הצעת רעיון

הצעת רעיון../images/Emo140.gif

לאור התגובה (החיובית) של "ענתלו" ולאור התגובה (השלילית) של "raman", אנחנו צריכים (לדעתי בכל אופן..) להחליט על אירגון פעילות כזו או אחרת שתקדם את המטרות שלנו לפתירת הבעיות (אי-סימון מוצרים, סיבסוד וכדומה..) ואת המודעות לצליאק. יש לכם רעיונות? אתם בעד/נגד? לא מזמן כתבתי הודעה דומה ולא היתה לה כלל התייחסות, אני לא יודעת אם זה כי אני חדשה כאן או כי הנושא לדעתכם לא חשוב, לדעתי (במיוחד לאור התגובות בפורום) צריך לתת לו יותר חשיבות, כי אם אנחנו לא נעשה את זה אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילנו.

בעד

הצעתי רעיון של מרוץ אבל אני לא בטוחה שיש עוד הרבה חובבים של הספורט הזה ביננו הציעו גם הפנינג אם שמת לב בכל מקרה אם את צריכה עזרה אני אשמח לעזור את יכולה גם לבדוק מה עושים במקומות אחרים בעולם (לא רק לגבי צליאק אלא גם דברים דומים) שני

תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני הצעתי את ההפנינג :] ניראה לי שזה פשוט רעיון שיכול להשתלב הכי טוב, ואפשר בעצם לעשות בו הכל, אם זה דוכני אוכל או הופעה או תחרויות או כל דבר אחר

קבלו רעיון

אפשר לפנות לבולדוג/ בולדוזר בבקשה מהם שיפנו לחברות בנוגע לסימון המוצרים, לתת להם למרוח אותו בלמה הם לא עושים את זה ובלה בלה בלה, בסוף - זה הכל כסף. אפשר לארגן מעין מרוץ סביב מפעל עלית כאשר אנשים מתחייבים לתרומה מסוימת עבור כל הקפה שאותה הרצים יעשו סביב מפעל עלית, התרומה - תלך (עלק) למימון הוצאות הסימון על המוצרים. אבל בדברים האלה יש מומחים כמו אמנון לוי וכ'ו. קחו בחשבון שישנו סיכון שפשוט החברות יסמנו *הכל* במכיל גלוטן ואז די ניתקע... לדעתי - תנו לכלבים לרבוץ, עדיף לפנות לחברות בשקט ובנימוס אחרת הכל פשוט יחזור אלינו כמו בומרנג.

ענתלו

New member
מצטרפת אלייך

כפי שהבעתי את דעתי בעבר אני בעד לארגן איזשהי פעילות קבועה שתתקיים כל שנה. ויהיה בה אופי מחאתי. (אולי מסע אופניים,צעדה שבסיומה יש הפניננג וכד'). אנחנו חייבים לעשות משהו שיהיה לו אינפאקט.

CATS7

New member
זאת ועוד

העלאת המודעות תביא להשגת המטרות. יותר חברים בעמותה =יותר כוח (וכסף) להילחם על הזכויות כל עוד מזג האויר נוח יש לקבוע משהו - אבל שיעשה "רעש". אני לא בעלת רעיונות אבל בעלת מוטיבציה גבוהה ואל נשכח זה לא רק הצליאקים. לכל אחד יש משפחה וחברים הכמות קובעת. האם יש תאריך שמתאים (בקרוב חג הקציר...) נזרום בכיף עם כל רעיון.. אפשר לראות מה עושים באגודות אחרות. כוחנו באחדותנו למען מטרתרותינו.

ניראה לי שהחופש הגדול יהיה המתאים ביותר..

מכמה סיבות.. המזג אוויר אולי קצת יעיק - החום (בכל זאת אקלים חצי מדברי) - אבל אין מצב לגשם שיכול לקלקל
אין לחץ של בית ספר/מבחנים/בגרויות שימנעו מלהגיע
אם הילדים בכל אופן בבית להורים תהיה יותר מוטיבציה לעשות איתם משהו, אני לא יודעת עד כמה "הפנינג צליאק" יכול להיות דבר מושך, אבל אולי התיזמון יביא גם אנשים בלי קשר ישיר אלינו/לצליאק
יהיה לנו מספיק זמן לארגן הכל
תביעו את דעתכם

RT1236

New member
נו..

איך מקדמים את הרעיון? אולי לדבר עם הפורומים האחרים של הצליאק? חייבים את העמותה לארגון אישורי בטחון/משטרה

צריך קודם להחליט מה אנחנו רוצים לעשות..

כדאי להפנות פורומים אחרים לכאן (זמנית, לשירשור הזה..) לדעת כמה תמיכה יש לנו
במידה והרעיון באמת יצליח (ברור שכן
) אפשר לפתוח אתר שנעביר בין כולם עם פרטים מלאים/מטרות..

CATS7

New member
מעניין - אולי יש סלבריטאים צליאקים?

זה מאד יעזור בתקשורת. יהיה סיקור נרחב למה שנעשה.

CATS7

New member
אני מאמינה שבעמותה יודעים

כמובן שזה חסוי אבל אם זה יבוא אישית מרקפת אליהם במייל. סלבריטאים נחשפים בדברים חמורים מצליאק.וסהכ הם מחפשים שיוזכר שמם ולא משנה איך. פרסום שלילי הוא עדיין פרסום ואם אתה מוזכר=אתה קיים.

לפני כמה שנים..

הייתה שחקנית שפרסמה כתבה בפנאי פלוס והיא הייתה צליאקית אני לא זוכרת את השם שלה.. אבל זה גם לא כל כך חשוב כי לא נראה לי שהיא מפורסמת יותר :) וחוץ מזה להודות שיש לך צליאק זה בכלל לא פרסום שלילי....

דורית לב ארי?

אני זוכרת במעורפל שהיא סיפרה על הצליאק שלה בגלל ששיחקה בסרט "אשה מרציפן" והדמות שלה עבדה במאפיה.

לא נראה לי שזאת הייתה שחקנית מתחילה...

אבל אני לא זוכרת בדיוק אני רק זוכרת שקראתי את הכתבה כי בכותרת היה כבר רשום שיש לה צליאק..

לא מתחילה בכלל../images/Emo12.gif

פלורנטין, בנות בראון, מיכאלה ובטח גם בתאטרון..

לא.. התכוונתי שהשחקנית שהתראיינה הייתה שחקנית

מתחילה רק אחרי זה שמתי לב שאפשר להבין את המשפט בשני דרכים ושהייתי צריכה לשיפ פסיק אחרי לא :) כי ההודעה הייתה אמורה להיות: "לא, נראה לי שמדובר בשחקנית מתחילה" כמה הפסיק חשוב... :)

למעלה