הצצקנים

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

יש לי זיכרון מאוד מעורפל מהצצקנים. מה שאני זוכר זה שיצפאן היה שם וקראו לו אלישמש, לשרית שרי קראו נגה, ולאדי יעקבס קראו צדק. הייה את הבוב הזה שקראו לו קוסמולינו. למסע יצאנו לה לה לה לה לה. רבאק, את טלפלא אני זוכר יותר טוב.

d@r121

New member
אחח איזו נוסטלגיה...

מישהו זוכר את ציפי שביט ההיסטרית מקפצת מעל אבנים בחמת גדר?

Boran

New member
ווווואאאאאי איזה נוסטלגיה!

שנים שאני מחפש מישהו שזוכר את הסידרה הזו, ואף אחד לא זוכר!

Kryptonite

New member
אתם מדברים על קופיקו?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

כי אם כן- סדרה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך אהבתי אותה!

Better Man

New member
תוכנית גדולה :)

יש לי פרק אחד מוקלט בווידאו (הפרק צולם בנמל חיפה אני חושב), אני רואה אותו לפחות פעם אחת בשנה :) אני עובד בדיוטי-פרי, לפני חצי שנה בערך זאת ששחקה את נגה באה לקופה שלי, היא לא האמינה שמזהים אותה, אחח נוסטלגיה :)

Yaniv-DC

New member
זה לא מה שמדהים.

מה שמדהים הוא ששרית סרי, עם כל כך הרבה מופעים, השתתפויות בסרטים והצגות, הנישואים והגירושים המתוקשרים עם מתי סרי, אחרי כל זה עוד מזהים אותה כ"ההיא ששיחקה את נגה בצצקנים"...

Better Man

New member
האמת

שלא היה לי מושג שקוראים לה שרית סרי, וגם אני לא זוכר אותה מאף פרויקט אחר, אלא רק כנגה מהצצקנים.

היי, רוצים אולי להזכיר לי

במה מדובר
בגלל שהשם מצלצל מוכר, ואני לא מצליחה להיזכר על איזו תוכנית אתם מדברים, (וזה נורא מתסכל
)

טיטניום

New member
בדר"כ אני לא כותב כאן אבל...

כשקראתי את ההודעה חטפתי פלאשבאק לגן הילדים ואני חושב שהכי היה שווה להיות אז זה היה "צדק" חוץ מזה שהייתי קטן והלכתי לבקר בחמת גדר אז נישאר שם השלט מהפרק שהם צילמו שם אשכרה היה לי מיני הוליווד בכל מקרה לחייזר קראו קוסמופוליטן כמו העיתון

למעלה