הצעת עבודה ( במשחק )

simons

New member
לאושר

תפתח על זה עץ חדש (תמיד רציתי להגיד לך את זה!) אושר, אתה רוצה שאי אכתוב בתחילת ההודעות שלי שאמורות להצחיק *הומור* או איזה משהו שגם האנשים שאין להם דבר כזה יידעו איך להתייחס אליהן? יש מין דבר כזה, שנקרא סרקזם, כשאני אומר שאני רוצה נפחים יורקי אש, או הליכת נפחים, אני לא תמיד רציני...

המקסימום שאפשר לעזות עם חליבת עיזים

זה לטעון שזה קדוש, ורק לכהנים מותר אם כל הכבוד לאריק, הוא לא יכול "להחליט" סתם ככה *בלי קשר* לכלום מה זה קסם ומה לא והקשר לאלכימיה, אני רק שאלתי כי לא הייתי בטוחה ואתה לא יכול להגיד שהקוסמים של פראצ´ט מעוותים! הם הדברים בכי נורמלים שקראתי עליהם.

משהו מקולקל

לאריק יש זכות להגיד שהמיגדל רואה את האל-כימיה כסוג של קסם ושיש בו אסקולה לא-כימיה הוא בשום אופן לא יכול להגיד שהאל כימיה שלו. צחי.

5נדב

New member
שים לב

ההודעה שלך נשלחה אחרי ששלחתי את התיקון להודעה שלי. מה שאומר שאתה לא מדבר בהקשר. אנא, שים לב למה שכתוב בפורום, ותענה לפי מה שאנשים כותבים, ולא לפי מה שאתה מעדיף להאמין שהם כתבו. תודה.

הסבר בבקשה

אני רוצה להבין משהו. אתה אומר שאם המיגדל מחריז על האל-כימיה כ"שלו" אז כל הכביעות על איך מתבצעים קסמי האל-כימיה וכל מה שמסביב הן של המיגדל? אנא הסבר את תעוטי ואת מה שקורה באמת. צחי. שכנראה עוד פעם התבלבל.

הבנת נכון.

שאם המיגדל מכריז על האל-כימיה כ"שלו" אז כל הקביעות על איך מתבצעים קסמי האל-כימיה וכל מה שמסביב להן של המיגדל, - כלומר - המגדל מעצב אותן, וקובע את דרך פעולתן. אין זה אומר שרק בני המגדל יוכלו להשתמש באל-כימיה, אלא ששליט המגדל מחליט אוף-פלי כיצד טכנית תמווש אלכימה במשחק, ולמה היא מסוגלת (אני מגביל אותו בהסמכות הראויות לבקשות שלו, גדולות כקטנות). והאלכימיה תהייה שלו עד שמישהו אחר יעבור את ההסמכות שהשיג המגדל. אגב, הוא עדיין לא הכריז את זה, ולא דיבר איתי על זה (רמז, רמז...)

מונופול

מה מונע מהמגדל ללמד אל-כימיה במקביל לאוניברסיטה של קדר? האם יש משהו בחוקי המשחק שלא הבנתי?

אלכימיה - לא למגדל!

מגדל יקר ברצוני להודיעכם כי מכיוון שבכוונתי להקים גלדת אלכימאים אני מסרב לכך שתהיה ברשותכם היכולת ליצור שיקויים, אחרת גילדתי תאבד את כל ערכה. את הפרטים לגילדה עוד לא שלחתי כי אני צריך לעשות כמה סידורים, אבל אני מציע לכם עסק אני מציע שגילדת האלכימאים שלי וגילדת המגדל יהיו שותפות, וכך נוכל אנחנו, האלכימאים, לתת לכם שיקויים בתמורה למה שאתם, הקוסמים, יכולים להציע בתמורה... וגם, בתור ראש גילדת האלכימאים לעתיד, הייתי מעוניין להיות גם חלק מהגילדה שלכם אז האם אתם מסכימים איתי?

לפני שאתה מתחיל לשחק...

קודם כנס לעולם המשחק לפני שאתה מתחיל לשחק. בינתיים, הם לפניך במרוץ, וזכותם לעשות מה שבא להם (וזה מה שהם בעצם יעשו). מעבר לזה - אלכימיה היא לא הדרך היחידה ליצור שיקויים. כבר יש שיקויים במשחק.

קצת מאוחר מידי.

המגדל, כאשר קם, מנה כמה סוגי קסמים שהוא יעסוק בהם. אלכימיה הייתה ביניהם. אתה רוצה להקים גילדה כזאת? איני רואה שום סיבה שלא תקים. רק תדבר איתי לפני ונוכל לתאם עמדות.

אריק היקר,

חבל שאתה לא משתף אותי בתוכניות שלך... דבר איתי, לפני שמישהו אחר יעשה את זה.

evil me

New member
אני לא מבין

למה אתה מלקק ל"מגדל" בתחת? למה אתה לא מקים גילדת אלכימאים וזהו? אתה צריך אישור של מישהו? לא! תפסיק.

נושא העץ

העץ סתה לגמרי מהנושא שלו. אני מעלה את העץ בשביל לחזור לנושא המקורי. ואני מחקה לפניותכם הנירגשות. צחי.

נושא העץ

העץ סתה לגמרי מהנושא שלו. אני מעלה את העץ בשביל לחזור לנושא המקורי. ואני מחקה לפניותכם הנירגשות. צחי.

למעלה