"הצעת נישואין"...

basket case

New member
"הצעת נישואין"...

משהו שקרה לי אתמול. למי שלא יודע - אני עושה שירות לאומי. אתמול החלפתי מישהי במועדונית לילדים. בסוף היום, יש אוטובוס שמסיע אותם הביתה, אני מלווה אותם, ואחרי שכולם יורדים - הנהג מסיע אותי לביתי. בקיצור, לאחר שכולם ירדו - הנהג התחיל לדבר איתי. איכשהו, הוא התחיל לדבר על פילוסופיה ועל התורה וכלמיני כאלה. כשהגענו לתחנה ליד ביתי, הוא שאל אם אכפת לי שהוא יעצור ל2 דקות. הסכמתי, והוא ישב והמשיך לדבר.. כמובן שזה נמשך למשהו כמו חצי שעה, שבמהלכה הוא סיפר לי שהוא אף פעם לא מצא מישהי שהוא באמת נהנה להיות איתה (הוא בן 29), שכבר אין כמעט בחורות "טהורות". שהוא מסתכל להן בעיניים, וכבר רואה שאין עם מי לדבר.. בקיצור, באיזשהו שלב, הוא אומר לי "את יודעת למה אני מספר לך את זה? את יודעת..אפשר לדבר איתך. מהרגע שראיתי אותך, ראיתי בעיניים שלך את הטוהר." בקיצור, לפני שהלכתי הוא אמר לי: " מאושר יהיה האדם שיזכה ללכת איתך..להחזיק את ידך..להביא איתך ילדים...את יודעת, היום - לא מחר, לא עוד שבוע, ה י ו ם - הייתי שובר איתך את הכוס."

מיטללל

New member
מממ

יכול להיות שזו הטקטיקה שלו להתחיל עם בחורות
ויכול להיות גם שלא. איזה רושם הוא הטיל עליך? חשק\רצון לנסות לפתח משו איתו?

basket case

New member
לא לא לא..

ממש לא טקטיקה. תביני, אני בכלל לא חושדת שהוא סתם אמר את זה.. אם היית רואה איך הוא אמר את זה (ואם היית מכירה את בסקט..
), היית מבינה..

Idan91

New member
סליחה,

אבל הוא נשמע לי אידיוט גמור. מזכיר לי חרדי אחד שהציע לי נישואין פעם בתחנה המרכזית, נו מילא.

nutmeg

New member
עזבו רגע אם זה אמיתי או לא

נניח שכן. אני הייתי מאוד מפחדת ממישהו שמחפש בחורה 'טהורה', בגלל שאין לי מושג מה המונח הזה אומר לגביו - כלומר: כשהוא אומר 'טהורה' למה הוא מתכוון. אנו מניחים שהוא מתכוון לבתולה, או אולי תמימה או אולי צעירה - אבל לא יודעים באמת. יכול להיות שהבחור מסתובב עם איזו פנטזיה - ואין לדעת מה יקרה או מה יעשה אם יום אחד 'יגלה' שמה שהוא פינטז לא נכון, או הפך לטמא, או השד יודע מה. איך אני יודעת שזו פנטזיה? בגלל שהיה כל כך בטוח בלי לבדוק באמת, ובלי להכיר בכלל את מקרה-סלסלה. לך, סלסלונת רק אומר שעליך להיות מאוד זהירה עם אנשים שכל כך בטוחים בשיפוט שלהם לגבי אנשים אחרים. אדם כזה היה מוכן להתחתן על פי רושם ראשוני, אין לדעת מה הוא יהיה מוכן לעשות על פי רושם ראשוני אחר שפתאום יצוץ לו בנושאים אחרים לגמרי. די מפחיד אם את שואלת אותי.

