הצעת עבודה - מתכנת VBA

fakeIdentity

New member
הצעת עבודה - מתכנת VBA

לבית תוכנה ותיק דרוש מתכנת VBA מנוסה. לפרטים ולשליחת קו"ח נא לפנות אליי במסר או למייל: [email protected]

dino_din

New member
נצל"ש - יצירת קו זמן בשאילתה

ראשית, מתנצל על ניצול השירשור. תפוז לא מרשה לי לפתוח הודעה חדשה :( האם יש שיטה ליצור קו זמן ע"י שאילתה? הצורך הוא כזה: יש לי שאילתת ספירה שמחזירה תוצאות עבור חודשים מסויימים. משהו פשוט בסגנון:
select count(*), month from table group by month​
למשל: ינואר 20 מרץ 12 יוני 12 יולי 15 אני רוצה שגם עבור החודשים שאין עבורם תוצאות יחוזר לי ערך (0 למשל, העיקר שלא יהיו חורים בתאריך כדי שאפשר יהיה לבנות על התוצאות גרף רציף). יש דרך לעשות את זה בשאילתה? (כרגע עדיפות ל sqlserver).

dino_din

New member
הייתה לי מין תחושת בטן מרגיזה

שזו התשובה :( תודה. כנראה שזה מה שאני אעשה באמת. קיוותי שיש איזה טריק קסם שיחסוך. ואם כבר אני בשוונג, אז עוד שאלה קצת יותר מאתגרת ברשותך: יש פונקציות סכימה מובנית ב SQLSERVER שיודעות לעשות אגריגציות תוך כדי הצגה? המטרה היא לסכום בכל חודש את החודש הנוכחי עם אלו שלפניו. למשל, אם אלו התוצאות מהטבלה: ינואר 2 פברואר 3 מרץ 0 אפריל 2 מאי 0 יוני 4 יש איזה שאילתה שתסכום לי סה"כ עד לכל חודש: ינואר 2 פברואר 5 מרץ 5 אפריל 7 מאי 7 יוני 11 תודה.

s h i m s h o n

New member
Self-Join עם אי-שוויון

בטח יש לזה שם (non-equi join או משהו):
select t1.month, sum(t2.amount) from tab t1, tab t2 where t1.month >= t2.month group by t1.month​
בברכה, ש.

dino_din

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif בול

תודה! שאילתה מצויינת. כל כך פשוט וקלאסי שפשוט כיף להסתכל עליה :) תודה.

למעלה