הצצה ל-Work Bitch

thisisme4

New member
נ.ב - הקליפ של HOLD IT AGAINST ME

היא נראתה זוועה בעיניי, ממש דובה, הפנים נראו לא טוב, והאמת שהשיר היה מזעזע ומבחיל בעיניי, עד היום אני לא מסוגלת לשמוע אותו. האמת שפחדתי לשמוע את הסינגל החדש שוב כי בפעמים הראשונות ששמעתי אותו הוא היה די בלתי נסבל. אבל אולי זה "יגדל עליי" כמו שאומרים

נראה לי שדיברנו על זה פעם, זה בהחלט שיר שיתאים לחדר כושר או למסיבת טבע עם אקסטות (?) או למועדון .. הצרה היא שאני לא הולכת לחדר כושר, לא יודעת כל כך מה זה מסיבת טבע ומה זה אקסטזי, ובמועדון אף פעם לא הייתי, ככה שמבחינתי זה סתם מבאס. וכן - גם השיר לא משהו.

Thiago

New member
HIAMבריטני נתפסה בחולשתה. תמיד טוענים פה שברי

שבריטני מביאה לשיר את המניירות שלה, ועושה את השיר....
אבל בדמו של הזמרת ששרה אותו שדלף, בריטני שרה בדיוק כמוה, וכל "מניירות בריטני למיניהן" שהופיעו בשיר הסופי, הועתקו בדיוק מהדמו הראשוני.

Thiago

New member
באמת אפשר לעשות מעיין פוטושופ לוידאו??

אין לי גם מושג בזה
אני זוכר שהראו שבריקוד השירותים בpiece of me הצרו את הגוף שלה
אבל לא יודע אם זה נכון או לא אבל הקטע הזה ערוך בטירוף עם השיער אסוף פזור אסוף פזור כנראה שהיא פישלה שמה מלא בריקודים זאת הייתה בתקופה הלא מפוקסת שלה... חחחח

GM1988

Well-known member
בטח שאפשר...

אני מניח שאתה צופה בסרטי פעולה ומדע בדיוני - איך לדעתך מאפשרים לעתים לשחקנים להיראות "מושלם" ככה ?
דוגמה הכי זכורה לי הייתה בסרט "שלגיה" בכיכובה של שרליז ת'רון שגילמה את המכשפה, והייתה סצינה שהיא "שאבה" את רוח הנעורים של אסירה צעירה מהכלא, ומראים לך בשוט אחד איך הפנים של שרליז הופכות לצעירות ורעננות ממה שהיו קודם.

יש הרבה טכניקות בעריכת מחשב שאפשר ליצור מראה מסוים: פילטרים, מתיחת התמונה, ריטוש בפוטושופ ועוד...
בקליפ HIAM בבירור הצרו את הגוף של בריטני והעניקו לה מראה של נערה מתבגרת בחלק מהסצינות. בPOM גם רואים שהתמונה נמתחה איפה בסצינה שהיא רוקדת בשירותים - זה הכל מחשב.

thisisme4

New member
זו דוגמא טובה לאיך זה נראה "כאילו זה שוט אחד"

הם צילמו את הפנים כמה פעמים, כל פעם באיפור אחר, זקן, פחות זקן, עוד פחות זקן, צעיר, צעיר מאוד ויפה, ואז בחדר עריכה גרמו לזה להראות כאילו זה שוט אחד.
לא הצעירו לשרליז' את הפנים, פשוט עשו לה איפור שיגרום לה להראות זקנה מאוד מאוד, וכל פעם שמדללים את אפקטי האיפור היא חוזרת לעצמה. להצעיר מישהו בוידאו ולא בתמונה שאפשר לעבוד עליה בפוטושופ, רק באמצעים ממוחשבים, זה מעניין.

אז כן אין ספק שיש דבר כזה עריכה דיגיטלית. היא תמיד נראית טוב בקליפים. אבל איך אפשר ממש לבצע שינויים בגוף שלה כדי שהם יראו אמיתיים תוך כדי קליפ מוזיקלי, זה נראה לי ממש מורכב. אני לא אומרת שלא עזרו לה קצת, אבל קשה להפוך מישהי דובה עם פנים זקנות ליפהפייה רזה בת 20 בוידאו. צריך להיות אמן מאוד מאוד מוכשר.

thisisme4

New member
בסופו של דבר אם ללכת לפי הקו שלך - המסקנה

המסקנה עגומה ועצובה מאוד...

בקליפים דואגים שהיא תראה טוב הרבה יותר ממה שהיא נראית דרך עריכה דיגיטלית, בסטודיו דואגים שהיא תשמע ממש טוב דרך עריכת סאונד... ואמצעים ממוחשבים..

אז בעצם לוקחים בן אדם פשוט ורגיל שלא יודע לשיר ואפילו לא נראה מי יודע מה.. ועושים ממנו אוואטר
או סוג של הולוגרמה ... כדי שיהיה אפשר להמשיך לרכוב על השם שלה והפנים...

לפי הכיוון הזה ........ גם האלבום לא יהיה בדיוק בריטני, אלא יותר הולוגרמת בריטני מונפצת ממוחשבת. שזה בערך מה שהיה בפאם פאטאל. בלי נשמה, בלי אופי, בלי קול אישי ו100 סינתטי. אם זה באמת יהיה ככה... אז הקריירה שלה גמורה. כי אי אפשר יהיה למשוך את ההצגה הזאת לאורך זמן.

