הצעת נישואין

Tomomi

New member
הצעת נישואין

שלום לכולם,

אז ככה, אני מתכנן להציע לחברה שלי בטיול שנעשה באירופה בקרוב והשאלה המתבקשת היא איך לעשות את זה.

ברור לי שזה משהו אינטימי ופרטי אבל לא יזיק לי כדי להתחיל להיחשף ל"תהליך" הזה לשמוע קצת מרומנטיקה של אחרים או רעיונות לפחות.

אז מה אני כן יודע:
ברור לי שההצעה תהיה בחו"ל ולא רגע לפני טיסה או משהו כזה. אני מעדיף שההצעה תהיה בימים הראשונים ולא בסוף הטיול כדי להפוך את הטיול ליותר מהנה..
אני לא מסוג האנשים שעושים דברים ויזואליים מטורפים או כמו כאלה שמציעים באצטדיון מלא באנשים אבל בכל זאת אני מחפש רומנטיקה אינטימית.
אז מה דעתכם?
להציע בחדר במלון?
על המרפסת?
להציע באיזה ארוחת ערב רומנטית? (זה משהו שאולי אני קצת פחות אוהב כי זה אומר להציע מול 30-40 אנשים ומחיאות כפיים או עיניים שבוהות בי זה לא מה שאני מחפש וגם לא היא למען האמת)
להציע במהלך איזה שייט רומנטי?

כל הצעה תתקבל בברכה, באמת..

נ.ב
זה לא איזה משהו out of the blue, אנחנו יוצאים כבר כמה שנים טובות וזה די ברור שזה הולך לקרות

Megie

New member
ערב מקסים

בעיני, עצם העובדה שזה יקרה באווירה של חו"ל במהלך חופשה משותפת..זה כבר ייתן את האפקט הנכון..
גם אני בעד אינטימיות זוגית אבל גם מול אנשים יש איזשהו אפקט של WOW אבל בכל מצב זה מדהים..

שייט יכול להיות אחלה רעיון, או אולי איזשהי מסעדה שממוקמת גבוהה ואז אתה יכול ללכת על איזה משפט שתואם את הסיטואציה והנוף..
אתה יכול לעשות לה איזשהו משחקת שיתחיל עוד בהמראה לשם-פתק אחרי פתק וכל פתק יסמל את הזוגיות מההתחלה ואת המיקום הפיזי בו תיהיו..עד בעצם הנקודה בה תציע שתסמל את הסטטוס הנוכחי של שניכם..

לסיכום-לא משנה מה תעשה, זה יהיה רומנטי-אתה מציע לה נישואין!

שיהיה לכם המון מזל טוב!

oneofus

New member
למה אתה צריך "להציע" נישואין?

תקבע עובדה!
תגיד לה, שאתה רוצה לבלות את שארית החיים איתה, ושצריך לקבוע מועד נוח לחתונה.
הרי אין סיכוי שאהובת ליבך תסרב! זה משחק מכור!

oreli111

New member
אממ

כמה שזה נחמד הרבה אנשים,ההצעה עצמה היא המרגשת ...
אני אומרת תעשה לה ארוחה במקום מיוחד,לא מסעדה .. אולי פיקניק על חוף הים , אולי בטבע ותשקיע והכל ... זה פשוט חמוד ומרגש!
(הלוואי יציעו לי ככה!!!)

Tomomi

New member
זה לא מתאים בחו"ל

אם ההצעה הייתה בארץ היא כנראה הייתה בצימר בצפון עם פיקניק

בחו"ל זה פשוט לא נראה לי מתאים

אבל תודה

Megie

New member
שטויות..

אתה יכול לחפש המלצות מראש וללכת על זה..אם בארץ יש מקום לפקניק-בחו"ל יש הרבה מקומות כאילו

הכל תלוי רק במה שאתה מוכן לעשות וכמה רחוק אתה מסוגל ללכת ואם כבר אתה הולך רחוק-כמה רחוק תגיע

מפתחSOL

New member
הכי יפה לדעתי זה לעשות משהו שקשור רק לשניכם

אני אתן לך דוגמא לזוג כזה בו החברה הייתה אוספת פקקים של תפוזינה שיש עליהם קוד כדי לזכות בפרס.. החבר לקח אותה לפיקניק וכמובן הביא בקבוק של תפוזינה ועל הפקק הייתה טבעת....

זאת לא פרסומת לתפוזינה זה באמת רעיון חבר שלי סיפר לי על זה וזה נראה לי כזה חמוד ומלא מחשבה לא חייבים לעשות משהו גרנדיוזי... לך על משהו שאתה יודע שיתאים ספציפית לה ולכם.. בדיחות פרטיות, זכרונות, חפש את המטמון או כל דבר שקשור אליכם..

dojee

New member
סיפור אמיתי של חבר לעבודה

יום אחד איחר לעבודה
שואלים אותו מה קרה, ענה התחתנתי
אמרו לו תפרט
אמר, בבוקר קמתי עם החברה והחלטנו להיתחתן
הלכנו לרבנות עשינו את הטקס הדרוש ומישם באתי לעבודה

dojee

New member
אנסה לומר את דעתי

מסיור בפורום המציאות שאני מכיר בנושא
הרבה פחות ורודה
כפי שראית בפוסט שפתחתי

Megie

New member
גם נכון

אבל זה כל אחד ונקודת מבטו הכללית בנושא, קשה להסכים פה על נכון/לא נכון..כי כל אחד חווה את העולם קצת אחרת-וזה בסדר

למעלה