הצעת עבודה באיטליה

regevisrael

New member
הצעת עבודה באיטליה

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לעבוד בתור אופר אצל משפחה אמריקאית של דיפלומטים ברומא (עם\בלי מגורים לפי בחירתי), יש לי מס' שאלות אליכם: 1. הייתי רוצה לדעת כמה בדרך כלל משלמים לאופר ברומא במשרה מלאה (כולל עבודות בית וניקיון) ? 2. במידה וארצה להשכיר דירה,מהם האזורים היותר יקרים ברומא ומהם הפחות יקרים וכמה זה עולה בכל אזור? 3. האם ישנה סביבה שלא כדאי לגור בה (כי היא מסוכנת...)? 4. כמה אמורה לעלות בערך כלכלה מלאה (כולל אוכל בכמות מספקת וברמה סבירה) לאדם בחודש (בדירת שותפים של 2 חדרי שינה וסלון)? תודה רבה רבה לכל העונים.

Ricca

New member
ברוכה הבאה..

אני מילנזית, אבל אני אנסה לתת לך כיוון. איטליה היא מקום בטוח בד"כ, בתור אחת שגרה באיזורים ממש גרועים במילאנו, אני יכולה להבטיח לך שכמה גרוע שזה לא יהיה, זה עדיין לא מסוכן. אני במילאנו הייתי מוציאה משהו כמו 1000 יורו בחודש, וקחי בחשבון שנדיר למצוא דירות עם סלון באיטליה. אם את שואלת אותי, תגורי עם המשפחה. בכל מקרה תוכלי למצוא עוד מידע באתר www.in4it.co.il תעשי חיפוש בפורום שם, ואני בטוחה שתמצאי את רוב התשובות.

moretti

New member
קודם כל בהצלחה

אענה רק על מה שאני יודע בוודאות- 2.האיזור הכי יקר שבו גם נמצא בית השגריר האמריקאי וגם שגרירות ישראל ברומא הוא פאריולי. רב היהודים גרים בפיאצה בולוניה והישראלים גרים או שם או בסאן גובאני או בטוסקולנה/אוסטיינזה. אני משלם לדירת חדר גדולה יחסית לדירת חדר(עם מטבח בנפרד כמובן) לפני כלכלה(בלי חשמל/טלפון וכדו)כ 700 יורו. עדיף לגור באחד מהאיזורים שציינתי או אם את יכולה להרשות לעצמך במרכז העיר ההיסטורי(הצ'נטרו)-שהוא יותר מרכזי ויותר יפה.יוקר המחיה דיי גבוה....מקווה שעזרתי.

אלוניס

New member
חשוב להבהיר מראש מה תהיה רמת הפרטיות שלך

כלומר - כלכלי יותר לגור איתם, אבל חשוב למשל שככל הניתן יהיה לך חדר משלך, יכולת לנעול אותו ורצוי כניסה נפרדת. כמו כן חשוב שיהיה ברור מהן שעות העבודה שלך ומהן שעות המנוחה ומתי יש לך יום חופשי. תני לזה לפחות חודש ניסיון ואם תראי שאת בכל זאת זקוקה לפינה משלך בדירה אחרת כבר יהיה לך מושג לגבי תחבורה ציבורית, קרבה לדירה שלהם, עלויות וכו'. כמו כן חשוב שתיסעי לשם עם משאבים כלכליים שיאפשרו לך לעשות בקלות יחסית "אחורה פנה" ולשוב הביתה אם קשה, לא מתאים וכו'. את בסך הכול נוסעת לארץ חדשה, אקלים שונה, שפה שאינך דוברת, רחוקה ממשפחה וחברים והווי מוכר. רבים וטובים התקשו בכך ולא כדאי שתהיי אומללה בחו"ל כי לא אירגנת גם תסריט נסיגה למקרה הצורך. זו יכולה להיות אחלה חוויה - שיהיה לך בהצלחה
וטיפ - אם את אכן הולכת על זה יעלו אצלך בטח תהיות של מה לקחת איתך, אם בכלל. יש עצות לכך בטאגליינס של פורום זוגות מעורבים.

למעלה