ונמאס כבר להסכים עם נוטמג

אבל זו היתה התחושה המדויקת שלי כשקראתי את ההודעה. יכול להיות שאנחנו קצת חשדניות או סקפטיות מטבענו (הנוטמג ואנוכי), אבל מה אני אגיד לך? מישהו שלא מכיר אותך כל כך טוב, נוסע איתך, מנדב ממך את זמנך ואז גם מודיע לך שהוא רואה טוהר בעינייך (ממתי טוהר נהיה סחורה כל כך נחשקת? מה, שילוב של רוע לב, סקסיות חושנית ושנאה יוקדת למין האנושי כבר לא עושים לכם את זה?!), ושהוא לא מוצא אף אחד כזאת (שתעמוד בסטנדרטים שלו - במאמר מוסגר) - לא יודעת, מסריח לי לאללה. ומעבר לזה: להגיד שהייתי מתחתן איתך עכשיו, זה אולי נשמע רומנטי ומקסים, אבל זה אפעס, נאיבי קמעה, וסביר להניח שגם אם נאמר מבחינתו ברצינות - הרצינות שלו צריכה להישקל שנית בנסיבות רפואיות. סליחה על הקשיחות, אבל הוא לא מוצא חן בעיניי. מה אני אעשה.

jahnon

New member
ואני רוצה להגיד

שצריך לקחת הכל בפרופורציות. כולם קופצים ישר ומחפשים למה הוא אמר את זה ומה הוא רוצה ממקרה סלסלה. למה אי אפשר לקבל מחמאה מבן אדם מבלי לחקור למה ואיך. יכול להיות שהבן אדם רומנטי מטבעו או הוזה או לא יודע מה אבל את המחמאה שקיבלה סלסלה (ואשתמש בקיצור שמה אם לא אכפת לה - וגם אם כן), וכן אני לוקח את זה כמחמאה, כל אחד היה לוקחת בשני ידיים (או לוקח בשני ידיים) כי תמיד כיף לקבל מחמאה ועוד ממישהו שאתה לא מכיר. אז אני שמח בשבילך ומי ייתן שתקבלי עוד מחמאות כאלו.

Idan91

New member
../images/Emo31.gif

לא תמיד כיף לקבל מחמאה, במיוחד ממישהו שאתה לא מכיר.

leeloo

New member
כן אין שום דבר רע בלדבר

יש רע באם תבחר לפעול בנושא..

basket case

New member
אני חושבת..

שכוונתו הייתה טוב-לב או משהו בסגנון, כי הוא דיבר הרבה על זה שכל הבנות שהוא פגש היו אינטרסנטיות. ודווקא כן יש דברים שאפשר לראות על אדם לפי מבט ראשון.

nutmeg

New member
לא מכירה מישהו

שאינו איטנרסנטי גם לו כנראה יש 'אינטרסים' כשהוא מחפש 'אחת טהורה' -- לא רק שאנחנו לא יודעים עכשיו למה הכוונה שהוא אומר טהורה, אנחנו גם לא יודעים מהם האינטרסים שלו לחפש אחת כזו. ונכון שאפשר לראות על אנשים משהו במבט ראשון - אבל צריך להישאר שם ולהשקיע קצת יותר כדי לברר אם גם במבט שני אתה מוכן להישאר עם האדם הזה כברת דרך בחייך.

למה לא

תנסי לקבוע איתו ולנסות להכיר אותו קצת יותר? זה רק בגלל שאת כל כך בטוחה שהכוונות שלו נקיות אישית אני מסכימה עם אפי ונאטמג שלי אף הסתייגות creepy

Idan91

New member
או: למה לא

תתעלמי מאנשים שנשמעים מטומטמים במיוחד?

shellyland

New member
../images/Emo49.gif לאן לשלוח את הצ'ק?

וברצינות - אני עם מוסקט ואפי. מדאיג אותי הבחור. מישהו ש"קולט את האופי שלך" בשתי דקות כנראה קולט הדמות שיש לו בראש ולא באמת אותך. רוב הסיכויים שאת לא מתאימה לדמות הזאת וגם לא תרצי להתאים לה. מצד שני - אל תתעסקי בזה יותר מדי. קחי את המחמאה וזרקי את שאר השטויות.

Anna Karenina

New member
סיפורים כאלה שומעים יותר מדי...

סלסלה, אני יודעת שאת בחורה אינטיליגנטית...ונראה לי די ברור שהוא היה בודד מדי, משועמם מדי, ופשוט...סתם פרק אצלך את המועקות הנפשיות שלו. קחי באיזי.

למעלה