הצעת עבודה דחופה!

הצעת עבודה דחופה!

מיידי! לחברה גדולה ומתפתחת לבניית אתרי אינטרנט דרושים תכנתים בשפת ASP ו ASP.NET בעל/ת ניסיון של שנה ומעלה בפיתוח בסביבת ASP ASP.NET, SQL ג'אווה סקריפט, AJAX ,DHTML. PHP יתרון. אפשרות לעבודה פר פרויקט, עבודה מהבית או עבודה ממשרד באיזור חיפה. תנאים טובים למתאימים!!! צרו קשר בהקדם במייל: [email protected] יום טוב, מייק

IdleThought

New member
לא יודע מה החישובים שלכם

אבל מבחינת האחסנה אפילו יחסית לארץ ( כדור ה-) המחירים שלכם ממש ממש ממש לא זולים מה שמזכיר לי, מישהו יכול להמליץ על חברת אחסון (גם לא אמינה) שמציעה 400 מגה אחסון ו 20 גיגה תעבורה וצפונה על WIN בפחות מ 12$ ? כן.. בארץ, אין לי כרטיס אשראי בינלאומי
תודה וכאלה

ekampf

New member
תוציא כרטיס בינלאומי

החברות בארץ פשוט גונבות כסף מלקוחות כמוך... כשהייתי צעיר קניתי דומיין (בינלאומי) מאיזה חברה בארץ במעל 20 דולר. הם בעצם פתחו חשבון ב-GoDaddy וקנו את הדומיין בשבילי בפחות מ-10 דולר ואחרי זה עוד עשו לי בעיות כשרציתי להעביר את הבעלות לשמי (כי תחלס הדומיין על שמם והם יכולים לעשות מה שהם רוצים איתו אם אתה לא מחדש אצלהם את המנוי) היום אני עובד ישירות מול GoDaddy ומשתמש בשירותי אחסון (ממליץ בחום) של webhost4life.

sagima

New member
מה הבעיה להוציא כרטיס אשראי בינלאומ

י? תיכנס לסניף שלך ואחרי שבוע שבועיים יהיה לך אחד כזה בידיים...

ekampf

New member
הורים שלך יכולים להיות ערבים בשבילך

ואז לא צריך... לי היה כרטיס כזה בצבא (וגם לפני...)

IdleThought

New member
תשמע...

עכשיו דיברתי עם התמיכה של WEBHOST4LIFE.. ואני עדיין בהלם (לטובה, מאוד לטובה)מהמהירות והדייקנות של התמיכה המקוונת לא נראה כזה במחוזותינו

ציפי81

New member
נהניתי מהשרות של

http://fullcontrol.net/ יותר מלקוח אחד שלי השתמש בהם, יש להם ניהול שרת מלא ותמיכה מהירה 24/7. איך זה ב-webhost4life?

למעלה