הצעת מחיר

mstolar

New member
הצעת מחיר

אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד. מצ"ב תוכנית לקיר תומך, המקיף את הגינה שלי. מדובר בקיר שממראה עליון הוא בצורת 'ר'. החלק העליון של ה'ר' והחצי העליון הניצב הם כמו שכתוב, קיר פשוט, בגובה של מ30 ס"מ עד 150 ס"מ. החלק התחתון של ה'ר' הוא בגובה של כ-3 מטר בצורת רגל. האדמה ה"נתמכת", היא בגובה של 2 מטר. תודה מראש, ושבוע טוב

מאגר

New member
אתה לא פוגע באף אחד אתב רק מזלזל

באינטיליגנציה של באי הפורם? ניראה לך שמישהו יתן לך הצעת מחיר לסקיצה שלא נעשתה ע"י מהנדס ושאין בה כתב כמויות של ברזל ובטון בהתאם לתוכית שאושרה ע"י קונסטרוקטור? אף אחד לא יתן דבר כזה ומי שיתן הרי שהוא אדם לא אחראי.

fireman

New member
תמהני....

האם אי פעם מישהו הציג בפורום חתימת קונסטרוקטור על שאלות שנשאלו כאן בפורום? אתה באמת מצפה שמישהו יעלה תוכנית לפורום? בסקיצה הזו ניתנו מידות, צויין סוג הברזל, גובה הקיר, העובי שלו....מה הבעיה לשאוב מזה את כתב הכמויות? הרי קודם כל משרטטים את התוכנית ואחר כך מחשבים את הכמויות ולא להיפך. מניין לך שהסקיצה שהוא העלה לפורום לא אושרה ע"י קונסטרוקטור והיא נמצאת בידיו? ואני שואל, היכן הקשר בין חוסר האחריות שאתה מציג לבקשה הלגיטימית לקבל הצעת המחיר?

mstolar

New member
סליחה. אין כאן שמץ של זלזול

כמו שהכבאי כתב, התוכנית אכן נעשתה ע"י מהנדס. כמויות ברזל אכן קיימות. אכן אין מידות מלאות, ועל זה הסליחה. הבעיה היא שלמהנדס אין יותר סבלנות, ואני לא ארחיב את הנושא, כי המהנדס יקר לי מאוד. ואם אתה (מאגר) זוכר, אתה בטח מבין למה אני מתכוון. לפני שאני מזמין אנשים לביתי, אני מעדיף לקבל מושג לגבי המחיר. המהנדס יכול היה לעשות את הקיר (כקבלן) אבל הוא מעדיף לתת את העבודה למישהו שכבר לא בפנסיה. אני בטוח שזהו הקיר אליו אני זקוק, אלא אם המהנדס טעה (ואני לא חושב שזה המצב, תאמין לי שיש לי יסוד להניח כך) או תצליח לשכנע אותי אחרת. מצ"ב סריקה טובה יותר (עם תוספות מעטות של מידות ותמונה כללית). קיר פשוט = קיר בלוקים פשוט. יש מעט מאוד אדמה לפנות - אבל צריך טרקטור (חבל אבל זה מה יש) נגישות קלה מאוד, הן לפינוי והן לבטון (לא צריך משאבה) גודל הרגל המעגנת את הבסיס היא 80ס"מ (ככתוב)

cobby

New member
קשה להתייחס ברצינות

קשה להתייחס ברצינות לבקשתך מהטעמים הבאים : 1. הסקיצה אינה ברורה 2.לצורך הצעת מחיר כזו יש להתחשב בתנאי השטח הקיימים , כגון : חפירות , פינוי אדמה , שינוע הבטון , נגישות 3. אין מושג כזה קיר פשוט 4.מה גודל שן הבסיס המעגנת את הקיר 5. מדוע החלטת שזהו הקיר אשר לו אתה זקוק לחצרך

cobby

New member
בערך

לפי הסקיצה הלא כ"כ ברורה שלך לקיר תומך מבטון ב-30 בעובי 20 ס"מ עם זיון ובאורך כולל של 15 מ"א כאשר יסוד הקיר הוא ברוחב 0.80/0.20 והקיר האנכי הוא בגובה 1.50 מ' ללא בלוקים מבטון חשוף כולל חפירת האדמה והחזרת האדמה העלות המשוערת הינה 12.000 ש"ח

למעלה