש מאמין בכל ענייני הדת אבל עדיין מתקשה לעמוד (או בעצם מתקשה שלא לעמוד) באיסורים הקשים מבחינת ענייני חשק, כך שבינתיים אני כן ואולי אקבל כאן עזרה כלשהי.

mister xy

New member
עזרה כלשהי ?

אולי יעזרו לך להפסיק להאמין בדת
בכל אופן

rachel437

New member
יש פורומים מיוחדים לכך

מפה לא תבוא לך הישועה, "מי שיצרו תוקפו, ילבש שחורים וילך לעיר אחרת ויעשה מה שלבו חפץ" (קידושין מ ע"א)

למעלה