הצצה מהחדשה

מצב
הנושא נעול.

דנדי1000

New member
הצצה מהחדשה

הצצה מהחדשה
היי לכולם ושבת שלום, אני חודשים מציצה, קוראת, מזדהה אבל לא נכנסת. וזהו, הגיע הזמן! אחרי חודשים של בירור,דמעות, הרבה שאלות ומעט תשובות אני מעיזה - ו כ ו ת ב ת! אז גם אני נוסעת לפדיוס בקרוב, אשמח לדעת אם למישהי יש טיפים מעודכנים מהזמן האחרון, גם ענייני לוגיסטיקה. ומשהו קטן לכולם - כ ל ה כ ב ו ד על השיתוף, ההדדיות,הפרגון וההשתתפות בצער כשצריך, אתן ענקיות! שיהיה סוף שבוע מופלא!

בריזה1

New member
ברוכה הבאה דנדי../images/Emo140.gif

הצצה מהחדשה
היי לכולם ושבת שלום, אני חודשים מציצה, קוראת, מזדהה אבל לא נכנסת. וזהו, הגיע הזמן! אחרי חודשים של בירור,דמעות, הרבה שאלות ומעט תשובות אני מעיזה - ו כ ו ת ב ת! אז גם אני נוסעת לפדיוס בקרוב, אשמח לדעת אם למישהי יש טיפים מעודכנים מהזמן האחרון, גם ענייני לוגיסטיקה. ומשהו קטן לכולם - כ ל ה כ ב ו ד על השיתוף, ההדדיות,הפרגון וההשתתפות בצער כשצריך, אתן ענקיות! שיהיה סוף שבוע מופלא!
ברוכה הבאה דנדי

שמחה שהצטרפת לבית החם שלנו. אני ממסלול אחר אז אין לי טיפים לתת לך פרט לזה שבחרת באחד המסלולים הטובים. בנות פדיוס יכנסו בהמשך וישמחו לענות לך. מקווה שתצליחי בפעם הראשונה. שבת שלום בריזה

תבואה

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

הצצה מהחדשה
בהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה דנדי!../images/Emo140.gif

הצצה מהחדשה
ברוכה הבאה דנדי!

יש ב"שאלות הנפוצות" תשובה מורחבת של ספרטקוס ומרטינס על פדיוס.אם יש לך שאלות ספציפיות אז נא תשאלי. ב ה צ ל ח ה!!

דנדי1000

New member
תודה על קבלת הפנים

ברוכה הבאה דנדי!

יש ב"שאלות הנפוצות" תשובה מורחבת של ספרטקוס ומרטינס על פדיוס.אם יש לך שאלות ספציפיות אז נא תשאלי. ב ה צ ל ח ה!!
תודה על קבלת הפנים
ראשית תודה על ההתיחסויות, בפירוש מחמם את הלב. אני מודה שאני כנראה בכזה הלם מהתקדמות העניינים שאני אפילו לא בטוחה שאני יודעת מה לשאול. נורא פוחדת שאולי לא ביררתי מספיק... אומרים שאתה אף פעם לא יודע מה שאתה לא יודע.. בכל מקרה תודה, בעיקר חיפשתי מידע עדכני יותר, מהזמן האחרון - להתארגנות טובה יותר. אני מניחה שאנחנו נוסעים בעוד ש ב ו ע י י ם. תודה ויום טוב.

ברוכה הבאה ובהצלחה! אני בוגרת פדיוס

הצצה מהחדשה
ברוכה הבאה ובהצלחה! אני בוגרת פדיוס
את הטיפול עברתי לפני כמעט שנתיים - מתוך 2 שהחזירו לי, נקלט אחד שלא נותן לי יותר מדי זמן לגלוש אבל שאלה יהיו כ-ל הצרות שלי..
אני בטח לא מעודכנת כ"כ, אבל אשמח לעזור ככל יכולתי אם רק תשאלי שאלות יותר ספציפיות.

הדס58

New member
טיפים לנסיעה לפדיוס../images/Emo50.gif

הצצה מהחדשה
טיפים לנסיעה לפדיוס

הרבה מידע ועידוד שאבתי מפורום זה ואני רוצה להחזיר לאחרים: 1.אנחנו לנו בניקוסיה במלון שנקרא צנטרום. נמצא הכי קרוב לתחנה המרכזית, מלון נקי ביותר, צוות נעים ביותר. המקום בלב התיירותי והמחיר סביר בהחלט: 48 לירה קפריסאית לזוג+ארוחת בוקר. כ- 10 דקות הליכה מפדיוס. הטלפון שלהם: 35722456444+ . במלון יש קומקום וכוסות עם קפה, סוכר ודבש. יש פאן לייבוש השיער וכספת (כל זה ללא תוספת מחיר) כדאי לקחת קפה וסוכר אם רוצים יותר מכוס אחת. 2. אוכל: ליד המלון(מול התחנה המרכזית) יש דוכן שמוכרים בו קבב וחתיכות עוף בגריל. אפשר בפיתה אפשר בצלחת 2-2.5 לירות קפריסאיות. מקבלים 4 שיפודים + סלט - היה טעים מאוד. 3. לא רחוק מהמלון יש סופר גדול, מדרחוב וחנויות בגדים. 4. נהג מונית עצמאי ולא קשור לחברה כלשהי, מדבר קצת עברית (היה בישראל ב-74), חביב מאוד ובעיקר יותר זול מכולם. הטלפון שלו: 99677079 - זה הטלפון הנייד. איתו נסענו לפדיוס בבוקר יום ההחזרה (כי ירד גשם) ובחזרה משם ול-שדה תעופה לאחר ההחזרה. גם במרפאה וגם במלון התקשרו אליו בכל זמן שביקשנו. 5. צריך לקחת פי'גמה/חלוק ונעלי בית כי בפדיוס לא נותנים. 6. מהרגינס פשוט מדהימה ומבינה מאוד. מהשיחה איתה הבנו כי היא מתכננת לעזוב בעוד כשנה. הצוות שם מאוד נחמד. 7. בהצלחה!!! 8. עלי עוד מוקדם לספר "מעין הרע" - ס..ת..ם אבל אופטימית ביותר. מתוך 6 עוברים יפים (כך נאמר לי וראיתי, אך העיקר נוטה להאמין) החזירו לי שלושה ו-3 נכנסו להקפאה-500 $. ושוב בהצלחה.

