הצצה ל-4X15

Yami no Kira

New member
הצצה ל-4X15 ../images/Emo58.gif

פוסט ראשון שלי כאן, אל תסקלו אותי. בכ"מ, יש פרומו לפרק 15, שיוצא בעוד 3 שבועות. יש מישה, יש ג'נסן, יש עלילה, עוד משהו?

nazgul2003

New member
והעלילה מסתבכת!!!

ידעתי שסאם יחזור להשתמש בכוחות, אבל את מי דין מענה?!!!!!!!!! וואו.. זה הולך להיות אחד הפרקים החזקים שלהם נראה לי..

psycho girl297

New member
../images/Emo58.gif אני לא בטוחה אבל

אבל אני חושבת שאת אליסטר, זוכרים אותו, השד המענה מפרק 10, זה ממש נשמע כמוהו.....

nazgul2003

New member
זה לא נראה כמוהו..

אני אסתכל שוב.. אולי לא ראיתי טוב!! תשמעי הוא פגש שם הרבה אנשים מזעזעים..

psycho girl297

New member
ברור שזה לא נראה כמוהו

הוא נכנס לתוך בן אדם אחר, זה מה ששדים עושים, גם תחשבי על זה הוא אומר "they send you to torture me?" כיאלו הוא המענה והם שלחו את דין, אני ממש חושבת שזה אליסטר, תחשבי על זה אנחנו גם לא יודעים לאן הוא נעלם בפרק 10 כשאנה הפכה למלאך

nazgul2003

New member
טוב..

לא יודעת חשבתי שהוא מת..ושלחו אותו בחזרה. אבל טוב אם זה הוא אז מגיע לו באמת שדין יענה אותו!

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אליסטר מת. נראה לי. זה בטח שד חזק אחר. אבל אתם לא מבינים? הצד הטוב רוצה שדין יעשה את מה שהוא עשה בגיהינום! הכל מתחבר ואמג- אני כל-כך אוהבת את הסדרה הזאת.

nazgul2003

New member
טוב נכנעתי... :)

סבבה זה אליסטייר.. וכמו שאמרתי מגיע לו שדין יענה אותו!! אני מתה לראות מה סאם יעשה בפרק הזה כי נראה לי שהוא נהיה פשוט תותח על בהריגת שדים :)

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

מי יודע עם זה רק שדים כי מי שאומר לו את זה זה אוריאל(המלאך השמן הגדול והמכוער שמזדנב מאחורי קסטיאל) מה שגם בפרסומת מראים אותו עף דרך קיר, השאלה היא מי מעיף אותו על הקיר

nazgul2003

New member
אנחנו נצטרך לחכות ולראות!!

רק שאני לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!!

darklighter

New member
../images/Emo58.gif4X15../images/Emo190.gif

קודם כל, פוסט ראשון וידעת לסמן ספוילר ומספר פרק, קולה כבוד!
ברוכה הבאה
הוו לפי הפרומו נראה פרק חזק! יש ג'נסן, יש מישה, יש עלילה ויש איוול סאמי!!
סוף סוף נראה שמתקדמים דברים! וואי אני לא יכולה לחכות יותר... 3 פאקינג שבועות

למעלה