הצעת עבודה לקיץ

הצעת עבודה לקיץ

שלום לכולם אנחנו מחפשים חברה מירושלים שמסימים יא' או יב להדריך בקייטנות בקיץ (יולי אוגוסט) נסיון בהדרכה חובה!! כל מי שמעונין מוזמן לפנות במייל: [email protected] לענבל

שרוך

New member
../images/Emo36.gif עוד זוג בפורום ../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

בס"ד כן כן מה קורה אנשים? נכון הפורום הזה מלא זוגות נשואים זוגות של אחים זוגות של בני דודים? אבל אני יכול לבשר לכם שיש פה זוג תאומים אח ואחות... כן מגיע לפורום עוד מזל"ט וגם לנו נעים מאוד שרוך ואחותי דוקטור קלינית אחים מתברר שאחרי כתיבה של 3 וחצי שנים ואחרי כתיבה של שנה וחצי ( אחותי היקרה) רק עכשו עלינו על זה שאנחנו אחים... עכשו אתם חושבים אתם עובדים עלינו ... אז זהו שלא פשוט מאילוצים שלא תלויים בנו איננו רוצים לפרסם את שם המשפ' שלנו אבל הוא זההה כן כן מי היה מאמין אנחנו אחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ויש מצב שאנחנו קרובים לכן מי שיודע את השם משפ' אנא מכם אל תפרסמו.... אוהבים אותכם מאוד האחים המאושרים דוקטור קלינית& שרוך וד"א על במה זו תרשי להגיד לך אחותי היקרה !!!!!!!!!!!אני אוהב אותך מכל הלב טוב לדעת שאת קיימת...!!!!!!!!!!!!!

אחים?

זה יותר נשמע כמו זוג...

חח לא זה לא! ../images/Emo3.gif

אנחנו באמת אחים!!! אנשים אין לכם מושג איזה מרגש זה לגלות שיש לך אח תאום בגיל שלך (אהה בעצם תאום חייב להיות בגיל שלך) אחרי 18 שנה שאת חיה בעולם הזה
. ובונההההההההההה זה כזה מגניב!!! ש-ע-ה התלהבנו אתמול ובהתחלה בכלל הייתי בטוחה שיונתן עובד עליי :p ובאמת שזה כה מרגש!! אז תשרשרו ברכות בבקשה :]]]

טוטוב אני אסביר

אני ויונתן (יותר נכון יונתן...) גילינו שיש לנו את אותו שם משפחה! תגידו שזה לא מגניב
[ולא, לא ידענו שאנחנו אחים!]

הווו תודה לך ../images/Emo140.gif

נו אנשים אנלא מבינה- רק אותנו זה מרגש?! זה כזה מגניב לגלות איחוד בעם ישראל!! תברכו אותנו

zebikz

New member
מזל טוב!! אם זה כהן או משהו כזה

אז אל תתלהבו.. יכול להיות שהופרדתם בלידה- שווה לבדוק..

חחחחחחחחחחחח

זה לא כהן וזה בדיוק הקטע -שזה לא שם משפחה כזה נפוץ
כן ישמצב שהופרדנו בלידה...אממ יונתן צריך לבדוק את זה

zebikz

New member
פעם ראשונה שהגיבו לי בפורום הזה!!

ישששששששששששששש ברכותי, אגב..

../images/Emo6.gif נועה יא שרוטה!!

בס"ד הוא שעה מתחנן על נפשו שלא יגידו מה השם משפחה....
[אני אמרתי לו את אותו הדבר...
] *מה שהיה לי לומר בעניין מוזר זה- נאמר לו כבר.*

למעלה