הצפת פיקים תעזרו לי להציף את הפורום בפיקים גם אם כבר שמתם אותם אני אשים את שלי עוד מעט!!!!!1
ק קרייטון New member 31/5/03 #1 הצפת פיקים תעזרו לי להציף את הפורום בפיקים גם אם כבר שמתם אותם אני אשים את שלי עוד מעט!!!!!1
R roychu New member 31/5/03 #2 חמוד, שלח לי על השפה הבוטה, אבל לך תציף את הפורום של סבתא שלך, אתה מתחיל הצפה, זה נמחק, ברור?
A ashkeloni New member 31/5/03 #3 חכה... למה להשתמש בשפה בוטה.....? אתה יכול להציע לו פשוט לשרשר את כל הפיקים שלו לאותו השירשור... ואם הוא יציף אז תמחק... מה אתה אומר?
חכה... למה להשתמש בשפה בוטה.....? אתה יכול להציע לו פשוט לשרשר את כל הפיקים שלו לאותו השירשור... ואם הוא יציף אז תמחק... מה אתה אומר?
ק קרייטון New member 1/6/03 #4 אל תתלעב יותר מדיי זה כמו הצפת תמונ ות טוב אז למה סתם להרגיז זה שאתה מנהל וזה לא עוזר זה לא אומר שאתה תומר לכולם מה לכתוב אז תוריד קצת תפיוזים גודדמט הפועל עכשיו נזכרים לנצח?!?!
אל תתלעב יותר מדיי זה כמו הצפת תמונ ות טוב אז למה סתם להרגיז זה שאתה מנהל וזה לא עוזר זה לא אומר שאתה תומר לכולם מה לכתוב אז תוריד קצת תפיוזים גודדמט הפועל עכשיו נזכרים לנצח?!?!