דנדי1000

New member
תודה על הטיפים

טיפים לנסיעה לפדיוס

הרבה מידע ועידוד שאבתי מפורום זה ואני רוצה להחזיר לאחרים: 1.אנחנו לנו בניקוסיה במלון שנקרא צנטרום. נמצא הכי קרוב לתחנה המרכזית, מלון נקי ביותר, צוות נעים ביותר. המקום בלב התיירותי והמחיר סביר בהחלט: 48 לירה קפריסאית לזוג+ארוחת בוקר. כ- 10 דקות הליכה מפדיוס. הטלפון שלהם: 35722456444+ . במלון יש קומקום וכוסות עם קפה, סוכר ודבש. יש פאן לייבוש השיער וכספת (כל זה ללא תוספת מחיר) כדאי לקחת קפה וסוכר אם רוצים יותר מכוס אחת. 2. אוכל: ליד המלון(מול התחנה המרכזית) יש דוכן שמוכרים בו קבב וחתיכות עוף בגריל. אפשר בפיתה אפשר בצלחת 2-2.5 לירות קפריסאיות. מקבלים 4 שיפודים + סלט - היה טעים מאוד. 3. לא רחוק מהמלון יש סופר גדול, מדרחוב וחנויות בגדים. 4. נהג מונית עצמאי ולא קשור לחברה כלשהי, מדבר קצת עברית (היה בישראל ב-74), חביב מאוד ובעיקר יותר זול מכולם. הטלפון שלו: 99677079 - זה הטלפון הנייד. איתו נסענו לפדיוס בבוקר יום ההחזרה (כי ירד גשם) ובחזרה משם ול-שדה תעופה לאחר ההחזרה. גם במרפאה וגם במלון התקשרו אליו בכל זמן שביקשנו. 5. צריך לקחת פי'גמה/חלוק ונעלי בית כי בפדיוס לא נותנים. 6. מהרגינס פשוט מדהימה ומבינה מאוד. מהשיחה איתה הבנו כי היא מתכננת לעזוב בעוד כשנה. הצוות שם מאוד נחמד. 7. בהצלחה!!! 8. עלי עוד מוקדם לספר "מעין הרע" - ס..ת..ם אבל אופטימית ביותר. מתוך 6 עוברים יפים (כך נאמר לי וראיתי, אך העיקר נוטה להאמין) החזירו לי שלושה ו-3 נכנסו להקפאה-500 $. ושוב בהצלחה.
תודה על הטיפים
ראשית תודה על התגובה המהירה... זה בדיוק סוג הדברים שחיפשתי, עוד ועוד טיפים... משהו שיעזור להתמודד עם חוסר הוודאות, הנסיעה לטיפול כל כך אינטימי, כל כך רחוק, כל כך זר... אבל לגבייך - שיהיה ב ה צ ל ח ה, הלוואי ... תודה ושיהיה יום נפלא.

דנדי

תודה על הטיפים
ראשית תודה על התגובה המהירה... זה בדיוק סוג הדברים שחיפשתי, עוד ועוד טיפים... משהו שיעזור להתמודד עם חוסר הוודאות, הנסיעה לטיפול כל כך אינטימי, כל כך רחוק, כל כך זר... אבל לגבייך - שיהיה ב ה צ ל ח ה, הלוואי ... תודה ושיהיה יום נפלא.
דנדי
לא מכירה את המסלול, אך מאוד רוצה לאחל לך הצלחה

ayoosh

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

הצצה מהחדשה
ברוכה המצטרפת
ו

ממש ממש כמו רוצה משפחה (אבל ממש... היינו ביחד
) המידע שלי לא מעודכן...אבל מאחלת המון

צוקה1

New member
דנדי,מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

הצצה מהחדשה
דנדי,מחזיקה אצבעות

ספירלה26

New member
אשמח לשתף בכל

הצצה מהחדשה
אשמח לשתף בכל
אנחנו גם היינו בפדיוס - לפני חצי שנה בערך - ואשמח מאד לשתף אותך בכל! כתבנו דף הסבר על ההגעה שנמצא בקבצים על פדיוס. אם את רוצה עוד פרטים - תכתבי לי מסר עם שאלות ואשמח מאד לענות על הכל. בחירה טובה - עכשיו רק צריך מזל! אז- שיהיה...

גולה1

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo24.gif

הצצה מהחדשה
ברוכה הבאה ובהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה