"הצפה" בפייסבוק

Crunch2

New member
"הצפה" בפייסבוק

שלום, פתחתי פייסבוק חדש היות ולקודם מסתבר שמישהו נכנס אליו ומחק לי אנשים וכו'...
שיניתי סיסמה ומהר סגרתי את החשבון הקודם. הבעיה היא שעכשיו יש לי יחסית הרבה אנשים להוסיף, שהיו בפייסבוק הקודם, כך שכרגע הוא לא נותן לי להוסיף עוד אנשים ורושם את השגיאה הזו: Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users. האם זה אמור להסתדר מחר או שיותר אני לא אוכל להוסיף אנשים?
תודה מראש.

Crunch2

New member
עכשיו הוא לא נותן לי להתחבר...

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

R n L

New member
כמו שתוכל לקרוא בהודעות קודמות פה בפורום יש

בפייסבוק מגבלה של כמות מסויימת של פעולות שניתן לבצע ביחידת זמן. פייסבוק נותנת לך ניקוד שלילי מסויים על ביצוע מספר רב מדי של פעולות פר יחידת זמן (כמו הוספת חברים) וכאשר הנך עובר את הניקוד שנקבע אתה מוזהר ואם תמשיך אז יוקפא החשבון באופן זמני או לצמיתות. מומלץ במקרה שהנך רוצה לצרף כמות רבה של חברים - לבקש מהם (באמצעות תקשורת מחוץ לפייסבוק) שיצרפו אותך הם ואתה רק תאשר. במקרה הספיציפי שתיארת - יכול להיות שהחשבון רק הוקפא זמנית. הנך יכול לפנות באימייל ובקשה לפייסבוק להפשיר לך את החשבון ולהסביר את הסיבות לכך שצרפת הרבה חברים בזמן קצר יחסית כפי שתיארת פה...

למעלה