הצעת מחיר

yael800

New member
הצעת מחיר

היי, קיבלתי הצעת מחר דרך ספק של העבודה שלי, מה אתם אומרים עלייה? זה מה שביקשתי (אופטימלי): 2-3 GIGS RAM 160 G HD + 7200 RPM מעבד Duo 2 core צורב DVD Bluetooth + wireless אני רוצה להשקיע לא יותר מ 8000 ש"ח (פלוס/מינוס), בהצעה הזו מה אפשר להוריד ע"מ שהמחיר ירד? (זה לא כולל מע"מ, דולר לפי היום) פריט: T61p T9300/2G/160/DVD-RW/FPR/BT/14"SXGA/V-B 160-7200 FX570M-128 9CELL AGN מחיר: 2500.00$ פריט: ThinkPad Advanced Mini Dock - Israel (מה זה???) מחיר: 135.00$ פריט: ThinkPad 90W AC Adapter – Israel מחיר: 29.00$ תיק מתנה :) חשוב לי לבדוק גם את עניין ה XP שלא יהה לי VISTA

yael800

New member
אז ככה,

ביקשתי שישלחו לי מפרט טכני, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות, ניראה לי ש 2GB מספיקים בהחלט. של RAM 7200 HZ מהירות אמרו לי שכדאי לי שיהיה לי. מצד שני, אני לא ממש רואה DVD במחשב, אם כבר אני מורידה סרט וצופה ב TV, מבחינת כרטיס גרפיקה - אני ממש לא גיימרית, כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושאים אלה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). ההצעה מחולקת ל 3, כאשר את הפריט השני אני לא צריכה. מה לגביי הפריט השלישי? אני צריכה אותו? זה הבטריה?

bar666xp

New member
השאלה היא אילו תוכנות...

תוכנות CAD לדוגמה עשויות לדרוש כ.מסך חזק כמו הQUADRO NVS תוכנות אחרות עשויות לדרוש רק מעבד חזק... אגב צפיה בסרטים לא מצריכה כלל כ.מסך חזק אבל עריכת סרטים עשויה להצריך כ.מסך חזק... עבודה עם גרפיקה 2D/3D ושות עשויה להצריך כ.מסך חזק {ולא תמיד מאותה קבוצה/סידרה}. 2G RAM זה לרוב יהיה המינימום לעבודה אם מדובר במערכת ההפעלה איכסטה לדוגמה ובמקרה של תוכנות הCAD כדאי מעוד לשקול 3G-4G זיכרון. מהירות HDD {דיסק קשיח} זה שוב תלוי בסוג/סיגנון העבודה אם יש שימוש נירחב בעבודת דיסק רצוי 7200RPM אבל זה לא מחייב ש5400RMP לא יהיה טוב מספיק. ככל שתוכלי לפרט יותר על אופי העבודה ועל התוכנות סביבת פיתוח שתהיה בשימוש כך יוכלו אנשי הפורום לכוון יותר לדרישות מינימום הרצויות וגם לומר איפה לא כדאי להשקיע אילו רכיבים יהיו פשוט הוצאה מיותרת.

yael800

New member
מנקודת הנחה שיהיה מותקן XP

ולא ויסטה כמובן. אני עובדת עם אקליפס/ NETBEANS - לתיכנות בשפת JAVA מה זה CAD? עם גרפיקה אני חא משתמשת. מה ההבדל בין T61P לבין T61? המון תודה

bar666xp

New member
אם אני זוכר נכון כ.מסך.

בP זה פרפורמנס... מגיע עם אפשרויות מעבד גבוהות יותר וכרטיסי מסך לעריכה וכו'... אבל את יכולה לבדוק זאת שוב האתר לנובו.

יאיר B

New member
אתה בטוח שמה שאתה צריך זהT61P?

זה אחד המחשבים הכי יקרים בארץ (למרות שהוא טוב מאוד, השאלה היא אם השימושים שלך מצדיקים מחשב כזה, כי אם לא, לדעתי זה בזבוז מוחלט).

yael800

New member
מה ההבדל בין t61p VS t61?

אם יש לך הצעה למחשב שמכיל את מה שאני צריכה אשמח מאוד לשמוע.

RoyBO

New member
לא כתבת אילו תוכנות את משתמשת,

אם את לא גיימרית את לא צריכה כרטיס מסך שכזה ובטח לא מחשב כל כך חזק.

yael800

New member
בעיקר אינטרנט

אופיס, אימיול, אקליפס. חשוב לי שיהיה מחשב שגם בעוד 3 שנים יהיה חזק. מצד שני, אני מעדיפה להשקיע פחות מ 10,000, יותר בכיוון ה 8-7 יש לך משהו להמליץ לי ?

yael800

New member
איך נראת לך ההצעה הבאה:

T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל הינה XPP מסך 14.1 אינץ סוללה 7 תאים מעבד 2.00GHZ תקשורת אלחוטית מובנת WIFI מחיר לא כולל מע"מ: 1860.00$

RoyBO

New member
../images/Emo45.gif, תבדקי שהכרטיס WIFI תומך תקן N

למרות שזה סתם קוריוז, מה הכרטיס הגרפי?

yael800

New member
מממ..

תודה, אבדוק! 2 דברים שרציתי להתייעץ (אני בודקת איפה אפשר אולי להוריד במחיר אבל לא לרדת במהירויות): 1) 160-5400 HD: האם משמעותי במחיר 120 במקום 160? אם בכלל כדאי. זה שהורידו לי מ 7200 ל 5400 הוריד לי המון במחיר. 2) האם מעבד 2.00GHZ כדאי (כי יש כבר 2.4) שאלה כללית, יש בעיקרון מצלמה מובנית בניידים האלה של T61? אני שואלת כי הספק שהוציא לי את ההצעה, מספק לחברות גדולות אז הוא אמר לי שאין לו בניידים הנ"ל.

RoyBO

New member
תשובות

1) נפח לטעמי חשוב יותר ממהירות הכונן 2) המעבד טוב, הוא שייך לסדרת החדשה של אינטל, אפשר לקחת T9300 או T9600 אבל זה עליה במחיר. 3) ממה שאני יודע אין מצלמה.

למעלה