תמונה אחרונה!!! בולמה ^^
G gogumagog New member 30/10/02 #35 אחותי! איזה תרופות את נוטלת??? תחליפי אותן במהירות האפשרית, מסתבר שהתרופות האלה לא עובדות!!!
G Goggle Girl New member 29/10/02 #14 אני ../images/Emo23.gif גוקו ../images/Emo23.gif תיראה, בפרקים עתידיים עם וג´יטה, אני בטול אצלם גם אותו. בפרק היום... לא אהבתי.
אני ../images/Emo23.gif גוקו ../images/Emo23.gif תיראה, בפרקים עתידיים עם וג´יטה, אני בטול אצלם גם אותו. בפרק היום... לא אהבתי.
G Great Vegeta New member 29/10/02 #18 אוקיי שיהיה, עוד בקשה... את יכולה להפסיק לשים כל כך הרבה לבבות ? זה משגע אותי
G Goggle Girl New member 29/10/02 #25 נקמה!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^^;;;
נקמה!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^^;;;
G Goggle Girl New member 29/10/02 #26 טוב, אני אפסיק ^^;;; עם הלבבות. תמונות, יש לי עוד קצת מי המעצב שיער של גוקו? הוא צריך תספורת ^^;;;
R REDDITZ New member 30/10/02 #36 גוגל גרל התאכזבתי!!! בפרק הזה היתה תמונה מגניבה של גוקו עושה קמהאמהא(או בדיבוב עברי האהאהאאההאהאהא) על הירייה של נפה מהפה לא תפסת את זה במקרה?
גוגל גרל התאכזבתי!!! בפרק הזה היתה תמונה מגניבה של גוקו עושה קמהאמהא(או בדיבוב עברי האהאהאאההאהאהא) על הירייה של נפה מהפה לא תפסת את זה במקרה?