הצעת נישואין

כמו חדש

New member
הצעת נישואין

אני מעוניין להציע הצעת נישואין לחברה. הבעיה שבאתרים הבודדים בארץ היאכטות , ואשתדל בלי להעליב , קצת גיגיות.זאת אומרת לרוב מדובר במשהו שדומה יותר לסירת דייג. האם יש מישהו/י שמוכן ,כמובן תמורת תשלום , להגשים זאת על היאכטה שלו/ה ? מדובר על 2-3 שעות הפלגה מרוחק במקצת מהחוף בשעת שקיעה. אין לי בעיה ששאר הדברים יהיו עליי( יין , אוכל ושאר ירקות). ליאור. ניתן גם ליצור קשר במייל : [email protected]

Alex33

New member
כדאי שתוודא קודם ששניכם אינכם

סובלים ממחלת ים..
אחרת זה יכול להיות..לא משהו שנעים להיזכר.

כמו חדש

New member
זה מה שהיא רמזה לפני שנתיים

וחוץ מזה מדובר בהפלגה שקטה ונעימה ,לא? האם מחלת ים לא נגרמת מים סוער? בכל מקרה לי בטוח אין , לה אולי יש. מקסימום נקנה מדבקות או כדורים.

בת ים

New member
תלוי במצב הים../images/Emo26.gif

ים יולי אוגוסט לא שקט בדרך כלל. יחד עם זאת עם השקיעה הים יורד והסיכוי למחלת ים גם יורד. אגב, אנחנו מדברים כאן על יאכטות מפרש. בכל מקרה בעיני זה רומנטי, אל תתיאש!

כמו חדש

New member
תודה ,האם זה שונה?

כלומר זה שאתם מדברים פה על סירות מפרש , האם זה אומר שאין מקום ל3 אנשים (משיט וזוג)? אני לא מבין בכלל בכל מה שקשור לים ,מלבד זה שהוא כחול עם מדוזות.אני מחפש יאכטה קטנה ויפה , מבחינתי שתהיי עם מנועית , מפרשית , נגררת , העיקר שתזוז במים.

Alex33

New member
..מדוזות או לא..שקט או גלי...

על פי נסיוני, כמה עשרות אחוזים מאלה שיגיעו לראשונה לשוט בכלי שייט קטן( הכוונה לא אניה, לא משנה אם 7 או 12 מטר)ימצאו עצמם להפתעתם מרגישים לא טוב...ומחלת ים זן הרגשה..מאד לא נעימה. לאירוע כל כך חשוב, לא הייתי משאיר זאת ביד המקרה...

NightMover

New member
תראה מניסיוני

והוא לא כ"כ רב גם בים שטוח פלטה אנשים מקיאים.. כי ברגע שהגלים מתחילים לטלטל קצת את הספינה זה עושה הרגשה לא נעימה בבטן בכל מקרה יש כדורים נגד זה אם אני לא טועה.

הגדרתך משונה../images/Emo132.gif

השאלה מה אתה מגדיר יכטה, אין כמראה עיניים והמצב בים. האם רק ה"טדי" של שרי אריסון מוגדרת כיכטה בעוד יכטות מפרש בגדליםשל 10 - 12 מטר נחשבות בעיניך "גיגיות". ידידי "כמו חדש" אין לך מושג בים אלו שניראות בעינך גיגיות מתנהגות יפה בים בעוד רוב המפוארות הן למטרות מסיבות במרינה. המלצה שלי, כמי שעוסק בתחום עשרות שנים ושט כמעט בכל מה שצף, שכור לך מיפרשית בינונית שמפליגה בשקט עם אוירה רומנטית גם אם נידמה לך שזאת "גיגית" רק שכתשוט תבין שהיתרשמותך הלא מיקצועית היתה מוטעית.

erez53232

New member
לא לשכוח...

לקשור את הטבעת. בייחוד אם היא יקרה. שלא תיפול לים בטעות. אגב, במנועית אתה עלול לא לשמוע את ה-'כן'. לכן - קח מפרשית. ושיהיה בהצלחה!

כמו חדש

New member
../images/Emo20.gifתודה לכולם ובעיקר לאלכס

קיבלתי המון פניות במייל. אנשי הים הם אנשים טובים.

למעלה