הצפה

psichi

New member
הצפה

היום בבוקר אני מנסה לעורר את פוקי ה-GS לעוד יום של כיף: צ´קה-צ´קה-צ´קה-צ´קה-צ´קה-כלום. צ´קה-צ´קה-צ´קה-צ´קה-צ´קה-כלום. וזאת לאחר שרק ערב קודם הוא היה התניע רק מזה שהסתכלתי עליו. ואז אני מריח דלק. שלולית רצינית מתחת לצידו הימני של האופנוע. יוצא בנזין מצינורית פילטר האוויר (?!?). בסוף הצלחתי להתניע רק עם מצערת פתוחה לחלוטין, ונסעתי למוסך, לפני שפוקי יתחרט ויסגור את הבסטה. הם אמרו לי שכנראה נכנס לכלוך לקרבורטור עם הדלק, השסתומים נתקעו, וכל עודפי הדלק נזרקו לפילטר אוויר. לסיכום: פירוק ניקוי והחלפת גומיות בקרבורטור. למישהו חוץ ממני זה נשמע כמו בולשיט? ואם לא, מה אני עושה כדי שזה לא יקרה שוב? חוצמיזה, מהיום אני דוחף שטרות של 50 שקל לטנק דלק, לאגזוז, לאגן השמן, ועוד אחד לפילטר האוויר. ככה, שיהיה. זה יעלה לי בערך כמו טיפולים, אבל יחסוך לי את הנסיעה לדרום ת"א ואיבוד שעות עבודה. צביאל

MikeE

New member
וכמה הנזק (בכיס) ?

psichi

New member
לא יודע עדיין

השארתי אותו לאישפוז לילי במוסך כי הייתי חייב לרוץ. הם הבטיחו שהם ישתדלו שזה יצא בדיוק יותר ממה שיש לי כרגע. סה"כ זה יצא צפונה מ-350, + מוניות... אבל היה קטעים וצחוקים בדרך חזרה מהעבודה. החלטתי ללכת חזרה ברגל - שעה שלמה של הנאה צרופה.

למעלה