זה נשמע קצת מדע בדיוני אבל יש משהו באמת מוזר

בתמונה שהיא העלתה לפייס לפני שבוע-שבועיים היה לה גוף בריטני טיפוסי- לא רזה מזה, היא לא מקל יש לה גוף חטוב ויפה סה"כ לאחת שאחרי שתי לידות (ועדיין ניכר על הגוף שלה הלידות שהיא עברה) שיכול להיראות סבבה לחלוטין או בזווית אחרת יכול לחשוף את דברים הפחות מחמיאים.

אני מניח ששיחקו פה המון בזויות ופרטי לבוש בכדי ליצור סוג של אשליה של בריטני שדופה- שזה בעיקר תפקידו של הבמאי ופחות של העורך שגם הוא תרם בסופו של דבר לתוצאה הסופית.

thisisme4

New member
היא לא נראית בעיניי ממש ממש שדופה

את הרגליים, אם הם באמת הם הצרו לה את כל הגוף, הם לא טרחו להצר.. כי עדיין הרגליים שלה נראות רחבות מאוד...
צריך לראות את כל הקליפ ואז נחליט אם הגזימו או לא הגזימו

Thiago

New member
את זה אני מבין, אבל נגיד למישהי יש אף עקום

אז בתמונה אפשר לתקן לעשות אותו ישר וקטן
אבל נגיד צילמו אותה בוידאו הולכת ברחוב מדברת עם מישהו במשך 10 דקות

אפשר לערוך את כל ה10 דקות האלה שהאף שלה יהיה ישר וקטן ולא עקום כמו במציאות????

GM1988

Well-known member
לא-במקרה הזה ישקיעו לבחור זוויות צילום

שפחות או יותר יחמיאו לבן אדם. ונגיד אנחנו מדברים על וידאו קליפ של כמה דק', ושעוברים מפריים לפריים, אז כן אפשר לשחק עם זה איך שרוצים ולהביא לתוצאה "מושלמת".

Shiri from the block

Active member
בשביל זה יש תאורה
משתמשים בתאורה בשביל לכסות/להסתיר את הפגמים שלא רוצים שתראה :)
בנוסף לאיפור כמובן..

Shiri from the block

Active member
אני רק יכולה להגיד לא יודעת אם תאמינו או לא, ולא באמת איכפת לי אם עורכים את הגוף שלה בעריכה סופית בווידאו או לא,
אבל אתם באמת צריכים לקחת בחשבון שתמונות באמת באמת לא מראות את הגודל האמיתי של בנאדם.
אני ראיתי את בריטני בסירקס טור לייב, בתקופה שבפורום טענו שהיא לא רזה... והיא הייתה שם כל כך דקיקה וקטנה שהייתי בהלם. הייתי בטוחה שהיא תראה גדולה יותר ומלאה אבל לא, היא הייתה דקיקה ורזה. וראיתי אותה ממש מקרוב למי שתוהה לעצמו.. היא הייתה אולי 5 מטר ממני..
אז התמונה שהיא העלתה בבקיני, קודם כל רואים שהיא רזה ומי שאומר שלא.. באמת שאין לי מה להגיד על זה, אבל מה שאני מנסה להגיד שאם בתמונה היא נראית רזה אז במציאות היא רוב הסיכויים נראית אפילו יותר רזה, אז קחו את זה בחשבון עם כל הדיבורים והניתוחים האלה..

(מבהירה שאני לא שוללת שמשתמשים בעריכה כדי לערוך את הגוף שלה).

thisisme4

New member
טוב לדעת

זה אולי אומר שגם אנחנו נראים יותר רזים מאשר בתמונות שלנו?

Thiago

New member
נכון מאוד!! שירן צודקת! אני ראיתי את בריטני

ממש מולי מרחק של אולי 20 סנטימטר, והיא הייתה דקיקה ורזה ונראה ממש ממש טוב! ובאינטרנט ופה בפורום אמרו שהיא שמנה שמנה
מה זה שמנה יותר רזה ממה שהיא הייתה אי אפשר להיות!

וסירוס זאת התקופה האחרונה שהיא הייתה יפה וצעירה,
אחר כך מתקופת FF פתאום היא הזדקנה בבת אחת לגמריי :/

Shiri from the block

Active member
אני לא יודעת אם אמרת את זה בצחוק או רציני ובכל אופן הבהרתי שמה שאמרתי לא סותר את מה שאמרתם לגבי העריכת גוף שלה,
אבל בכללי, לא רק בריטני, בנאדם בכלל, כל בנאדם (שהוא רזה) נראה יותר רזה במציאות מאשר בתמונה. תמונה זה לא מדד לטעון האם בנאדם רזה או או רזה יותר כי במציאות זה נראה שונה בהתאם לסביבה.

ולא אמרתי שהיא הייתה רזה יותר ממה שאפשר להיות, למה לשים מילים בפה שלי?

רק אמרתי שהיא נראית יותר רזה במציאות מאשר בסירטונים/תמונות.

Thiago

New member
התחלת לדמיין?! מי שם לך מילים בפה

ולא אמרתי בצחוק, אני ראיתי בסירקוס והיא הייתה ממש רזה וממש יפה. נקודה.
אמרו שהיא צריכה להרזות, אבל יותר רזה ממה שהיא הייתה בהופעה שאני ראיתי... לא שירן.... זה כבר להיות שלד.

thisisme4

New member
צודק

בסירקוס היא נראתה מעולה...
ומאז קרה משהו...

לא ראיתי אותה מעולם במציאות
, לא הייתי מעולם בהופעות שלה, אבל זה ממש מעניין מה שאתם אומרים בתור כאלה שראו אותה במציאות לעומת מה שאנחנו רואים בתמונות.

למעלה